ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ τα στοιχεία του 78χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό της εγγονής του στο Κερατσίνι.

Πρόκειται για τον Τσομάρη Μιχαήλ, εις βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κατ’ εξακολούθηση που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη από οικείο κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιων πράξεων μεταξύ συγγενών κατ’ εξακολούθηση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση με παθόντα νεώτερο των 12 ετών.

Κέρατσίνι: Πώς έγινε η σύλληψη του πάππου που ασελγούσε στην εγγονή του

Η σύλληψη του έγινε προ ημέρων από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και του Τμήματος Ασφαλείας Κερατσινίου Δραπετσώνας και αναμένεται να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.Η μητέρα του 14χρονου σήμερα κοριτσιού, έχει μιλήσει για τις δραματικές στιγμές που έζησε το παιδί της.

Το 9χρονο τότε κορίτσι κράτησε το μυστικό για αρκετά χρόνια, μέχρι που αποφάσισε πριν από ένα χρόνο να μιλήσει σε κοντινό της πρόσωπο, όχι όμως σε πρόσωπο του στενού οικογενειακού της περιβάλλον. Κάπως έτσι έφτασε στα αυτιά της μητέρας, του πατέρα και της γιαγιάς το περιστατικό αυτό.

Προφυλακίστηκε ο 78χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της εγγονής του στο Κερατσίνι
Για όλα όσα υποστηρίζει ότι περνούσε στα χέρια του παππού της η μητέρα σήμερα φαίνεται να συνδέει και να ερμηνεύει κάποιες συμπεριφορές της ανήλικης κόρης της, όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι διαπίστωνε την αρνητικότητα του παιδιού στο να περάσει τις διακοπές μαζί με τον παππού της στο χωριό.

«Αν την είχε βιάσει θα ήμουν φυλακή τώρα», λέει η μητέρα της ανήλικης στο Κερατσίνι
Τους δικούς της ισχυρισμούς για την σοκαριστική καταγγελία που θέλουν τον 78χρονο πατέρα της να βίαζε για δύο χρόνια την ανήλικη κόρη της, δίνει η μητέρα του κοριτσιού από το Κερατσίνι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η μητέρα αναφέρει: «Εμείς σαν γονείς δεν ξέραμε τίποτα. Η κόρη μου το αποκάλυψε στα ξαδέλφια της πριν από ένα χρόνο. Έτσι το μάθαμε. Αυτό γινόταν απ’ όταν το παιδί ήταν 8 – 9 χρονών.

Έβλεπα πως δεν τον απέφευγε, αλλά συχνά μου έφερνε αντιρρήσεις να πηγαίνει στο σπίτι των παππούδων. Η μάνα μου δεν ήξερε τίποτα. Αν ήξερε, θα τον σκότωνε. Από ό, τι είπε το παιδί πήγε να το χαλάσει, αλλά του ξέφυγε. Το χάιδευε με τα χέρια σε συγκεκριμένα σημεία. Αν την είχε βιάσει θα ήμουν φυλακή τώρα».

Να σημειωθεί ότ ο 78χρονος κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιας πράξης κατ’ εξακολούθηση με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη μεταξύ συγγενών και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

 Κοινοποίηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

“Κατάρτιση – Εκτέλεση Προϋπολογισμού Δήμων 2025”

AGGELOS DRITSAS

Στην Επίδαυρο ο Νίκος Ανδρουλάκης – Παρακολούθησε την παράσταση Βάκχες του Ευριπίδη

AGGELOS DRITSAS

Σάββατο, θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο – πού θα χιονίσει

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Τροιζηνίας-Μεθάνων

AGGELOS DRITSAS

Το ΤΑΙΠΕΔ έλαβε δεσμευτική προσφορά για την αξιοποίηση του ακινήτου στο Πόρτο Χέλι

AGGELOS DRITSAS

Καθαρά Δευτέρα σηματοδοτεί την έναρξη της Μεγάλης Σαρακοστής.

AGGELOS DRITSAS

Εκτροπή και ανατροπή φορτηγού στην Ε.Ο Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος του Ζευγολατιού 

AGGELOS DRITSAS

ΔΕΥΑ Ναυπλίου: Διακοπή υδροδότησης στον οικισμό του Αραχναίου

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΝΤΕΟ : ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 202η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 30 -11- 2024

AGGELOS DRITSAS

Σε Ναύπλιο και Τολό θα περιοδεύσει ο Πέτρος Τατούλης την Τετάρτη

AGGELOS DRITSAS

Ο Ερμής νικητής στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής!

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΜΠΟΣΟΣ : Σέρφαρε Free 5g Νεολαία!!! με ταχύτητα φωτός!

AGGELOS DRITSAS