ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ένα σημαντικό έργο αγροτικής οδοποιίας «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, Υποέργο 2: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ Δ.Ε. ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ», προϋπολογισμού 1.182.639,66 €, εισήλθε στη φάση της υλοποίησης και ξεκίνησε χθες, Τετάρτη 5 Μαρτίου 2025 από τη Δημοτική Κοινότητα Ερμιόνης του Δήμου Ερμιονίδας.

Το συγκεκριμένο έργο αποτελούσε μακροχρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και η Δημοτική Αρχή κατάφερε να το εντάξει στο χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

📍Ειδικότερα, οι εργασίες ξεκίνησαν από τη θέση «Ξύριζα – Ομίνι» (870μ) της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης, αφού ξεπεράστηκαν ορισμένα θέματα της Αρχαιολογίας με τη συμβολή της Προϊσταμένης της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας, κ. Άλκηστης Παπαδημητρίου, την οποία και ευχαριστούμε θερμά.

📍Οι εργασίες θα συνεχιστούν και στις άλλες δυο (2) Δημοτικές Κοινότητες της Δ.Ε. Ερμιόνης (Δημοτική Κοινότητα Ηλιοκάστρου & Θερμησίας) και πρόκειται να συμβάλλουν καθοριστικά στην ανάπτυξη και αναβάθμιση της τοπικής κοινωνίας, εξασφαλίζοντας σύγχρονες και ασφαλείς υποδομές.

➡️Το έργο περιλαμβάνει τη βελτίωση των γεωμετρικών χαρακτηριστικών των οδών, την κατασκευή μικρών τεχνικών έργων (οχετοί απορροής όμβριων υδάτων) και την ασφαλτόστρωση του καταστρώματος με την κατάλληλη προετοιμασία της βάσης του οδοστρώματος .

🎯Στόχος του έργου είναι η απρόσκοπτη, γρηγορότερη και ασφαλέστερη πρόσβαση σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, η διευκόλυνση της παραγωγής και της διακίνησης των ευπαθών αγροτικών προϊόντων, η βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών, η αναβάθμιση των περιοχών, καθώς και η διασφάλιση της ασφάλειας και της μείωσης των φθορών των κινούμενων οχημάτων.

✅Επισημαίνεται ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα πρόκειται να ξεκινήσει και το Υποέργο 1: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΊΑΣ Δ.Ε. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ», προϋπολογισμού 1.850.535,68 €.

💪Η Δημοτική Αρχή εργάζεται καθημερινά με σχέδιο και υλοποιεί έργα που συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας των ανθρώπων της Ερμιονίδας.

❗️Με μικρά και μεγάλα έργα αλλάζουμε καθημερινά την εικόνα του τόπου μας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Από σήμερα η πληρωμή των συντάξεων Απριλίου λόγω της αργίας της 25ης Μαρτίου

AGGELOS DRITSAS

Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Έρχονται καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

AGGELOS DRITSAS

Καμία γυναίκα δεν είναι μόνη. Καμία γυναίκα δεν πρέπει να ζει μέσα στη σιωπή.

AGGELOS DRITSAS

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας είχε την χαρά και την τιμή να υποδεχθεί

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Επετειακές εκδηλώσεις για τα 202 χρόνια από την Απελευθέρωση της πόλης

AGGELOS DRITSAS

Ενορία Αγίας Τριάδας Λυγουριού

AGGELOS DRITSAS

Για θυελλώδεις ανέμους προειδοποιεί η Λιμενική Αρχή Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Στην Αργολίδα ο ιδρυτής του Facebook!!! Μαρκ Ζάκερμπεργκ. Αποκλειστικές εικόνες!!

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Παραίτηση του Αντιδημάρχου Δημήτρη Κρίγγου

AGGELOS DRITSAS

5η Λευκή Νύχτα στο Ναύπλιο συνέντευξη τύπου

AGGELOS DRITSAS

Διάλεξη στο Ναύπλιο: «Θεόφιλος, ο οπλαρχηγός της ελληνικής ζωγραφικής»

AGGELOS DRITSAS

Δυναμική διαμαρτυρία στην Αργολίδα για την άμεση εφαρμογή του Τεχνητού Εμπλουτισμού BINTEO

AGGELOS DRITSAS