ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ένα σημαντικό έργο αγροτικής οδοποιίας «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, Υποέργο 2: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ Δ.Ε. ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ», προϋπολογισμού 1.182.639,66 €, εισήλθε στη φάση της υλοποίησης και ξεκίνησε χθες, Τετάρτη 5 Μαρτίου 2025 από τη Δημοτική Κοινότητα Ερμιόνης του Δήμου Ερμιονίδας.

Το συγκεκριμένο έργο αποτελούσε μακροχρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και η Δημοτική Αρχή κατάφερε να το εντάξει στο χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

📍Ειδικότερα, οι εργασίες ξεκίνησαν από τη θέση «Ξύριζα – Ομίνι» (870μ) της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης, αφού ξεπεράστηκαν ορισμένα θέματα της Αρχαιολογίας με τη συμβολή της Προϊσταμένης της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας, κ. Άλκηστης Παπαδημητρίου, την οποία και ευχαριστούμε θερμά.

📍Οι εργασίες θα συνεχιστούν και στις άλλες δυο (2) Δημοτικές Κοινότητες της Δ.Ε. Ερμιόνης (Δημοτική Κοινότητα Ηλιοκάστρου & Θερμησίας) και πρόκειται να συμβάλλουν καθοριστικά στην ανάπτυξη και αναβάθμιση της τοπικής κοινωνίας, εξασφαλίζοντας σύγχρονες και ασφαλείς υποδομές.

➡️Το έργο περιλαμβάνει τη βελτίωση των γεωμετρικών χαρακτηριστικών των οδών, την κατασκευή μικρών τεχνικών έργων (οχετοί απορροής όμβριων υδάτων) και την ασφαλτόστρωση του καταστρώματος με την κατάλληλη προετοιμασία της βάσης του οδοστρώματος .

🎯Στόχος του έργου είναι η απρόσκοπτη, γρηγορότερη και ασφαλέστερη πρόσβαση σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, η διευκόλυνση της παραγωγής και της διακίνησης των ευπαθών αγροτικών προϊόντων, η βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών, η αναβάθμιση των περιοχών, καθώς και η διασφάλιση της ασφάλειας και της μείωσης των φθορών των κινούμενων οχημάτων.

✅Επισημαίνεται ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα πρόκειται να ξεκινήσει και το Υποέργο 1: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΊΑΣ Δ.Ε. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ», προϋπολογισμού 1.850.535,68 €.

💪Η Δημοτική Αρχή εργάζεται καθημερινά με σχέδιο και υλοποιεί έργα που συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας των ανθρώπων της Ερμιονίδας.

❗️Με μικρά και μεγάλα έργα αλλάζουμε καθημερινά την εικόνα του τόπου μας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

86χρονη «έστησε» παγίδα σε απατεώνες – Της ζήτησαν 10.000 ευρώ για δήθεν «τροχαίο»

AGGELOS DRITSAS

Νεκρή η γυναίκα που είχε εξαφανιστεί μετά τη φωτιά στο σπίτι της

AGGELOS DRITSAS

Πτώση μεγάλου δέντρου στο Λιοντάρι των Βαυαρών (βίντεο)

AGGELOS DRITSAS

Ξεκινούν τα « Φωτοβολταϊκά σε Eπιχειρήσεις » με Επιδότηση για την εγκατάσταση μπαταριών

AGGELOS DRITSAS

Ένα τεράστιο πεύκο κατέρρευσε αργά το βράδυ στο ΚΕΜΧ Ναυπλίου δίπλα στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας.

AGGELOS DRITSAS

Δημοτική Ενότητα Ιρίων

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ : Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά στο Γενικό Λύκειο Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Κλειστό έως και αύριο, Πέμπτη 24/10/2024, θα παραμείνει το ΔΑΚ Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

1η ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Βραβεύσεις μαθητών και μαθητριών από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Ελένη Γκαμίλη Πρόεδρος του Δ.Σ. Δήμου Ερμιονίδας: “Καμία ανοχή στον υποβιβασμό του Δημοτικού Συμβουλίου”

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΒΑΡΙ ΝΑΥΠΛΙΟΥ: Η πανσέληνος του Μαΐου, γνωστή και ως το «Φεγγάρι των Λουλουδιών» ΒΙΝΤΕΟ DRONE

AGGELOS DRITSAS