ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

«Μου έβαλε ένα μαχαίρι στο λαιμό και πάλεψα μαζί του» υποστηρίζει η 72χρονο που σκότωσε τον 50χρονο ληστή

«Το έκανε για να αμυνθεί» λέει ο δικηγόρος της ηλικιωμένης γυναίκας. Η 72χρονη νοσηλεύεται με σπασμένο καρπό και χτυπήματα στον αυχένα, στο πρόσωπο, στα πόδια, στα χέρια

Η απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστές μια ηλικιωμένη γυναίκα και έναν 50χρονο άνδρα στο Ναύπλιο θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί σενάριο κινηματογραφικής ταινίας.

Οι άνδρες της ΕΛΑΣ που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν νεκρό τον 50χρονο σε απόσταση 100 μέτρων από τον πάγκο, όπου πουλούσε τα πορτοκάλια της η ηλικιωμένη γυναίκα, ενώ δίπλα του υπήρχαν ένα μαχαίρι κι 60 ευρώ.

Και προσθέτει: «Της πήρε 60 ευρώ και στην πάλη η οποία επακολούθησε, την έριξε κάτω επειδή ήθελε κι άλλα χρήματα. Η εντολέας μου για να αμυνθεί, του κατάφερε, με το μαχαίρι του ένα χτύπημα, το οποίο δεν ξέρουμε αν αυτό του στοίχισε τη ζωή, σίγουρα όμως τον τραυμάτισε.

Αποχώρησε από το σημείο, για περίπου 100, 120 μέτρα και κρύφτηκε στους πορτοκαλεώνες. Η εντολέας μου πήγε στην αστυνομία για να καταγγείλει τη ληστεία σε βάρος της και η σορός του άνδρα, ανακαλύφθηκε από την αστυνομία αναζητώντας τον στο πλαίσιο του αυτοφώρου της ληστείας».
Πατέρας δύο παιδιών ο 50χρονος

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η 72χρονη, που κι αυτή μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο, ο 50χρονος που ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών πριν της επιτεθεί, είχε περάσει και πάλι από τον πάγκο.

Μόνο που τότε ήταν μαζί και με άλλο ένα άτομο, το οποίο κατονόμασε η 72χρονη.

«Η εντολέας μου δεν τον γνώριζε αυτόν τον άνδρα, απλά κατέληξε στην ταυτότητά του, επειδή λίγο πριν είχε περάσει χωρίς κάλυψη μαζί με ένα συγγενικό της πρόσωπο. Μέσω του συγγενικού προσώπου αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του δράστη.

Είναι απολύτως σοκαρισμένη από το γεγονός το, οποίο έχει συμβεί. Νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο γιατί έχει σπάσει τον καρπό της, έχει χτυπήματα στον αυχένα, στο πρόσωπο, στα πόδια, στα χέρια και αυτή τη στιγμή τελείωσε από τον ιατροδικαστή Κορίνθου, ο οποίος την εξέτασε και θα έρθει σε λίγο στην Εισαγγελία Ναυπλίου», λέει ο Βαγγέλης Λαμπρόπουλος.

Στην συνέχεια, ο δικηγόρος της 72χρονης, εναντίον της οποίας δεν έχει ασκηθεί ακόμα κάποια δίωξη, πιθανολογεί τα εξής: «Παρότι υπάρχει καθαρή περίπτωση αμύνης, πιστεύω θα ασκηθεί εν συνόλω η ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και στην πορεία θα υπάρξει μετεξέλιξη, όπως συνήθως γίνεται».

Έτσι, η 72χρονη μετά τις εξηγήσεις που θα δώσει στους αστυνομικούς, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ναυπλίου για να τις αποδοθούν οι κατηγορίες.

Πηγή:www.newsit.gr www.eidhseis24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Κατώτατος μισθός: Πόσο και πότε αυξάνεται

AGGELOS DRITSAS

Εκλογή Προεδρείου στο Περιφερειακο Συμβούλιο Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !! Εμπορικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

“Επιδαύριος Δρόμος 2024” την Κυριακή 12 Μαΐου στην Επίδαυρο

AGGELOS DRITSAS

Μαρινέλλα: Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση μετά την κατάρρευση επί σκηνής ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Είναι ένα ακόμη περιστατικό κλοπής από την στιγμή που η τιμή του λαδιού έχει εκτοξευτεί στα ύψη.

AGGELOS DRITSAS

Επέστρεψε αισιόδοξος από την Ρόδο ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Ορφανός

AGGELOS DRITSAS

Αναγνωσταράς : Αγαπητέ φίλε Σωκράτη, όταν λες όλα στο φως το κάνεις με αποδείξεις και ονόματα

AGGELOS DRITSAS

Επίδομα γέννησης: Κατατέθηκε στη Βουλή η αναδρομική αύξησή του

AGGELOS DRITSAS

Η Αργολίδα δεν ξέχασε τη Σούλα Παπαγεωργοπούλου

AGGELOS DRITSAS

Ολόκληρη η ομιλία του υποψ. Προέδρου για το Επιμελητήριο Αργολίδας Θοδωρή Βασιλόπουλου (βίντεο)

AGGELOS DRITSAS

Διήμερη διακοπή κυκλοφορίας στον Κολοσούρτη για την «Ανάβαση Αχλαδόκαμπου 2025»

AGGELOS DRITSAS