ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Στα χέρια των Αρχών φέρεται να βρίσκεται Αλβανός ναρκέμπορος που αναζητούνταν από το 2017, για εμπλοκή στην υπόθεση με τα «χάπια των τζιχαντιστών».

Στην κατάσχεση τουλάχιστον 320 κιλών κοκαΐνης από τη Λατινική Αμερική προχώρησε η υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής σε συνεργασία με το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ και το Γ΄ Τελωνείο Πειραιά.

Τα ναρκωτικά βρέθηκαν κρυμμένα μέσα σε κοντέινερ με κατεψυγμένες γαρίδες στο λιμάνι του Πειραιά. Το δρομολόγιο των εμπορευματοκιβωτίων είχε ξεκινήσει από την Λατινική Αμερική, ενώ προορισμός των ναρκωτικών ήταν η Αλβανία. Από εκεί εκτιμάται ότι θα διοχετεύονταν στην Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη.

Για την υπόθεση έχει συλληφθεί ένας υπήκοος Αλβανίας. Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για εμπλοκή του σε παλαιότερη υπόθεση ναρκωτικών. Το 2017 είχε κατηγορηθεί ότι συμμετείχε σε κύκλωμα που παρασκεύαζε χάπια Captagon σε κρυφό εργαστήριο στη Νέα Πέραμo.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

4ο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης αστυνομικών γυναικών

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Βαρύς τραυματισμός οδηγού δίκυκλου

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Λάμπρου: Καλή επιτυχία στον Επιμελητηριακό συνδυασμό “ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ “

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Λάμπρου Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Συνεχίζονται από τον Δήμο Ερμιονίδας, οι εργασίες επισκευής και αποκατάστασης τοπικών φθορών των δημοτικών οδών

AGGELOS DRITSAS

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Γηροκομείο Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Σακελλαροπούλου: Ο εορτασμός της Βάπτισης του Χριστού εκφράζει διαχρονικά την ανάγκη για πνευματική αναγέννηση

AGGELOS DRITSAS

Εθελοντική ομάδα Αλληλεγγύης Δήμου Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Ξεκινούν οι υποχρεώσεις των ομάδων της Αργολίδας για Πρωταθλήματα Κ14 και Κ16

AGGELOS DRITSAS

Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό.

AGGELOS DRITSAS

Αποχαιρετισμός στον Μιχάλη Μαντά – συγγραφέα ηλεκτρονικών βιβλίων ψαρέματος ,Ο Μιχάλης Μαντάς γεννήθηκε στο Ναύπλιο το 1948.

AGGELOS DRITSAS

Μία τεράστια Ελληνική Σημαία τοποθέτησε πολίτης στην Νέα Κίο Αργολίδας, Κυριακή 24 Μαρτίου 2024. ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS