ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γ΄Εθνική: Ισοπαλία της Ερμιονίδας στη Ρόδο επί του Ιαλυσού

Δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε ο Ιάλυσος, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) με την Α.Ε. Ερμιονίδας στο «Οικονομίδειο» για την 9η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Αρκετά κακό ποιοτικά το πρώτο μέρος. Ο Ιάλυσος είχε μια ελαφρά υπεροχή, ωστόσο δεν απειλούσε με αξιώσεις την εστία του Κουζούνια, που δεν χρειάστηκε να παρέμβει στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Η ομάδα του Παναγιώτη Σπάρταλη προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα στα άκρα της, ωστόσο τόσο ο Κάμπα, όσο και ο Τζουανάκης δεν μπορούσαν να διασπάσουν την αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων.

Τρία λεπτά πριν την συμπλήρωση των 45΄ η ομάδα του Παναγιώτη Δηλμπέρη βρήκε τρόπο να φτάσει στο γκολ, παγώνοντας ουσιαστικά τον Οικονομίδειο. Ο Αρσενίδης βρέθηκε στα αριστερά, σέντραρε παράλληλα και ο Τάσιος με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής νίκησε τον Τσιγάρο για το 0-1. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα, ωστόσο στο 45΄ ο Κουζούνιας έδιωξε δύσκολα με τα πόδια το πλασέ του Τζουανάκη από πλάγια θέση.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν την πίεση τους και με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού έφεραν το παιχνίδι στα ίσια. Ο Εμπουμπά με ωραία κάθετη πάσα τροφοδότησε τον Κάμπα και ο ταχύτατος μεσοεπιθετικός με διαγώνιο πλασέ νίκησε τον Κουζούνια για το 1-1.

Τρία λεπτά αργότερα ο γκολκίπερ της Ερμιονίδας μπλόκαρε σταθερά στο κέντρο της εστίας το δυνατό σουτ που επιχείρησε ο Αθανασίου έξω από τη μεγάλη περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους προσπάθησαν να κλείσουν τους χώρους με σκοπό να διατηρήσουν τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι «τοξοβόλοι» ανέβασαν ακόμη περισσότερο την πίεση τους, απείλησαν εκ νέου με σουτ του Βλαχάβα στο 80’, ενώ η τελευταία καλή στιγμή του παιχνιδιού ήρθε στο 85’, με τους αμυντικούς της Ερμιονίδας να προλαβαίνουν τον Εμπουμπά πριν ο επιθετικός του Ιάλυσου εκτελέσει από τη μικρή περιοχή.

Γ.Α.Σ. Ιάλυσος (Παναγιώτης Σπάρταλης):
 Τσιγάρος, Γιώργου (78’ λ.τρ. Πάνος), Χότζα, Τερζίου, Πατσίλης, Αθανασίου, Χατζηνικόλας (46’ Ιντρίζι), Βλαχάβας, Τζουανάκης, Κάμπα, Εμπουμπά.

Α.Ε. Ερμιονίδας (Παναγιώτης Διλμπέρης): Κουζούνιας, Τζιέρης, Βιρβίλης, Σαρτόρι, Τριμπόνιας (63’ Καρακιονίτης), Πορφυρόπουλος (77’ Ζεκιράι), Αρσενίδης (55’ Λαλόρ), Τάσιος, Κουζής, Ψύχας, Φυτόπουλος (55’ Διγκόζης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Το σύνολο πνευστών και κρουστών California Repercussions από το San Francisco

AGGELOS DRITSAS

Γνωρίζει ο ΣΕΓΑΣ την κατάσταση των γραφείων στο Ναύπλιο;

AGGELOS DRITSAS

Mπορεί η τεχνητή νοημοσύνη να βοηθήσει τον ελληνικό τουρισμό;

AGGELOS DRITSAS

Άνετη νίκη για τον Παναργειακό – Έχασε πόντους η Ερμιονίδα στο Κρανίδι

AGGELOS DRITSAS

Διαρκής Επιτροπή Συνεταιρισμών Αργολίδας: Αδικαιολόγητα χαμηλές οι τιμές στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Η ομάδα του ΑΟ Ερμιονίδας έτοιμη για νέες επιτυχίες

AGGELOS DRITSAS

Ραγδαία η υιοθέτηση των τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης από τα αγροτικά apps διεθνώς

AGGELOS DRITSAS

Σύλληψη 20χρονου στο Άργος για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

AGGELOS DRITSAS

Μνημόσυνο στο Ναύπλιο για τους πεσόντες Αστυνομικούς και Στρατιωτικούς ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Κοπή βασιλόπιτας της Δημοτικής παράταξης Ενότητα Δημιουργίας Ερμιονίδας “ΕΝ. ΔΗ. ΕΡ.”

AGGELOS DRITSAS

Ο Α.Γ.Ο.Ν. ημερίδα με θέμα «ο ρόλος του γονέα στην εξέλιξη του νεαρού αθλητή»

AGGELOS DRITSAS

ΑΡΓΟΛΙΔΑ «2η Γιορτή Μανταρινιού», στο Δρέπανο ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΣΤΑΖ AFTODIOIKISI.TV

AGGELOS DRITSAS