ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Το κίνητρο της άγριας δολοφονίας του 43χρονου στη Χαλκίδα αναζητά η Αστυνομία.

Τον άτυχο άνδρα μαχαίρωσε μέχρι θανάτου μια 39χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών που έχει συλληφθεί και ομολόγησε την πράξη της.

«Δεν υπήρχε ερωτική σχέση θύτη-θύματος»

Όπως προκύπτει ο 43χρονος ξυλουργός και η 39χρονη γνωρίζονταν από παλιά.

Μάλιστα – σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του θύματος – η 39χρονη παρενοχλούσε τον 43χρονο και αυτός σκεφτότανε να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα.

Όπως είπε από το 2021 το θύμα είχε συζητήσει με τον ίδιο την έκδοση ασφαλιστικών μέτρων εις βάρος της 39χρονης για να μην τον ενοχλεί. Αυτό το γνώριζαν και η σύζυγός του και ο σύζυγος της 39χρονης.

Επίσης στις δηλώσεις του ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, κ. Θ. Τάρτης ανέφερε πως «δεν υπήρχε ερωτική σχέση θύτη – θύματος».

Από την μεριά της η σύζυγος του 43χρονου που ήταν αυτόπτης μάρτυρας της άγριας δολοφονίας ανέφερε τα εξής: «Είμαι συντετριμμένη ήξερα ότι αυτή η γυναίκα παρενοχλούσε στο παρελθόν τον άντρα μου. Δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο».

Η 39χρονη κρατείται στην ασφάλεια Χαλκίδας ενώ στο αστυνομικό τμήμα οδηγήθηκε και η σύζυγος του θύματος για να καταθέσει όσα είδε.
Το χρονικό της δολοφονίας

Η αστυνομία δέχθηκε το πρώτο τηλεφώνημα στις 7.55 από γειτόνισσα για το περιστατικό.

Δύο λεπτά μετά τις 8.00 άνδρες της ομάδας Δίας έφθασαν στο σημείο όπου αντίκρυσαν τον 43χρονο αιμόφυρτο και την 39χρονη δίπλα στη σορό, έχοντας αίμα στα ρούχα της.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφθασε άμεσα στο σημείο.

Δίπλα στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του θύματος, έξω από την πόρτα του οδηγού βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος.

Κάμερα κλειστού κυκλώματος έχει καταγράψει τον 43χρονο άνδρα να βγαίνει από το σπίτι του και να κατευθύνεται προς το αυτοκίνητό του.

Ξαφνικά μια γυναίκα τον πλησιάζει και αρχίζει να τον μαχαιρώνει πισώπλατα μπροστά στα μάτια της συζύγου του που βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ξανά αρχηγός ο Ανδρουλάκης με 59,92%

AGGELOS DRITSAS

Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Διακρίσεις για δυο μαθητές του 1ου Λυκείου Άργους στον 84ο Διαγωνισμό «Ο Θαλής»

AGGELOS DRITSAS

Κάντια: Θρήνος για την 27χρονη γιατρό Αρετή Μελάνι

AGGELOS DRITSAS

Ο Παναργειακός B.C. δίνει τον πρώτο του εντός έδρας αγώνα και μας χρειάζεται

AGGELOS DRITSAS

Κυκλοφορεί το ημερολόγιο για το 2026 του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

ΠΑΣΟΚ Αργολίδας: 12 προτάσεις για την Παιδεία

AGGELOS DRITSAS

Κάθε χρόνο στις 21 Νοεμβρίου, ανήμερα της Εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, γιορτάζεται η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

AGGELOS DRITSAS

Πέθανε (Ο Φιλέλληνας.. ) πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

AGGELOS DRITSAS

Για πρώτη φορά στην Αργολίδα ομαδική διαπραγμάτευση των εσπεριδοειδών – Ποιες είναι οι τιμές βάσης

AGGELOS DRITSAS

“Αλλαγή Πορείας”: Αέρας νίκης για Καμπόσο σε Σκαφιδάκι, Μύλους και Κιβέρι

AGGELOS DRITSAS

Εφυγε από τη ζωή, μια Ναυπλιώτισσα …

AGGELOS DRITSAS