ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Το κάστρο της Πιάδας, ένα εμβληματικό μνημείο της πολης της Νέας Επιδαύρου, πλέον αποκατεστημένο εντάσσεται και αυτό στην πολιτιστική χάρτα της πατρίδας μας.

 Ένα έργο, του οποίου την τελετή απόδοσης πραγματοποίησε η εξοχοτάτη ΠτΔ κα Κατερίνα Σακελαροπούλου, παρουσια της Υπουργού ΥΠΠΟ κας Λίνας Μενδώνη, τοπικών βουλευτών, εκπροσώπων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, δημάρχων της περιοχής και φυσικά των στελεχών την τοπικής μας εφορείας Αρχαιοτήτων.

Τόσο η εξαιρετική και άοκνη προσπάθεια των στελεχών του ΥΠΠΟ, όσο και η συμβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη χρηματοδότηση του έργου αποτέλεσαν τα βασικά στοιχεία της επιτυχούς ολοκλήρωσης του.

Πρέπει να τονιστεί ότι στην ΠΕ Αργολίδας το ΥΠΠΟ υλοποιεί η έχει δρομολογήσει την υλοποίηση τους έργα συνολικού προϋπολογισμού άνω των 25εκ ευρώ. Μια πολιτιστική επένδυση που για πρώτη φορά στην ιστορία της λαμβάνει ο τόπος που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ο Δήμος Επιδαύρου και φορείς μας καλούν τα Χριστούγεννα στο Λυγουριό

AGGELOS DRITSAS

Στα πλαίσια των εορτασμών για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Ερμιονίδας: Αντικατάσταση φθαρμένων και κατεστραμμένων πινακίδων οδικής σήμανσης

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα είναι μία σπουδαία μέρα για τη Δημοκρατική Παράταξη.

AGGELOS DRITSAS

Εμπορικός και επιχειρηματικός σύλλογος Άργους

AGGELOS DRITSAS

Αυτοκινητιστικό τώρα στην παραλιακή Ναυπλίου Νέας Κίου. Εννοείται ότι ο οδηγός δεν σταμάτησε.

AGGELOS DRITSAS

Αποζημίωση 200.000 € στην οικογένεια 65χρονου που πέθανε μετά από επίθεση αγέλης σκύλων

AGGELOS DRITSAS

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΣΕ ΑΓΩΓΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΝ ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Εγκρίθηκε το κτιριολογικό πρόγραμμα του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Επιδαύρου

AGGELOS DRITSAS

Πόρτο Χέλι : 02:20 τα ξημερώματα

AGGELOS DRITSAS

Περίπατος στο Ποντίνο ποταμό και την Αλκυονία λίμνη

AGGELOS DRITSAS

Επιστρέφουν στα μπλόκα οι αγρότες – Αναμένονται νέες αποφάσεις

AGGELOS DRITSAS