ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γ. Γαβρήλος σε συνάντηση με εργαζομένους της ΔΕΥΑ Ναυπλίου: Σκοπός της Κυβέρνησης η ιδιωτικοποίηση του νερού

Με φόντο το κυβερνητικό νομοσχέδιο που κατατέθηκε για τα ζητήματα της ύδρευσης, εξαπολύοντας για μια ακόμη φορά επίθεση στους εργαζόμενους στις Υπηρεσίες, συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα ο Γιώργος Γαβρήλος με εκπροσώπους των εργαζομένων στην ΔΕΥΑΝ, κ. Βασίλη Κουστένη, Πρόεδρο και κ. Γιάννη Αράπογλου, Μέλος ΔΣ.

Όπως σημείωσαν οι εργαζόμενοι, το υπό διαβούλευση Νομοσχέδιο δεν δίνει καμία λύση αναφορικά με το μεγάλο αγκάθι των συσσωρευμένων χρεών, συνεχίζει την ίδια καταστροφική πολιτική των συγχωνεύσεων ενώ αφήνει στον αέρα την τύχη εκατοντάδων εργαζομένων, οδηγώντας τους σε χειρότερη θέση και απώλεια εργασιακών δικαιωμάτων.

Ο Βουλευτής Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, από την πλευρά του, υπογράμμισε ότι καιρό τώρα η ΝΔ εφαρμόζει με μεθοδικότητα ένα σχέδιο υποβάθμισης και τελικά διάλυσης των ΔΕΥΑ, με τελικό σκοπό το ξεπούλημα σε ιδιώτες ακόμη και του δημοσίου αγαθού του νερού. Η δήθεν πρόφαση περί αναγκαίων αλλαγών στις ΔΕΥΑ ώστε να έχουν πρόσβαση σε τραπεζικό δανεισμό, σημαίνει για την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη: υποστελέχωση, ελλιπείς υπηρεσίες και εξαθλίωση των ήδη εργαζόμενων, έτσι ώστε να γίνουν τελικά το τέλειο φτηνό δώρο για τα ιδιωτικά συμφέροντα.

Ο Γιώργος Γαβρήλος, στο τέλος της συνάντησης, διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους ότι ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ θα σταθεί απέναντι σε αυτές τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις και θα προστατεύσει, όχι μόνο τη θέση και τον ρόλο των ανθρώπων των ΔΕΥΑ, αλλά κυρίως το δικαίωμα σε ποιοτικό και δωρεάν νερό για όλους τους πολίτες. Η πρότασή μας, τόνισε, είναι ότι η ενίσχυση με μόνιμο προσωπικό των Υπηρεσιών, η εκπόνηση ενός ενεργειακού σχεδίου, εκμεταλλευόμενοι και την δυνατότητα για δημιουργία ενεργειακών κοινοτήτων αλλά και η αύξηση της χρηματοδότησης, μπορούν να αποτελέσουν φερέγγυα λύση μπροστά στο αδιέξοδο που δημιούργησε για τις ΔΕΥΑ, η ίδια η ΝΔ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Εορτής της Ζωοδόχου Πηγής

AGGELOS DRITSAS

Το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ναυπλιέων για τον θάνατο της Λένας Σαμαρά

AGGELOS DRITSAS

Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη Δήμου Άργους Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Τελικό σκορ Παναργειακός – Ηλιούπολη: 0-1.

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Ερμιονίδας: Συνάντηση της Αντιδημάρχου Τουρισμού με την Υφυπουργό Τουρισμού

AGGELOS DRITSAS

Όλα τα ονόματα του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Άργους Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Απάντηση Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Σιδέρη σε δημοσιεύματα σχετικά με την εορτή του Προφήτη Ηλία

AGGELOS DRITSAS

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

AGGELOS DRITSAS

Χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ελεύθεροι επαγγελματίες και αγρότες με χρέη στον ΕΦΚΑ

AGGELOS DRITSAS

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας διοργανώνει τον ετήσιο χορό του

AGGELOS DRITSAS

Η Αργολίδα δεν ξέχασε τη Σούλα Παπαγεωργοπούλου

AGGELOS DRITSAS

Ξεκινούν οι πρόβες του τμήματος της Παιδικής – Νεανικής Χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Άργους “Τελέσιλλα”

AGGELOS DRITSAS