ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γ. Γαβρήλος σε συνάντηση με εργαζομένους της ΔΕΥΑ Ναυπλίου: Σκοπός της Κυβέρνησης η ιδιωτικοποίηση του νερού

Με φόντο το κυβερνητικό νομοσχέδιο που κατατέθηκε για τα ζητήματα της ύδρευσης, εξαπολύοντας για μια ακόμη φορά επίθεση στους εργαζόμενους στις Υπηρεσίες, συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα ο Γιώργος Γαβρήλος με εκπροσώπους των εργαζομένων στην ΔΕΥΑΝ, κ. Βασίλη Κουστένη, Πρόεδρο και κ. Γιάννη Αράπογλου, Μέλος ΔΣ.

Όπως σημείωσαν οι εργαζόμενοι, το υπό διαβούλευση Νομοσχέδιο δεν δίνει καμία λύση αναφορικά με το μεγάλο αγκάθι των συσσωρευμένων χρεών, συνεχίζει την ίδια καταστροφική πολιτική των συγχωνεύσεων ενώ αφήνει στον αέρα την τύχη εκατοντάδων εργαζομένων, οδηγώντας τους σε χειρότερη θέση και απώλεια εργασιακών δικαιωμάτων.

Ο Βουλευτής Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, από την πλευρά του, υπογράμμισε ότι καιρό τώρα η ΝΔ εφαρμόζει με μεθοδικότητα ένα σχέδιο υποβάθμισης και τελικά διάλυσης των ΔΕΥΑ, με τελικό σκοπό το ξεπούλημα σε ιδιώτες ακόμη και του δημοσίου αγαθού του νερού. Η δήθεν πρόφαση περί αναγκαίων αλλαγών στις ΔΕΥΑ ώστε να έχουν πρόσβαση σε τραπεζικό δανεισμό, σημαίνει για την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη: υποστελέχωση, ελλιπείς υπηρεσίες και εξαθλίωση των ήδη εργαζόμενων, έτσι ώστε να γίνουν τελικά το τέλειο φτηνό δώρο για τα ιδιωτικά συμφέροντα.

Ο Γιώργος Γαβρήλος, στο τέλος της συνάντησης, διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους ότι ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ θα σταθεί απέναντι σε αυτές τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις και θα προστατεύσει, όχι μόνο τη θέση και τον ρόλο των ανθρώπων των ΔΕΥΑ, αλλά κυρίως το δικαίωμα σε ποιοτικό και δωρεάν νερό για όλους τους πολίτες. Η πρότασή μας, τόνισε, είναι ότι η ενίσχυση με μόνιμο προσωπικό των Υπηρεσιών, η εκπόνηση ενός ενεργειακού σχεδίου, εκμεταλλευόμενοι και την δυνατότητα για δημιουργία ενεργειακών κοινοτήτων αλλά και η αύξηση της χρηματοδότησης, μπορούν να αποτελέσουν φερέγγυα λύση μπροστά στο αδιέξοδο που δημιούργησε για τις ΔΕΥΑ, η ίδια η ΝΔ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Όλα τα αποτελέσματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Διακοπή ρεύματος της ΔΕΗ άφησε το Ανυφί χωρίς νερό

AGGELOS DRITSAS

Επιτροπή Παρακολούθησης του Προγράμματος «Πελοπόννησος» 2021-2027

AGGELOS DRITSAS

Όσα πρέπει να ξέρετε για το πρόγραμμα: «Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»

AGGELOS DRITSAS

Ξέπλυμα μαύρου χρήματος: Τα πόθεν έσχες πρόδωσαν μια καθηγήτρια Πανεπιστημίου, έναν αντιδήμαρχο και τη διοίκηση σε ΚΤΕΛ Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Εξαιρετική αγιογράφος τα έργα της γεμισαν την ατμόσφαιρα συναίσθημα ,

AGGELOS DRITSAS

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Ένας Δεσμός Αγάπης στο Ναύπλιο – 181η εθελοντική αιμοδοσία

AGGELOS DRITSAS

Λαμπερά εγκαίνια για το 10ο Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Στην ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ όλοι έχουν την ευκαιρία για μία καλύτερη ζωή. ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Ντίνα Καραγιάννη: Καταδικάζω απερίφραστα το απαράδεκτο περιστατικό βίας εις βάρος εργαζομένου Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων .

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Σε 20 συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία

AGGELOS DRITSAS