ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γ. Γαβρήλος σε συνάντηση με εργαζομένους της ΔΕΥΑ Ναυπλίου: Σκοπός της Κυβέρνησης η ιδιωτικοποίηση του νερού

Με φόντο το κυβερνητικό νομοσχέδιο που κατατέθηκε για τα ζητήματα της ύδρευσης, εξαπολύοντας για μια ακόμη φορά επίθεση στους εργαζόμενους στις Υπηρεσίες, συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα ο Γιώργος Γαβρήλος με εκπροσώπους των εργαζομένων στην ΔΕΥΑΝ, κ. Βασίλη Κουστένη, Πρόεδρο και κ. Γιάννη Αράπογλου, Μέλος ΔΣ.

Όπως σημείωσαν οι εργαζόμενοι, το υπό διαβούλευση Νομοσχέδιο δεν δίνει καμία λύση αναφορικά με το μεγάλο αγκάθι των συσσωρευμένων χρεών, συνεχίζει την ίδια καταστροφική πολιτική των συγχωνεύσεων ενώ αφήνει στον αέρα την τύχη εκατοντάδων εργαζομένων, οδηγώντας τους σε χειρότερη θέση και απώλεια εργασιακών δικαιωμάτων.

Ο Βουλευτής Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, από την πλευρά του, υπογράμμισε ότι καιρό τώρα η ΝΔ εφαρμόζει με μεθοδικότητα ένα σχέδιο υποβάθμισης και τελικά διάλυσης των ΔΕΥΑ, με τελικό σκοπό το ξεπούλημα σε ιδιώτες ακόμη και του δημοσίου αγαθού του νερού. Η δήθεν πρόφαση περί αναγκαίων αλλαγών στις ΔΕΥΑ ώστε να έχουν πρόσβαση σε τραπεζικό δανεισμό, σημαίνει για την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη: υποστελέχωση, ελλιπείς υπηρεσίες και εξαθλίωση των ήδη εργαζόμενων, έτσι ώστε να γίνουν τελικά το τέλειο φτηνό δώρο για τα ιδιωτικά συμφέροντα.

Ο Γιώργος Γαβρήλος, στο τέλος της συνάντησης, διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους ότι ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ θα σταθεί απέναντι σε αυτές τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις και θα προστατεύσει, όχι μόνο τη θέση και τον ρόλο των ανθρώπων των ΔΕΥΑ, αλλά κυρίως το δικαίωμα σε ποιοτικό και δωρεάν νερό για όλους τους πολίτες. Η πρότασή μας, τόνισε, είναι ότι η ενίσχυση με μόνιμο προσωπικό των Υπηρεσιών, η εκπόνηση ενός ενεργειακού σχεδίου, εκμεταλλευόμενοι και την δυνατότητα για δημιουργία ενεργειακών κοινοτήτων αλλά και η αύξηση της χρηματοδότησης, μπορούν να αποτελέσουν φερέγγυα λύση μπροστά στο αδιέξοδο που δημιούργησε για τις ΔΕΥΑ, η ίδια η ΝΔ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Ο Βασίλης Κατσαούνης συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές με την παράταξη “Αλλαγη Πορείας”

AGGELOS DRITSAS

Υποχωρεί η κακοκαιρία – Τι καιρό θα κάνει μέχρι και την Πέμπτη 9/11

AGGELOS DRITSAS

Πέθανε η Ντέμη Γεωργίου από το MasterChef

AGGELOS DRITSAS

Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, Κώστα Μανδρώνη, για την πρόοδο των εργασιών στο δρόμο Καρύταινα -Ατσίχολος – Βλαχόραπτη – Παλαιόκαστρο

AGGELOS DRITSAS

Συνελήφθη ημεδαπός, μέλος ευρύτερου εγκληματικού δικτύου, για κατοχή και διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών

AGGELOS DRITSAS

Ύστερα από αίτημα του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Φούρνων

AGGELOS DRITSAS

Tουρκμενιστάν: Εκεί βρίσκονται οι «Πύλες της Κολάσεως»

AGGELOS DRITSAS

Σύλληψη σε χωριό του Ναυπλίου 52χρονου με ηρωίνη

AGGELOS DRITSAS

Μήνυμα ελπίδας, αισιοδοξίας και ευαισθητοποίησης στο Ναύπλιο για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού

AGGELOS DRITSAS

Ορκίστηκαν οι νέοι υπουργοί και υφυπουργοί

AGGELOS DRITSAS

Απολαυστικοί διάλογοι μεταξύ Μάκαρη Καράπαυλου ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS