ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ολοκληρώθηκαν τη Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024, οι εργασίες ανακατασκευής δημοτικής οδού με σταμπωτό δάπεδο εντός του οικισμού της Δημοτικής Κοινότητας Θερμησίας του Δήμου Ερμιονίδας.

Ειδικότερα, παραδόθηκε ο δρόμος με σταμπωτό στη θέση «Πραχαλέικα», σε συνέχεια του σταμπωτού που κατασκευάστηκε κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο, αναβαθμίζοντας την προσπελασιμότητα πεζών και οχημάτων και γενικότερα την εικόνα της περιοχής.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο υποδομής για τη Δημοτική Κοινότητα Θερμησίας, αφού πραγματοποιήθηκε και η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης και παροχών με σωλήνα πολυαιθυλενίου τελευταίας γενιάς, κατάλληλο για ύδρευση.

Το έργο χρηματοδοτήθηκε από έσοδα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Α.Π.Ε) και βελτιώνει αισθητά την καθημερινότητα των δημοτών μας.

Πρώτιστος στόχος της Δημοτικής Αρχής εξακολουθεί να είναι η ισόρροπη ανάπτυξη όλων των Δημοτικών Κοινοτήτων μας.

Εργαζόμαστε καθημερινά με απώτερο στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Τον Σεπτέμβριο η τελική διαδικασία για τη δημιουργία του Οργανισμού Διαχείρισης και Προώθησης Πελοποννήσου μεταξύ Περιφέρειας και Υπουργείου Τουρισμού

AGGELOS DRITSAS

Διοργάνωση Ημερίδας Ενημέρωσης & Τριήμερου Περιφερειακού Εργαστηρίου Κυκλικής Οικονομίας στην Πελοπόννησο

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών θέλει να ευχαριστήσει θερμά το Λύκειο Ελληνίδων Άργους, καθώς και το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους

AGGELOS DRITSAS

Διήμερη αποχή των δικηγόρων και στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Το μήνυμα του Δημήτρη Ορφανού μετά την αλλαγή σελίδας στο Δήμο Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Ανακοίνωση υποψηφιότητας : Ιωάννα – Αθανασία Σκανδάλη

AGGELOS DRITSAS

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

AGGELOS DRITSAS

Κουτσοπόδι Άργους : ο Κωνσταντίνος Δ. Σχοινοχωρίτης- Έφυγε από τη ζωή

AGGELOS DRITSAS

Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Ο Ιωάννης Καποδίστριας πλέον δεν ανήκει στην συλλογή μου αλλά στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Άργους ” Καποδιστριακό “.

AGGELOS DRITSAS

Στα σκαριά η υποχρεωτική απόσυρση αυτοκινήτων – Στον «αέρα» σχεδόν 3 εκατ. οχήματα στην Ελλάδα

AGGELOS DRITSAS

Το 1ο Λύκειο Ναυπλίου συμμετείχε στο βιωματικό εργαστήριο «Go4Mint»

AGGELOS DRITSAS