ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Καλημέρα. Δεν μπορώ να είμαι κομμάτι ενός Συλλόγου, το ΔΣ του οποίου δεν ήταν παρών στον αγώνα που δόθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου για την προστασία της πλατείας Συντάγματος. Σε ένα Σύλλογο που κάποια μέλη του, χάριν ενός “επενδυτή” ή “δωρητή”, είναι (άμεσα ή έμμεσα) υπέρ της αλλαγής του θεσμικού νομικού πλαισίου που προστατεύει εδώ και δεκαετίες, την παλαιά πόλη από “αναπτυξιακές επεμβάσεις” και “επενδυτικά σχέδια”.

Σε ένα Σύλλογο που αναλώνεται σε ανούσιες συζητήσεις στο Viber, σε χιλιάδες δημοσιεύσεις φωτογραφιών στο Facebook που απεικονίζουν το μεγάλο χάλι της παλαιάς πόλης, σε σποραδικά δελτία τύπου και σε συναντήσεις που δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα αναφορικά με την βελτίωση της καθημερινότητας. Σε ένα Σύλλογο που δεν κατήγγειλε δημοσίως το Δήμαρχο για το ότι παρέβη την υπόσχεση του που έδωσε τον Ιούνιο του 2024 (κατά την 1η συνάντηση του ΔΣ του Συλλόγου) για άμεση οριοθέτηση (με χρώμα) των επιτρεπόμενων, βάσει των αδειών λειτουργίας, τραπεζοκαθισμάτων, ούτως ώστε να σταματήσει η κατάληψη κοινοχρήστων χώρων από παράνομα τραπεζοκαθίσματα, φαινόμενο που υπάρχει παντού στην παλαιά πόλη. Σε ένα Σύλλογο που (κατά τη γνώμη μου) αφήνει στο απυρόβλητο τη νυν δημοτική αρχή για τις τεράστιες πράξεις και παραλείψεις της.

Σε ένα Σύλλογο που δεν έχει διαμαρτυρηθεί εντόνως και δεν έχει παρέμβει δυναμικά στο Τοπικό Συμβούλιο , απαιτώντας να μην χορηγούνται άδειες μουσικής, όποτε αυτές ζητούνται. Σε ένα Σύλλογο που κατά τη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο της 3-2-2025, του 1ου θέματος της ημερήσιας διάταξης (Τεχνικό πρόγραμμα για το 2025), δεν παρέστη, απαιτώντας να γίνει επιτέλους κυκλοφοριακή μελέτη στην παλιά πόλη για να αντιμετωπιστεί το τεράστιο πρόβλημα του κυκλοφοριακού και του παράνομου παρκαρίσματος. Εγώ επέλεξα το μονοπάτι μου, αλλά είναι κρίμα που ένα τέτοιο εγχείρημα (όπως είναι αυτό του Συλλόγου) δεν είναι αυτό που εγώ τουλάχιστον περίμενα (Λόγω ενός προβλήματος υγείας, η παραίτησή μου θα υποβληθεί κανονικά στο Σύλλογο τη Δευτέρα)

Evangelos Doukakis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου

AGGELOS DRITSAS

Σημαντικές διακρίσεις στο 9ο παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κουνγκ φού από τους Συλλόγους Choy Lee Fut Ναυπλίου και Άργους

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΒΑΡΙ ΝΑΥΠΛΙΟΥ: Η πανσέληνος του Μαΐου, γνωστή και ως το «Φεγγάρι των Λουλουδιών» ΒΙΝΤΕΟ DRONE

AGGELOS DRITSAS

Άλλη μια δράση των μελών μας στο ΚΑΠΗ

AGGELOS DRITSAS

Άντζη Παναγιωτακοπούλου : Με ιδιαίτερη συγκίνηση και αίσθημα ευθύνης

AGGELOS DRITSAS

Αγανάκτηση από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ Σωκράτη Δωρή φέρνει στην δημοσιότητα video με λύματα από καταστήματα της παλιάς πόλης του Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Φώτης Δαμούλος: Ο κ. Βασιλόπουλος αδυνατεί να σεβαστεί τη βούληση της πλειοψηφίας των επιχειρηματιών της Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Η ανάδειξη των αρχαιολογικών μνημείων της Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Ακρίβυνε ο θάνατος στη Βρετανία – Σε επίπεδο ρεκόρ το κόστος της κηδείας

AGGELOS DRITSAS

Ριζική αναβάθμιση του στόλου των οχημάτων καθαριότητας του Δήμου Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Παράταση για την ολοκλήρωση των έργων ανάπλασης στην οδό Αιγίου

AGGELOS DRITSAS

Με επιτυχία η παρουσίαση στο Ναύπλιο του Βιβλίου του Δημήτρη Στρατούλη

AGGELOS DRITSAS