ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Είμαστε περήφανοι γιατί αυτά τα 14 χρόνια, έχουμε πραγματοποιήσει 199 προγραμματισμένες εθελοντικές αιμοδοσίες, 280 ημέρες αιμοδοσίας, έχουμε συλλέξει περισσότερες από 9.000 μονάδες αίματος, έχουμε καλύψει πάνω 3.000 περιστατικά, που χρειάστηκαν περισσότερο από 6000 μονάδες αίματος, μαζί με εσάς τους συνοδοιπόρουςστην προσπάθειά μας.
Έλα, για ακόμη μια φορά να γίνεις μέροςαυτής της αλυσίδας ζωής. Έλα να μοιραστείς τη χαρά μαςκαι την ικανοποίησή μας,στην επόμενη αιμοδοσία – γιορτή, τη 200ή, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Άργος, στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος», τη Δευτέρα 10 και την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2025 και ώρα 16.30- 19.30.

Δείτε το σημείο αιμοδοσίας στο χάρτη.

Η επόμενη αιμοδοσία μας δεν είναι απλώς μια ευκαιρία για να προσφέρεις αίμα – είναι μια ευκαιρία να δώσεις ελπίδα, χαμόγελο και ζωή. Η διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής, διαρκεί λίγα λεπτά, και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος Αιμοδοσίας του Ν.Μ. Άργους θα είναι εκεί για να σε υποστηρίξουν κάθε στιγμή.

Σε καλούμε να γίνεις μέρος της κοινότητάς μας, που κάθε μέρα μεγαλώνει και προσφέρει φως σε ανθρώπους που το χρειάζονται. Έλα να γνωρίσεις άλλους εθελοντές και να νιώσεις τη χαρά της προσφοράς! Γιατί η αλλαγή ξεκινά από εσένα. Σε περιμένουμε!

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας «ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Περισσότερα από 100 μέλη του Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Άργους – Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Μεγάλη νίκη των Δαναών

AGGELOS DRITSAS

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Porto Heli Night Run & Ververonda Easy Trail Run 2025

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Πτυχία σε έγκλειστούς των Αγροτικών Φυλακών Τίρυνθας

AGGELOS DRITSAS

Εξαιρετικό το αφιέρωμα στον Μακρυγιάννη από το Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Ερμιόνης

AGGELOS DRITSAS

Βασίλειος Σιδέρης: Επίσκεψη στα μαγειρεία του Γεύματος Αγάπης της Ενορίας Ευαγγελίστριας Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Ε.Π.Σ.Αργολίδας:Απονομή του κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα της Α1 Κατηγορίας 2023-2024 ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ Γ.Σ.

AGGELOS DRITSAS

Εβδομάδα με βροχές και καταιγίδες – Ποιες περιοχές θα πλήξουν

AGGELOS DRITSAS

Aντιολισθητικές αλυσίδες: Ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμο – Πώς θα το αποφύγετε

AGGELOS DRITSAS

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 5-2-2024

AGGELOS DRITSAS

Καστοριά: Οδηγός τράκαρε με… αρκούδα!

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Σεμινάριο με Ποντιακούς χορούς από τον Σύλλογο Άνθεμα

AGGELOS DRITSAS