ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Δημήτρης Πτωχός: «Αύξηση του ορίου πληρωμών, ένα κρίσιμο εργαλείο για τις Περιφέρειες και τους Δήμους»

Στην Καλαμάτα συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου, παρουσία του Υφυπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Βασίλη Σπανάκη. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα «Δημάρχου Χρ. Μαλαπάνη» στο ιστορικό Δημαρχείο της πόλης.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρευρέθηκε στη συνεδρίαση και αναφέρθηκε στα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Υπογράμμισε την ανάγκη αύξησης του ορίου πληρωμών για καλύτερη ρευστότητα, τόσο για τις Περιφέρειες όσο και για τους δήμους, χαρακτηρίζοντας το συγκεκριμένο μέτρο ως ουσιαστικό εργαλείο.

Επιπλέον, τόνισε τη σημασία της προώθησης του νομοσχεδίου για τη χαρτογράφηση και την κατανομή των αρμοδιοτήτων, με παράλληλη μεταφορά των απαραίτητων πόρων. Ο Περιφερειάρχης επαίνεσε την εξαιρετική συνεργασία με τους δημάρχους και εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη συνέχιση αυτής της αποτελεσματικής συνεργασίας, επισημαίνοντας τη σημασία των έργων και πρωτοβουλιών που λαμβάνονται από την Τοπική Αυτοδιοίκηση σε πρώτο και δεύτερο βαθμό.

Η συνεδρίαση επικεντρώθηκε στις διεκδικήσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως αυτές εκφράστηκαν και μέσω της ΚΕΔΕ, και στα θέματα που αφορούν τους δήμους της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δημοτικές Εκλογές: Αναλυτικά όλα τα ψηφοδέλτια της Αργολίδας ανά Δήμο

AGGELOS DRITSAS

28η Οκτωβρίου: Υψηλή επισκεψιμότητα αναμένουν τα καταστήματα εστίασης στο Ναύπλιο (βίντεο)

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος Επιδαύρου, η Δημοτική Κοινότητα Ασκληπιείου, ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού «Ο Καββαδίας»

AGGELOS DRITSAS

Γ. Γαβρήλος για το εργασιακό νομοσχέδιο: Φτωχοποίηση του κόσμου της εργασίας και κατάλυση εργασιακών δικαιωμάτων

AGGELOS DRITSAS

Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

AGGELOS DRITSAS

ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ/Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ

AGGELOS DRITSAS

9ος ΔΡΟΜΟΣ ΜΝΗΜΗΣ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ

AGGELOS DRITSAS

Tο Ναύπλιο γιορτάζει τα 201 χρόνια από την απελευθέρωση του ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Ιστορική πρώτη δενδροφύτευση με 450 δενδρύλια στην Καρυά Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Κοπή πίτας της ΕΣΣΠΕΠ παρουσία σύσσωμου του ΔΣ της Ένωσης σκακιστών και φίλων

AGGELOS DRITSAS

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Χάκερ ζητούν χρήματα μέσω Facebook 

AGGELOS DRITSAS