ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα η δημόσια διαβούλευση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Βουλευτικού, για τη διαμόρφωση από τους δήμους Ναυπλιέων, Επιδαύρου, Ερμιονίδας μιας από κοινού Ολοκληρωμένης στρατηγικής για την ανθεκτικότητα της περιοχής, τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή με ενεργό συμμετοχή των πολιτών.

Ο όρος Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση (ΟΧΕ) χρησιμοποιείται όταν εφαρμόζουμε μια συγκεκριμένη αναπτυξιακή στρατηγική σε κάποια επιλεγμένη περιοχή. Στην πράξη η συγκεκριμένη ΟΧΕ αφορά τη Δημοτική Ενότητα Ασίνης και περιέχει ένα σύνολο έργων, καθένα από τα οποία εξυπηρετεί συγκεκριμένο στόχο της στρατηγικής και όλα μαζί συμβάλλουν στη  βελτίωση της οικονομικής κατάστασης και της απασχόλησης στην περιοχή, την αναβάθμιση της καθημερινής ζωής των πολιτών και τη διατήρηση του φυσικού και δομημένου περιβάλλοντος.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Ορφανός κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του προγράμματος  τόνισε ότι ο σχεδιασμός μιας τέτοιας στρατηγικής απαιτεί την αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης, τη διάγνωση αναγκών, τον καθορισμό προτεραιοτήτων, τη διατύπωση γενικών και ειδικών στόχων και τον καθορισμό των δράσεων που τους εξυπηρετούν προκειμένου να  δημιουργήσουμε ένα πιο βιώσιμο, ανθρώπινο και φιλικό προς το περιβάλλον και τους κατοίκους δήμο.

Ολοκληρώνοντας ο κύριος Ορφανός κάλεσε τους φορείς τους πολίτες και τις επιχειρηματίες  να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του δήμου μας και στη διεύθυνση https://oxe-nee.espa2127.gr/ έτσι ώστε να καταθέσουν την συμβολή τους, για τη διαμόρφωση μιας ισχυρής εταιρικής σχέσης κατά το σχεδιασμό και την υλοποίηση της Στρατηγικής ΟΧΕ των Δήμων Ναυπλιέων, Επιδαύρου και Ερμιονίδας (εκτός του αστικού ιστού).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Χρόνια πολλά ,να έχουμε την ευλογία των Τριών ιεραρχών

AGGELOS DRITSAS

ΕΝΔΗΕΡ: Η προεκλογική μας επίσκεψη στην κοινότητα των Φούρνων

AGGELOS DRITSAS

Τέλος τα πιστοποιητικά γέννησης, οικογενειακής κατάστασης

AGGELOS DRITSAS

Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Θέμα χρόνου η ανάρτηση της κατάταξης – Τα επόμενα βήματα

AGGELOS DRITSAS

Ο ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΝΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 14 ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Νέο εφημεριακό καθεστώς για τα δυο Νοσοκομεία της Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Στα σκουπίδια …: Πόσες ιστορίες μπορεί να κρύβει μια φωτογραφία;

AGGELOS DRITSAS

Ενημέρωση για το Σχολείο δεύτερης ευκαιρίας στο Κρανίδι ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια αγώνα στην Πορταριά

AGGELOS DRITSAS

Νίκη για τα κορίτσια του Φείδωνα Άργους στο Μεσολόγγι

AGGELOS DRITSAS

Ανδρέας Πουλάς – Βουλευτής Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Νότης Σφακιανάκης  «Αδελφέ θα τα ξαναπούμε»

AGGELOS DRITSAS