ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για τους εργαζομένους που θα λάβουν το δώρο Χριστουγέννων – Ποιοι το δικαιούνται – Πώς θα το υπολογίσουν

Το δώρο Χριστουγέννων, όπως το δώρο Πάσχα και το επίδομα αδείας, κατοχυρώθηκαν περαιτέρω με την Εθνική Γενική ΣΣΕ του έτους 2010 (άρθρο 1) για τους εργαζόμενους ιδιωτικού δικαίου σε όλη την ελληνική επικράτεια.
Tο δώρο Χριστουγέννων πρέπει να καταβληθεί, μέχρι την 21η Δεκεμβρίου κάθε έτους. Το δώρο Χριστουγέννων υπόκειται σε εισφορές υπέρ ΕΦΚΑ, φόρου μισθωτών υπηρεσιών. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο εργοδότης μπορεί να καταβάλει το δώρο και νωρίτερα από την παραπάνω ημερομηνία.
Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, όλοι οι μισθωτοί που απασχολούνται στον ιδιωτικό τομέα με σχέση εξαρτημένης εργασίας αορίστου ή ορισμένου χρόνου, πλήρους ή μερικής απασχόλησης σε οποιονδήποτε εργοδότη, δικαιούνται δώρα εορτών.

Για τον υπολογισμό του ποσού των Δώρων λαμβάνεται υπόψη ο τρόπος αμοιβής των μισθωτών, δηλαδή αν αμείβονται με ημερομίσθιο ή με μισθό.Η χρονική περίοδος που υπολογίζεται το Δώρο Χριστουγέννων αρχίζει από την 1η Μαΐου μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου κάθε έτους.

Δώρο Χριστουγέννων: Δείτε πότε μπαίνει και υπολογίστε online πόσα χρήματα θα πάρετε

Με την νέα online εφαρμογή που έχει δημιουργήσει το ΚΕ.Π.Ε.Α. δίνεται η δυνατότητα οι εργαζόμενοι να υπολογίσουν μόνοι τους το Δώρο Χριστουγέννων που δικαιούνται. Υπολογίστε το ποσό που θα λάβετε στον σύνδεσμο: http://kepea.gr/calc-doro-xristoygennon.php.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων το «Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αναπλιού»

AGGELOS DRITSAS

Το Πάσχα στo Δήμο Ερμιονίδας έχει και γιορτές για την Άνοιξη και την Τουλίπα

AGGELOS DRITSAS

RUN GREECE ΝΑΥΠΛΙΟ: Συνδρομή συμμετοχής για όλους τους δρομείς των Αγώνων Δρόμου 5χλμ και 10χλμ είναι 10,00€

AGGELOS DRITSAS

Οικογενειακή τραγωδία : Πατέρας βρήκε νεκρό το γιο του!

AGGELOS DRITSAS

Επίσκεψη του υπουργού Υγείας κυρίου ‘Αδωνι Γεωργιάδη στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για τέλεση εγκαινίων !

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Ορφανός – Όραμα Δημιουργίας

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών συνεχίζει την προσπάθεια εκσυγχρονισμού και βελτίωσης της διαχείρισης των απορριμμάτων

AGGELOS DRITSAS

Συγκροτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

AGGELOS DRITSAS

Οι νέες ειδικότητες της Σ.Α.Ε.Κ( πρώην ΔΙΕΚ)ΝΑΥΠΛΊΟΥ για την σπουδαστική χρονιά 2024-2025.

AGGELOS DRITSAS

Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

AGGELOS DRITSAS

Δημήτριος Ορφανός

AGGELOS DRITSAS

«Ήρωες για μία μέρα», εικαστική έκθεση στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS