ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για τους εργαζομένους που θα λάβουν το δώρο Χριστουγέννων – Ποιοι το δικαιούνται – Πώς θα το υπολογίσουν

Το δώρο Χριστουγέννων, όπως το δώρο Πάσχα και το επίδομα αδείας, κατοχυρώθηκαν περαιτέρω με την Εθνική Γενική ΣΣΕ του έτους 2010 (άρθρο 1) για τους εργαζόμενους ιδιωτικού δικαίου σε όλη την ελληνική επικράτεια.
Tο δώρο Χριστουγέννων πρέπει να καταβληθεί, μέχρι την 21η Δεκεμβρίου κάθε έτους. Το δώρο Χριστουγέννων υπόκειται σε εισφορές υπέρ ΕΦΚΑ, φόρου μισθωτών υπηρεσιών. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο εργοδότης μπορεί να καταβάλει το δώρο και νωρίτερα από την παραπάνω ημερομηνία.
Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, όλοι οι μισθωτοί που απασχολούνται στον ιδιωτικό τομέα με σχέση εξαρτημένης εργασίας αορίστου ή ορισμένου χρόνου, πλήρους ή μερικής απασχόλησης σε οποιονδήποτε εργοδότη, δικαιούνται δώρα εορτών.

Για τον υπολογισμό του ποσού των Δώρων λαμβάνεται υπόψη ο τρόπος αμοιβής των μισθωτών, δηλαδή αν αμείβονται με ημερομίσθιο ή με μισθό.Η χρονική περίοδος που υπολογίζεται το Δώρο Χριστουγέννων αρχίζει από την 1η Μαΐου μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου κάθε έτους.

Δώρο Χριστουγέννων: Δείτε πότε μπαίνει και υπολογίστε online πόσα χρήματα θα πάρετε

Με την νέα online εφαρμογή που έχει δημιουργήσει το ΚΕ.Π.Ε.Α. δίνεται η δυνατότητα οι εργαζόμενοι να υπολογίσουν μόνοι τους το Δώρο Χριστουγέννων που δικαιούνται. Υπολογίστε το ποσό που θα λάβετε στον σύνδεσμο: http://kepea.gr/calc-doro-xristoygennon.php.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

AGGELOS DRITSAS

11 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΕΡΜΙΟΝΗΣ

AGGELOS DRITSAS

Δράση ευαισθητοποίησης μαθητών του 1ου Λυκείου Ναυπλίου για τα ΑμεΑ από το ΚΕΔΑΣΥ

AGGELOS DRITSAS

Τι άλλαξε στις αυτοδιοικητικές εκλογές – Πώς εκλέγονται δήμαρχοι και περιφερειάρχες – Πως διοικούνται τα τοπικά συμβούλια

AGGELOS DRITSAS

Διεξήχθη η 1η Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ερμιονίδας ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Προσάραξη ιστιοφόρου σκάφους στο Τολό Αργολίδας. ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Βγήκαν βόλτα με το αυτοκίνητο στο Ναύπλιο και από το ανοικτό παράθυρο έσερναν τον σκύλο

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Βαρύς τραυματισμός οδηγού δίκυκλου

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα, στην Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών

AGGELOS DRITSAS

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Δρέπανο λόγω έργων της ΔΕΥΑ Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Συγχαρητήρια του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου προς τους νικητές των αυτοδιοικητικών εκλογών

AGGELOS DRITSAS

ΦΙΛΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ  · Γίνετε μέλος

AGGELOS DRITSAS