ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Η κυρία επιδίωξη μας, κύριος στόχος μας, είναι οι πολεοδομικές και χωροταξικές προτάσεις -μελέτες να συντάσσονται με την αναγκαία προϋπόθεση ότι η τοπική αυτοδιοίκηση να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.
Τα θεσμικά της όργανα (Δήμαρχος, Δημοτικό συμβούλιο, Δημοτικές επιτροπές, Δημοτικές κοινότητες)και ευρύτερα οι κοινωνικοί ,οικονομικοί και επαγγελματικοί φορείς ενός τόπου να συμμετέχουν ενεργά, να υποβάλλουν προτάσεις ,να καταθέτουν ενστάσεις, να γίνεται μια πραγματική ουσιαστική δημοκρατική διαβούλευση. 

Όλα στο φώς, με αίσθημα ευθύνης για την προοπτική αυτού του τόπου που απαιτεί προοπτική οικονομικής ανάπτυξης με αυστηρή όμως τήρηση των κανόνων της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος και την προσαρμογή μας στις συνθήκες που δημιουργούνται μέσα από το φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής.

Απαιτούνται δράσεις και αποτελέσματα για τα παρακάτω:
1.Αυστηρή παρακολούθηση της σύνταξης του ειδικού πολεοδομικού  σχεδίου  για το Δήμο Ερμιονίδας -κατάθεση προτάσεων.
 
2 .Επανεργοποίηση του στόχου για την ολοκλήρωση της Αναθεώρησης του πολεοδομικού σχεδίου της πόλεως του Κρανιδίου (τομέας β).

3.Σύνταξη μελέτης για την κήρυξη του ως παραδοσιακού οικισμού της παλαιάς πόλης του Κρανιδίου (Τομέας Α).

4.Ολοκλήρωση του πολεοδομικού σχεδίου του οικισμού Σαλαντίου της κοινότητας Διδύμων 

5.Καταγραφη σημαντικών πολεοδομικών προτάσεων -σχεδιασμός για την   Κοινότητα Ερμιόνης 

6.Συγκρότηση μιας μόνιμης επιστημονικής πολεοδομικής επιτροπής η οποία θα επεξεργαστεί όλα τα πολεοδομικά θέματα που αφορούν το Δήμο Ερμιονίδας και όλες τις Κοινότητες του  

7.Πλήρης στελέχωση της υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Ερμιονίδας με εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό σύμφωνα με οργανόγραμμα της υπηρεσίας και τις τεράστιες υπηρεσιακές ανάγκες που υπάρχουν στο Δήμο μας. Η σωστή λειτουργία της τοπικής μας οικονομίας αλλά και η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος  προϋποθέτουν μια εύρυθμη λειτουργία στην Υπηρεσίας Δόμησης.

ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ,ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ,ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Εξαρθρώθηκε συμμορία που λήστευε ντιλιβεράδες

AGGELOS DRITSAS

Σταθερές οι τιμές των προϊόντων στο καλάθι του νοικοκυριού

AGGELOS DRITSAS

Από τα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης φωτογραφίας, κεραμικής, κοσμήματος και χειροποίητων

AGGELOS DRITSAS

ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Θανατηφόρο τροχαίο νεκρός μοτοσικλετιστής

AGGELOS DRITSAS

Διάλεξη από τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Αργολίδας: «Η βυζαντινότροπη ζωγραφική του Φώτη Κόντογλου»

AGGELOS DRITSAS

Εφοριακοί με scanner στο δρόμο θα εντοπίζουν παράνομους οδηγούς

AGGELOS DRITSAS

Γιάννης Γεωργόπουλος

AGGELOS DRITSAS

Οι δεκατεσσερες εθελοντές, εθελόντριες, φίλες, φίλοι , και μελη του ΠΕΡΠΟΣΕ

AGGELOS DRITSAS

«Δυσοίωνη για την Αργολίδα η στέρεψη της Λέρνας. Απαιτούνται άμεσα μέτρα για την διαχείριση του νερού»

AGGELOS DRITSAS

«Ανακυκλώνω πλαστικά-βοηθάω τα αδέσποτα»

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση Ανδριανού για τα έργα του Αναβάλου με Σταϊκούρα και υπηρεσιακούς παράγοντες

AGGELOS DRITSAS

Stand up comedy στο Atton στη Δαλαμανάρα Άργους με την Ήρα Κατσούδα

AGGELOS DRITSAS