ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Στα πλαίσια εκπαιδευτικής εκδρομής των μαθητών της Α’ Γυμνασίου του 3 ου Γυμνασίου Άργους ,με συνοδεία τεσσάρων καθηγητών ,έγινε ξενάγηση από τους Γεωπόνους της Αγροτικής Φυλακής Τίρυνθας στις αγροκτηνοτροφικές-βιοτεχνικές εγκαταστάσεις και τις εργασίες που λαμβάνουν χώρο μέσα σ’ αυτές καθημερινά, με σκοπό την σταδιακή επανένταξη των εγκλείστων στην κοινωνία.

Η Διευθύντρια :Ευαγγελία Κατερίνη ,ο Αρχιφύλακας: κ.Βασίλειος Μπαμπανάσιος και ο Προϊστάμενος Γεωργικής Υπηρεσίας: κ .Δημήτριος Κατσαρός, συνομίλησαν με τους μικρούς μαθητές για τον ρόλο και τον σκοπό των Αγροτικών Φυλακών ,ξεναγήθηκαν στην οικία του Α’ Κυβερνήτη της Ελλάδας Ιωάννη Καποδίστρια και στις εγκαταστάσεις αυτής . 

Το μήνυμα από αυτήν την ξενάγηση ήταν ότι η εργασία και η δημιουργικότητα βελτιώνουν κοινωνικοποιούν τον άνθρωπο ενώ ο αποκλειστικός εγκλεισμός και η αδράνεια τον απομονώνει κοινωνικά ,ψυχικά .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ναύπλιο: 20χρονος, 36χρονος και ανήλικος συνελήφθησαν με ποσότητες κάνναβης

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Τι αναφέρουν Νίκας και Μαντζούνης για την πρωτοφανή νεροποντή σε Επίδαυρο και Ερμιονίδα

AGGELOS DRITSAS

ΣΠΕΤΣΕΣ !!! Μεγάλη γιορτή της χριστιανοσύνης

AGGELOS DRITSAS

Φιλικό του Παναργειακού με τον Παναθηναϊκό Β΄ στο ΔΑΚ Άργους

AGGELOS DRITSAS

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2025 και ώρα 19:00, στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού “Μέγας Αλέξανδρος”

AGGELOS DRITSAS

Ατύχημα για τη Βίκυ Λέανδρος: Έπεσε από τη σκηνή

AGGELOS DRITSAS

Χορευτική Ομάδα του Δήμου Ερμιονίδας.

AGGELOS DRITSAS

ΑΝΑΚΟΜΙΔΗ ΙΕΡΩΝ ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

𝝥𝝦𝝤𝝩𝝖𝝨𝝚𝝞𝝨 𝝘𝝞𝝖 𝝚𝝦𝝘𝝖 𝝨𝝩𝝤𝝪𝝨 𝝙𝝜𝝡𝝤𝝪𝝨 𝝢𝝖𝝪𝝥𝝠𝝞𝝚𝝮𝝢, 𝝚𝝦𝝡𝝞𝝤𝝢𝝞𝝙𝝖𝝨 𝝡𝝚𝝨𝝮 𝝩𝝮𝝢 𝝤𝝬𝝚

AGGELOS DRITSAS

Μέχρι πότε θα διαρκέσουν οι καλοκαιρινές εκπτώσεις

AGGELOS DRITSAS

Η Νίνα Κατερίνη στην ΙΡΙΣ Άργους

AGGELOS DRITSAS

Ξεκινάμε ενήλικο τμήμα Pilates MAT στο Δημαρχείο της Νέας Τίρυνθας.

AGGELOS DRITSAS