ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επιλογή υποψηφίων για τα τμήματα Μετεκπαίδευσης της Τουριστικής Σχολής Άργους

Συνεδρίασε στις 30/10/2023 η επιτροπή για την επιλογή των υποψηφίων που θα ενταχθούν στα ταχύρρυθμα τμήματα Μετεκπαίδευσης που διοργανώνει κάθε χρόνο το Υπ Τουρισμού και η Τουριστική σχολή Άργους για τις πόλεις Καλαμάτα, Λουτράκι, και Ναυπλίου με έδρα το Άργος. 

Η επιτροπή απαρτίζεται από τον Δ/ντή του ΙΕΚ Τουρισμού ως εκπρόσωπο του Υπουργείου Τουρισμού, τον Πρόεδρο ξενοδόχων Ναυπλίου κο Μωριάτη Παναγιώτη και την Πρόεδρο εργαζομένων Ναυπλίου στον τουρισμό επισιτισμό – ξενοδοχεία κα Μπαρού Μενέλια. 

Η επιτροπή έλεγξε ενδελεχώς όλες τις αιτήσεις των υποψηφίων που κατατέθηκαν ηλεκτρονικά και κατέταξε πίνακες επιτυχόντων & αποτυχόντων σύμφωνα με τα κριτήρια που θεσπίζονται κάθε χρόνο από την σχετική προκήρυξη του Υπ Τουρισμού ( ένσημα τριετίας στην ειδικότητα , τίτλοι σπουδών, ηλικία, ξένη γλώσσα, πληρότητα δικαιολογητικών κλπ) 

Τα Τμήματα Μετεκπαίδευσης με κατοχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα του ν. 1077/1980(Α΄ 225) απευθύνονται στον ενεργό πληθυσμό της χώρας, τον απασχολούμενο στον τομέα του τουρισμού σε όλες τις βασικές ειδικότητες ( Επισιτισμό, Υποδοχή, Μαγειρική, ζαχαροπλαστική & Οροφοκομία) αλλά και των ανέργων και υλοποιούνται μόνο από το Υπ Τουρισμού με τις πιστοποιημένες – εξειδικευμένες δομές τους όπως την Τουριστική Σχολή ΙΕΚ Τουρισμού Πελ/σου στο Αργος.

Σκοπός των Τμημάτων Μετεκπαίδευσης είναι ο εμπλουτισμός των γνώσεων και των δεξιοτήτων των εργαζομένων και των πρόσκαιρα ανέργων εμπειροτεχνών στον τομέα του τουρισμού, η ανάπτυξη εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού και η συνολική βελτίωση του επιπέδου των προσφερόμενων υπηρεσιών στον τουριστικό κλάδο. 

Η επιτυχής παρακολούθηση και φοίτηση ( διάρκειας 3,5 μηνών, καθημερινής παρουσίας) οδηγεί μετά από εξετάσεις στην απόκτηση του Πιστοποιητικού Μετεκπαίδευσης του Υπ Τουρισμού και της υπαλληλικής ιδιότητας κατοχυρώνοντας επίσης επαγγελματικά δικαιώματα του ν. 1077/1980 και ν. 2112/1920 (Α΄ 67). 

Όλοι οι επιτυχόντες σπουδαστές-στριες που θα εγγραφούν θα λάβουν εκπαιδευτικό υλικό και σχετικό επίδομα ανά ώρα παρακολούθησης. 

Ο Δ/ντής Κων/νος Καχριμάνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Α.Ο. Αργοναύτης Ν.Κίου ανακοίνωση

admin

Α2 Γυναικών: 11η Αγωνιστική (7/1) – Αποτελέσματα ΒΙΝΤΕΟ

admin

Οι 20 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Αργολίδας με την παράταξη Τατούλη

admin

50χρονος αλλοδαπός στο Άργος έκλεψε μηχανή αλλά δεν την χάρηκε

diktio

Πούλησε 19χρονη για νύφη για 1.000 ευρώ!

AGGELOS DRITSAS

Καιρός: Κοπάζουν οι πολύ ισχυροί άνεμοι – Έρχονται μπόρες – Πρόγνωση μέχρι την Τρίτη 29/8

diktio

Ένα έργο αναπτυξιακο,που θα αλλάξει την όψη της εισόδου από την θάλασσα για την Ερμιονιδα

AGGELOS DRITSAS

Έπαιξαν τα “ρέστα΄” τους με τα σκουπίδια αλλά το εργοστάσιο ανακύκλωσης του ΚΑΜΠΟΣΟΥ τους εκθέτει

diktio

Τα MacBook Pros με chipset M3 θα μπορούσαν να φτάσουν στις αρχές του 2024

diktio

Εσπερινό Γενικό Λύκειο Ναυπλίου

admin

Το Πάσχα στo Δήμο Ερμιονίδας έχει και γιορτές για την Άνοιξη και την Τουλίπα

AGGELOS DRITSAS

Η Apple δεν θα μπορεί να επισκευάζει τα Apple Watches λόγω της απαγόρευσης

diktio