ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Στα μπλόκα τους επιστρέφουν οι αγρότες μετά την ολοκλήρωση της Agrotica στη Θεσσαλονίκη. Την επόμενη εβδομάδα θα αποφασίσουν για τις περαιτέρω κινήσεις τους.

Σε σταδιακή αποχώρηση από τη Θεσσαλονίκη και επιστροφή στα μπλόκα τους, προχωρούν αγρότες, κτηνοτρόφοι, αλιείς και μελισσοκόμοι της Κεντρικής Μακεδονίας που βρίσκονται στην Agrotica.

Τις τελευταίες ημέρες, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους, οι αγρότες έχουν δηλώσει ανυποχώρητοι, ενώ με γενικές συνελεύσεις τους θα αποφασίσουν τις περαιτέρω κινήσεις τους, καθώς δηλώνουν δυσαρεστημένοι από τις εξαγγελίες – “ψίχουλα” -όπως τις χαρακτήρισαν- του πρωθυπουργού για το κόστος παραγωγής.

«Aυτές οι εξαγγελίες δεν απαντούν στο βασικό πρόβλημα επιβίωσης που έχουμε θέσει, δε μας δίνουν την δυνατότητα και την προοπτική να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε να μένουμε στα χωριά μας» δήλωσε ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΝΑΥΠΛΙΟ: «Στολίδια στην Αμμο» «Στάχτη και Πούλβερη» να γίνουν οι εγκαταστάσεις ΑμΕΑ

AGGELOS DRITSAS

Δήμαρχος Ερμιονίδας ο Γιάννης Γεωργόπουλος και με τη βούλα του Πρωτοδικείου Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Τρεις Αστυνομικές Ενώσεις από την Αργολίδα διοργανώνουν κοινή δράση συγκέντρωσης βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς

AGGELOS DRITSAS

Ευαισθητοποίηση για τα ζώα συντροφιάς

AGGELOS DRITSAS

Πέθανε ο θρύλος του σινεμά Αλέν Ντελόν

AGGELOS DRITSAS

Στον τελικό του κυπέλλου κορασίδων Πελοποννήσου η ομάδα της Γ.Ε. Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Ζωντανά από το ΣΕΦ | Συνεδρίαση Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής live

AGGELOS DRITSAS

Στην Επίδαυρο ο Στέφανος Κασσελάκης – Παρακολούθησε την παράσταση «Ιφιγένεια Εν Αυλίδι»

AGGELOS DRITSAS

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες του Διομήδη Άργους

AGGELOS DRITSAS

Το creepy καφενείο με τις κούκλες που λέγεται “Τζίπρας” και βρίσκεται στην Ηλεία

AGGELOS DRITSAS

Η Ερμιόνη γιορτάζει το φημισμένο ρόδι της

AGGELOS DRITSAS

Θεσσαλονίκη: Σκύλος επιτέθηκε σε ανηλίκους – Συνελήφθη η ιδιοκτήτριά του

AGGELOS DRITSAS