ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ

Ημέρα αγάπης η Παρασκευή, αφιερωμένη στους τετράποδους φίλους μας

Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024, Παγκόσμια Ημέρα Ζώων, ο Δήμος Ναυπλιέων διοργανώνει δράση αφιερωμένη στους τετράποδους φίλους μας, στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων στο Ναύπλιο, από τις 10:00 το πρωί, με σκοπό να ενισχύσει την προώθηση μηνυμάτων προς την κοινωνία για τη σημασία της προστασίας των ζώων, ως ένδειξη πολιτισμού.

Στο πλαίσιο του εορτασμού η Αντιδήμαρχος Σοφία Ξύδη, αρμόδια μέριμνας αδέσποτων ζώων και οι εθελοντές της δράσης θα βρίσκονται στην πλατεία Τριών Ναυάρχων, στειρώνοντας, εμβολιάζοντας, σημαίνοντας δωρεάν αδέσποτα ζώα συντροφιάς.

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τους κτηνιάτρους Ιωάννη Κατσαμπή και Καικίλια Σαρρή καθώς και από τον εκπαιδευτή Δημήτριο Κορολή. Οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με μπαλονοκατασκευές, Face painting, ενώ οι επισκέπτες θα θαυμάσουν τα έργα ζωγραφικής των παιδιών με θέμα «Τα ζώα οι φίλοι μας».

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτριος Ορφανός εκφράζει τις ευχαριστίες της τοπικής κοινωνίας προς τους εκπροσώπους της εθελοντικής δράσης, επισημαίνοντας παράλληλα ότι ο σεβασμός στα ζώα είναι επιβεβλημένος και θα πρέπει να αποτελεί χαρακτηριστικό κάθε ενεργού πολίτη, ο οποίος σέβεται την παράδοση και τον πολιτισμό του τόπου του.

Παράλληλα τονίζει ότι η κοινωνία μας, με κάθε ευκαιρία οφείλει να εκπέμπει μηνύματα πολιτισμού, μηνύματα αγάπης και προστασίας των ζώων.

461658888 833426098963406 443490644084149350 N

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Σταθερά και με πρόγραμμα υλοποιείται η δέσμευση του Δημάρχου μας κ.Μαλτέζου Ιωάννη

AGGELOS DRITSAS

Αγροτικός Συνεταιρισμός “Θερμασία Δήμητρα”

AGGELOS DRITSAS

Σοκ: Άγρια δολοφονία γυμνάστριας – Την σκότωσε ο σύζυγός

AGGELOS DRITSAS

Δήμοι: Τι αλλάζει στις προσλήψεις έκτακτου προσωπικού ορισμένου χρόνου

AGGELOS DRITSAS

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Επετειακές εκδηλώσεις για τα 202 χρόνια από την Απελευθέρωση της πόλης

AGGELOS DRITSAS

Ισολογισμοί – Απολογισμοί, κέρδη – χρέη και φυσικά πάντα στο προσκήνιο η Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ

AGGELOS DRITSAS

Η τρισδιάστατη λαπαροσκοπική χειρουργική στην Ουρολογία

AGGELOS DRITSAS

Με προσωπική του δέσμευση ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Ορφανός ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Το 15ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών στο Ναύπλιο με 630 αθλητές και αθλήτριες

AGGELOS DRITSAS

Διήμερο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στον Φάρο Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Θεατρική Παράσταση «Άγιος Νεκτάριος: Από τη Γη στον Ουρανό»

AGGELOS DRITSAS