ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Ναυπλιέων και το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Ναυπλίου με τη συμμετοχή του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΟΞΥΓΟΝΟ, του ΟΚΑΝΑ Ελπίδα Ζωή, της Ψυχιατρικής Κλινικής Άργους και της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Ελλάδας οργανώνουν ημερίδα με θέμα «ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ».

Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 1 Μαρτίου στις 5:30 μμ στο Βουλευτικό στο Ναύπλιο.

Στην περιοχή μας αλλά και σε όλη τη χώρα, τα περιστατικά χρήσης ουσιών
αλλά και άλλων ειδών εξαρτήσεων όπως το internet και τα τυχερά παιχνίδια, καθώς και οι επιπτώσεις της ενασχόλησης με τις νέες τεχνολογίες (βίαια παιχνίδια, κακόβουλες ιστοσελίδες κ.α.) με αποτέλεσμα τις βίαιες συμπεριφορές κυρίως εφήβων, μας κινητοποιούν.

Τα παιδιά μας καλούνται να ανταπεξέλθουν σε ένα περιβάλλον που γίνεται ολοένα και πιο εχθρικό απέναντι τους.

Το σχολείο καθημερινά γίνεται πιο απαιτητικό και έντονο, η ίδια η οικογένεια βάλλεται από παντού (ακρίβεια, ανεργία, εντατικοποίηση εργασίας των γονέων), βιώνουμε ένα διεθνές περιβάλλον έντασης και ανασφάλειας (πόλεμος στην Ουκρανία, στην Παλαιστίνη), χωρίς να ξεχνάμε τις επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης- κορονοϊού ιδίως στο ψυχισμό των νέων παιδιών.

Η πρόσκληση αφορά όλους

γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς

καθώς σήμερα είναι αναγκαίο περισσότερο από ποτέ

να είμαστε όλοι μαζί, ενήμεροι και σωστά προετοιμασμένοι

για το πώς θα βοηθήσουμε τα παιδιά μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

”Κρανιδιώτικη Λύριζα 2024″

AGGELOS DRITSAS

Όλα τα ονόματα του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Άργους Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

F.C ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΡΙΩΝ

AGGELOS DRITSAS

Πρόσκληση σύγκλησης τακτικής συνεδρίασης Δημ. Συμβουλίου.

AGGELOS DRITSAS

Σε ποιες οδούς στο Άργος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή ασφαλτόστρωση

AGGELOS DRITSAS

Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Πορτοχελίου

AGGELOS DRITSAS

Ξεκινούν οι υποχρεώσεις των ομάδων της Αργολίδας για Πρωταθλήματα Κ14 και Κ16

AGGELOS DRITSAS

Εθελοντική Ομάδα Διδύμων

AGGELOS DRITSAS

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος Ναυπλιέων γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Κ.ΜΑΚΑΡΗΣ : “Νέα Εποχή ” θα μας βρει δυναμικά παρόντες!

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ : Ιερός Ναός Ευαγγελιστρίας

AGGELOS DRITSAS