ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Η διακοπή του νερού δημιούργησε τεράστια πρόβλημα στις κοινότητες Κρανιδίου και κοιλάδας, απαιτούνται νέες προτεραιότητες.

Μετα από ένα τριήμερο με πολλά προβλήματα στην υδροδότηση Κρανιδίου και Κοιλάδας θα περιμέναμε μια ολοκληρωμένη και επίσημη ενημέρωση από την Διοίκηση του Δήμου Ερμιονίδας και της Δ.Ε.Υ Α.ΕΡ για τα αίτια που προκάλεσαν τόσο σοβαρά προβλήματα στην υδροδότηση των Κοινοτήτων Κρανιδίου και Κοιλάδας.

Την ίδια ημέρα με τις μεγάλες διακοπές πήρα την πρώτη εξήγηση,την πρώτη πληροφόρηση για σοβαρά τεχνικά προβλήματα που δημιούργησαν το συγκεκριμένο πρόβλημα το οποίο πολλαπλασιάστηκε και από τις πολλαπλές διακοπές ρεύματος.

Όμως το ζητούμενο είναι να πάρουμε τα κατάλληλα μέτρα να μην επαναληφθούν παρόμοια γεγονότα, παρόμοιες διακοπές.

Άρα οι υπεύθυνοι απαιτείται να απαντήσουν στα παρακάτω κρίσιμα ερωτήματα.

1.Υπαρχει σύστημα συντήρησης των υφιστάμενων υποδομών,των μηχανημάτων ύδρευσης, πόσες ώρες δουλεύουν την ημέρα η δουλεύουν ασταμάτητα με τις αυτονόητες συνέπειες.

2. Υπάρχει εφεδρικό σύστημα υδροδότησης των μεγάλων κοινοτήτων,των μεγάλων η μικρών οικισμών,με εφεδρικά μηχανήματα άμεσης επέμβασης

3.Τα χρήματα των συντηρήσεων του μηχανολογικού εξοπλισμού που δίνονται κάθε χρόνο δίνονται πραγματικά για τις αναγκαίες συντηρήσεις η καλύπτουν άλλες “μαύρες τρύπες” του προϋπολογισμού.

4 . Υπάρχει συνέχεια στην παλαιά και δοκιμασμένη τακτική της μη εξάντλησης των υδάτινων αποθεμάτων και των αντίστοιχων μηχανημάτων,άρα νερό από πολλές πηγές και όχι από μια η λίγες πηγές με συνέπεια τις πολλαπλές βλάβες και διακοπές.

Όλοι κατανοούμε την δύσκολη χρονιά που πέρασε λόγω έλλειψης νερού,λόγω λειψυδρίας, λόγω μεταβολής των κλιματικών συνθηκών αυτό όλοι το αναγνωρίζουμε και μακρυά από εμάς η άγονη πολιτική αυτοδιοίκηση αντιπαράθεση για τις διακοπές του νερού .

Όμως με ξεπερνάει ως Δήμος να έχουμε λεφτά για πυροτεχνήματα για το άναμμα των χριστουγεννιάτικων δένδρων για όλες τις κοινότητες και από την άλλη να μην έχουμε λεφτά για τις αναγκαίες συντηρήσεις των μηχανημάτων ύδρευσης η για τα αναγκαία εφεδρικά συστήματα άμεσης υδροδότησης.

Όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων και αξιολογήσεων και αναμένω από εσάς έστω και τώρα να αλλάξετε προτεραιότητες.

Τάσος Λάμπρου

Δημοτικός σύμβουλος

Δήμου Ερμιονίδας

Επικεφαλής ΕΝ Δ.Η.ΕΡ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Το Κιβέρι έδειξε αλληλεγγύη και συμπαράσταση στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

AGGELOS DRITSAS

ΣΤΙΒΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2000 ΜΑΘΑΙΝΩ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ..

AGGELOS DRITSAS

Εμπορικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου: ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Mαρουσάκης: Έρχεται νέα κακοκαιρία εξπρές το Σαββατοκύριακο

AGGELOS DRITSAS

Σ.Α.Ε.Κ Άργους

AGGELOS DRITSAS

243 μόνιμες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στο ΕΚΑΒ (ασθενοφόρα)

AGGELOS DRITSAS

5ο Τουρνουά Σπύρος Μπαλάσκας από τη Γυμναστική Ένωση Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΡΓΟΥΣ – ΜΥΚΗΝΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΛΤΕΖΟ

AGGELOS DRITSAS

Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός και το Πλαίσιο Δράσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το 2024

AGGELOS DRITSAS

Πρόσκληση για συμμετοχή στην Κατάδυση Του Τιμίου Σταυρού στη Νέα Κίο Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Σε 20 συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία

AGGELOS DRITSAS

54χρονος και 57χρονη είχαν στο σπίτι τους 29 όπλα, 72 κιλά πυρίτιδας, χιλιάδες σφαίρες

AGGELOS DRITSAS