ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η διπλή τραγωδία στα Σφακιά και ο 3ος της παρέας που έμεινε στο Ρέθυμνο και σώθηκε!

Τραγική κατάληξη στις έρευνες για τον εντοπισμό των δύο Ρεθυμνιωτών, οι οποίοι την Κυριακή το πρωί βγήκαν με το κανό τους στη θάλασσα των Σφακίων.

Θυμίζουμε ότι στις έρευνες συμμετείχαν ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα ναυαγοσωστικό σκάφος, δύο ιδιωτικά σκάφη, δύο αλιευτικά σκάφη, τρία παραπλέοντα πλοία, ένα περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος (UAV), ενώ απογειώθηκαν και δύο ελικόπτερα, ένα της Πολεμικής Αεροπορίας και ένα του Πολεμικού Ναυτικού.

Με διαφορά λίγης ώρας οι δύο φίλοι βρέθηκαν νεκροί, όπως διαβάσατε στο Patris.gr και βύθισαν στο πένθος τους δικούς τους ανθρώπους αλλά και όλο το νησί που ”χάνει” δύο παιδιά του στο πέλαγος. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν περίπου 10 ναυτικά μίλια βόρεια της Γαύδου από ιδιωτικό σκάφος που συμμετείχε στον εντοπισμό των δύο κρητικών.

Είχαν μεγάλη αγάπη για την θάλασσα, δεινοί ψαράδες. Ο Κώστας Μανετάκης (50 ετών)και ο Τάσος Θεοδοσίου (44 ετών) ο δεύτερος αφήνει πίσω του δύο ανήλικα παιδιά. Πρώτα βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο άτυχος Κώστας και δίπλα το αναποδογυρισμένο κανό του… Ο Κώστας ιδιοκτήτης καταστήματος με είδη αλιείας στο Ρέθυμνο, ο Τάσος εργαζόταν στον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Κρήτης, στην πόλη του Ρεθύμνου επίσης.

Μάλιστα, οι πληροφορίες κάνουν λόγο και για ακόμα έναν φίλο των δύο αδικοχαμένων, ο οποίος συνήθιζε να πηγαίνει μαζί τους για ψάρεμα όμως αυτή την φορά δεν συνέβη. Όπως γράψαμε από την πρώτη στιγμή, επικοινώνησαν μαζί του για να ενημερώσει εκείνος τις Αρχές ότι ο αέρας δεν τους αφήνει να επιστρέψουν στη στεριά.Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Ο 3ος της παρέας σώθηκε, τυχερός μπροστά στο δράμα που βιώνει και ο ίδιος…

Οι αρχές ερευνούν τα ακριβή αίτια της διπλής αυτής τραγωδίας και τις συνθήκες που χάθηκαν ο Κώστας και ο Τάσος στη θάλασσα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΝΑΥΠΛΙΟ: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα …

AGGELOS DRITSAS

Και Παιδικός αγώνας (για μαθητές 8 έως 14 ετών) στον 22ο Δρόμο Αργολικού Κόλπου

admin

Ένα δώρο για τη νεολαία από τον Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών – Τέθηκε σε λειτουργία το δωρεάν WiFi σε Νέα Κίο και Κουτσοπόδι (βίντεο)

diktio

Καντρίλιες και Αποκριάτικα τραγούδια στον Άγιο Πέτρο Άργους από την χορωδία Σύλλογου Τελεσσιλλα ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Επίσκεψη της υποψήφιας Ευρωβουλευτού Ολυμπίας Τελιγιορίδου στο Δημαρχείο

AGGELOS DRITSAS

Έρχονται αυξήσεις στο ρεύμα λόγω μηνιαίας καταμέτρησης

admin

Μια ακόμα συνάντηση εργασίας για την Ο.Χ.Ε. Επιδαύρου Ερμιονίδας Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Ο Συλλογος ΑΜΕΑ Αργολίδας Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Ν.Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Συναυλία από την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Ναυπλίου

diktio

176η τακτική εθελοντική αιμοδοσία των “Δεσμών Αίματος” στο Άργος

diktio

Ήρθε η άνοιξη, ήρθαν και οι κάμπιες από τα πεύκα…

AGGELOS DRITSAS

Πέτρος Τατούλης: Η Μυθική Πελοπόννησος θα ξαναγίνει το σπουδαίο παγκόσμιο brand στην τουριστική αγορά μέχρι το 2030

diktio