ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Στο Προεδρικό Μέγαρο πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των νέων υπουργών, μετά τον μίνι ανασχηματισμό στον οποίο προχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η ορκωμοσία των νέων υπουργών στο Προεδρικό Μέγαρο έγινε παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Υπενθυμίζεται πως χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ανακοίνωσε συνολικά έξι αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

Ορκίστηκαν ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος αναλαμβάνει υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, η υπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, η υφυπουργός Παιδείας με αρμοδιότητα την Επαγγελματική Κατάρτιση Ιωάννα Λυτρίβη, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, και ο βουλευτής Ηλείας της ΝΔ Ανδρέας Νικολακόπουλος ως υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός είχε «πηγαδάκι» με τους υπουργούς αλλά και ένα θερμό ενσταντανέ με τη σύζυγο του Άδωνι Γεωργιάδη, Ευγενία Μανωλίδου.

Ο Κ. Μητσοτάκης αποχώρησε από το Προεδρικό χωρίς δηλώσεις, ενώ ακολούθησαν οι τελετές παράδοσης – παραλαβής στα διάφορα Υπουργεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Γιώργος Νταλάρας – Κάπου Νυχτώνει | Πειράζοντας τον Νταλάρα 

AGGELOS DRITSAS

Ερμιονίδα: Oι Τηγανίτες της Θερμησίας έχουν την τιμητική τους

AGGELOS DRITSAS

Μοναδικές στιγμές από την σημερινή αποκριάτικη εκδήλωση στην Πλατεία Συντάγματος!

AGGELOS DRITSAS

Ξεκινά το σεμινάριο για την Τεχνητή Νοημοσύνη στο Επιμελητήριο Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιηθήκαν τα εγκαίνια της παράταξης ”Νέα Πελοπόννησος” στη Κόρινθο

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα γιορτάζουμε την μνήμη της Αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννου Προδρόμμου

AGGELOS DRITSAS

Καιρός: Έρχεται ισχυρό κρύο το Σαββατοκύριακο

AGGELOS DRITSAS

Ψηφίστηκε ομόφωνα ο Προϋπολογισμός του Δήμου Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Ευχαριστήρια επιστολή Δημάρχου Ναυπλιέων Δημητρίου Ορφανού

AGGELOS DRITSAS

Από την αναχώρηση μέχρι την απονομή των πιστοποιητικών παρακολούθησης και την επιστροφή!

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ: Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε

AGGELOS DRITSAS

Φιλικό του Παναργειακού με τον Παναθηναϊκό Β΄ στο ΔΑΚ Άργους

AGGELOS DRITSAS