ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνδιοργανώτρια στην 3η Γιορτή Μανταρινιού που πραγματοποιήθηκε στο Δρέπανο Αργολίδας την Κυριακή 09/03/2025 με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δρεπάνου.

🍊Στηρίζουμε έμπρακτα τέτοιες πολιτιστικές εκδηλώσεις που σκοπό έχουν την προβολή και προώθηση των τοπικών προϊόντων.

🙏🏻Ευχόμαστε αυτή η γιορτή, να γίνει αφετηρία για την ακόμα καλύτερη διαφήμιση και προώθηση του προϊόντος, για την πλέον προηγμένη καλλιέργεια του μανταρινιού με τα βέλτιστα και ορατά αποτελέσματα.

🍊Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στηρίζει τον Πρωτογενή Τομέα, την βάση για ότι καλό και δημιουργικό μπορεί να προκύψει για τους αγρότες και τους καλλιεργητές μας.

🍊Ο Αγροτικός Τομέας εξάλλου ανέκαθεν αποτελούσε τον κύριο μοχλό ανάπτυξης ιδίως σε περιφερειακό επίπεδο.

🍊Ενισχύουμε με έργα τους αγρότες, βελτιώνοντας συνεχώς τις υποδομές στο φλέγον ζήτημα της άρδευσης.

🍊Αυτή η Γιορτή η οποία ευχόμαστε να γίνει θεσμός, είναι μια σημαντική δράση και ευκαιρία επίσης για την προώθηση του ιδιαιτέρως σημαντικού τομέα του αγροτουρισμού, ο οποίος σημειώνει αλματώδη πρόοδο με εξαιρετικά αποτελέσματα, τα οποία όλοι μας βλέπουμε σήμερα από τη μεγάλη συμμετοχή και το ζωντανό ενδιαφέρον του κόσμου.

👏Συγχαρητήρια στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δρεπάνου, σε όλους τους συνδιοργανωτές και σε όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Αυτοκίνητα εποχής τράβηξαν τα βλέμματα στο Ναύπλιο ΒΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ: Αγώνας Santa Run, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2024 και ώρα 17.00,

AGGELOS DRITSAS

«Υδατοκαλλιέργειες στις ελληνικές ακτές: Κατάληψη χωρίς όρια;»

AGGELOS DRITSAS

Μέχρι τις 31 Ιανουαρίου η εγκατάσταση POS σε επιχειρήσεις 35 κλάδων

AGGELOS DRITSAS

Το Πρωτοδικείο Ναυπλίου ανακήρυξε Δήμαρχο Ερμιονίδας τον Γιάννη Γεωργόπουλο

AGGELOS DRITSAS

1o κοιμητήριο Αθηνών-Όλοι οι σπουδαίοι τραγουδιστές στην ίδια γειτονιά ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Δ.Ε.Σ. Αργολίδας: Και η εταιρεία ΑΣΠΙΣ κατέθεσε προσφορά 0,20 €/kg για τα πορτοκάλια χυμοποίησης

AGGELOS DRITSAS

Πανελλήνια Συνάντηση Vespa 29/8-1/9/2024 ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Πτωχός: «Αξιοποιούμε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην αναπτυξιακή μετάβαση»

AGGELOS DRITSAS

Χρόνια πολλά σε όλους τους : Βαγγέλης Λαμπρόπουλος

AGGELOS DRITSAS

Ερωτήματα από το Νίκο Κοντό για το έργο ομβρίων υδάτων της Νέα Κίο

AGGELOS DRITSAS

Μια νέα μάχη αρχίζει, όλοι μαζί για μια νέα εποχή με τον επιχειρηματία μπροστά, ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS