ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΣΜΟΣ

 Η Ρεθυμνιώτισσα που δίνει μάχη για τη ζωή της και οι δύο Ελληνίδες που αυτοκτόνησαν

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου του 52χρονου Νορβηγού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός δίπλα στην 31χρονη Ρεθυμνιώτισσα σύντροφό του, η οποία βρέθηκε, επίσης,  χωρίς τις αισθήσεις, αλλά με σφυγμό,   σε διαμέρισμα στην Κωνσταντινούπολη και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της τουρκικής πόλης. Μέχρι και χθες κανείς δεν ήταν σε θέση να πει τι ακριβώς συνέβη στο άτυχο ζευγάρι που είχε πάει για πενθήμερες διακοπές στην Κωνσταντινούπολη.

Την ίδια ώρα η αγωνία των συγγενών της κοπέλας από το Ρέθυμνο είναι στο κατακόρυφο, ενώ η μητέρα της βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες στο πλευρό του παιδιού της, περιμένοντας ένα θετικό νέο από τους γιατρούς του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κοπέλα αποσωληνώθηκε, γεγονός που εμπνέει αισιοδοξία για την κατάσταση της υγείας της. Όπως έγινε γνωστό, το ζευγάρι είχε πάει για πενθήμερες διακοπές στην Κωνσταντινούπολη. Η τουρκική αστυνομία που διεξάγει έρευνα, εξέταζε το σενάριο της ληστείας, ωστόσο αυτό το ενδεχόμενο αποκλείστηκε, καθώς το ζευγάρι δεν έφερε χτυπήματα εξωτερικά ενώ δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης στο δωμάτιο.

Πλέον το σενάριο που εξετάζεται και δημοσιοποιήθηκε από μέσα ενημέρωσης της Τουρκίας, αναφέρει ότι το ζευγάρι ίσως έχασε τις αισθήσεις του από τις αναθυμιάσεις από το τζάκι χωρίς να αποκλείεται η διαρροή αερίου.

Σύμφωνα με θείο της 31χρονης που μίλησε στο MEGA το ζευγάρι είχε γνωριστεί και έμενε στο Ρέθυμνο «και της είπε η μαμά της και ο μπαμπάς της “έχω κακό προαίσθημα, μη φύγεις κοπέλα μου” με την κοπέλα να τους λέει “μαμά θέλω να ζήσω το όνειρο, είμαι τόσο ερωτευμένη με αυτό το παιδί που περνάμε τόσο καλά, θέλω να περάσω καλά”».

Η οικογένεια της 31χρονης είναι σε άσχημη κατάσταση και ειδικά ο πατέρας της καθώς, όπως είπε ο θείος της κοπέλας, «είναι το κορίτσι του, είναι η μοναχοκόρη του, είναι η αγαπημένη του. Είναι μικρό κορίτσι, είναι 31 χρονών. Ο άλλος, εν τω μεταξύ, ο Νορβηγός είναι ένα εξαιρετικό παιδί, εδώ στο Ρέθυμνο διέπρεπε με ακίνητα, με τεράστια περιουσία».

H τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν ο θυρωρός  του κτηρίου δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει με το ζευγάρι και γι’ αυτό αφού ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος ο οποίος μπήκε στο διαμέρισμα  και βρήκε τον Νορβηγό και την Ελληνίδα στο υπνοδωμάτιο χωρίς τις αισθήσεις τους.

Απαντήσεις για τα αίτια της τραγωδίας αναμένονται από το αποτέλεσμα της νεκροψίας – νεκροτομής στη σορό του 52χρονου Νορβηγού.

Κωνσταντινούπολη: Η Ρεθυμνιώτισσα 
που δίνει μάχη για τη ζωή της και  
οι δύο Ελληνίδες που αυτοκτόνησαν 
Αυτοκτονίες

Το πρωί της Τρίτης (16.01.2024) έγινε γνωστή η αυτοκτονία Ελληνίδας στην Κωνσταντινούπολη, ωστόσο αυτό ήταν το δεύτερο περιστατικό, καθώς στις 9 Ιανουαρίου 2024 μία άλλη Ελληνίδα έβαλε τέλος στη ζωή της.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, πρόκειται για μία Ελληνίδα, η οποία ζούσε στην Κωνσταντινούπολη, εργαζόταν ως υπεύθυνη σε όμιλο περιοδικών και η ερωτική απογοήτευση την οδήγησε στην αυτοκτονία.

Η νεαρή γυναίκα έπεσε με το αυτοκίνητο της στα προστατευτικά κάγκελα, ενώ βρισκόταν στη Γέφυρα των Μαρτύρων, κατέβηκε από το όχημα και πήδηξε στο κενό.

Όπως μετέδωσαν τα Μέσα της Τουρκίας, η Ελληνίδα έπασχε από κατάθλιψη μετά τον χωρισμό με τη σύντροφο της που κατέληξε σε δικαστική διαμάχη, όταν η δεύτερη την κατηγόρησε ότι την είχε βγάλει ακατάλληλες φωτογραφίες, χωρίς τη συναίνεση της. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, μετά τη δίκη, η γυναίκα δεχόταν συνεχώς απειλές από συγγενείς της πρώην συντρόφου της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Με ψαλίδι η δολοφονία του 16χρονου – Τον αδερφό του «δείχνουν» τα πρώτα στοιχεία

diktio

Σε λίγες ώρες η εκτέλεση θανατοποινίτη για πρώτη φορά με καθαρό άζωτο

admin

Έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2024

AGGELOS DRITSAS

30 καταγγελίες την ημέρα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ

admin

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Γηροκομείο Ναυπλίου

diktio

Από 1η Μαρτίου αρχίζει το πλαφόν στο βρεφικό γάλα

admin

Μεταμεσονύκτια… Σημαντική προσθήκη στη λειτουργία της νέας Δημοτικής Αρχής του Δημήτρη Ορφανού

admin

Σάλος από τις σούζες αστυνομικών με υπηρεσιακές μηχανές

admin

Ριζική αναβάθμιση του στόλου των οχημάτων καθαριότητας του Δήμου Ναυπλιέων

admin

”Νέα Πελοπόννησος”: Ο Πέτρος Τατούλης και η ομάδα του επισκεφτήκανε τη Μεσσήνη

diktio

Σεμινάριο στο 1ο Λύκειο Άργους: «Πρώτες Βοήθειες για Γονείς & Εκπαιδευτικούς»

diktio

Ναύπλιο: Ζητείται κυρία με εμπειρία για την φροντίδα ηλικιωμένου

diktio