ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

Συναγερμός στην αστυνομία στα Γιάννενα, για πτώμα άντρα που βρέθηκε μέσα σε σακούλα σκουπιδιών, στην περιοχή Φρόντζου. Το σημείο παραμένει αποκλεισμένο από αστυνομικούς, που περιμένουν την αυτοψία ιατροδικαστή, για να έρθουν στο φως περισσότερα στοιχεία. Οι πρώτες εικόνες οδηγούν σε εγκληματική ενέργεια. Το θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, έφερε στο ένα του χέρι χειροπέδες, ενώ στο άλλο κρατούσε όπλο. Ο θάνατός του, φαίνεται να σημειώθηκε σχετικά πρόσφατα. Όλα αυτά όμως αναμένεται να διαπιστωθούν στην πορεία, όπως και η ταυτότητα του θύματος.

Στα Γιάννενα δεν είχε δηλωθεί το τελευταίο διάστημα κάποια εξαφάνιση. Σύμφωνα με πληροφορίες, το άψυχο σώμα προεξείχε από την σακούλα σκουπιδιών και έτσι κάτοικοι της περιοχής, ειδοποίησαν νωρίς το πρωί στην αστυνομία. Ταχύτατα έφτασε στο σημείο περιπολικό και ο χώρος αποκλείστηκε. Γίνεται προσπάθεια συλλογής αποτυπωμάτων στην περιοχή, σε μια προσπάθεια να συμπληρωθεί το παζλ της φρικιαστικής υπόθεσης, που έχει συνταράξει την τοπική κοινωνία.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως όλα δείχνουν πως σημειώθηκε μια στυγερή δολοφονία, με τους δράστες να προσπαθούν όπως φαίνεται να κρύψουν όπως – όπως, τα όσα έκαναν, χωρίς επιτυχία.

Στο σημείο παραμένουν αστυνομικοί της Ασφάλειας και πραγματοποιούν έρευνα για να ταυτοποιήσουν τον άγνωστο μέχρι στιγμής άνδρα, αλλά και να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ερμιονίδα: Οι ενέργειες της Δημοτικής Αρχής για τη λειτουργία παραρτήματος του Κτηματολογίου Ναυπλίου στο Κρανίδι ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Με την “Αλλαγη Πορείας” ο Ιωάννης Παπαντωνόπουλος

diktio

Σε πολύ ζεστή ατμόσφαιρα

admin

Redmi K70 & K70 Pro: Αποκαλύφθηκε ο σχεδιασμός και οι χρωματικές επιλογές

diktio

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδας Ευάγγελος Πιπέρης παραμένει στο βαθμό του Ταξίαρχου

diktio

Αργολίδα: Τα αποτελέσματα του 17ου Ράλλυ Δαναών

diktio

”Δύναμη Προοπτικής”: Συνεχίζεται η περιοδεία του Δημάρχου Τάσου Χρόνη

diktio

Ο Πολιτικός Πολιτισμός και η σοβαρότητα δυστυχώς έπιασαν για ακόμα μια φορά πάτο στον

admin

Ενεεγυλ Αργολίδας : “Νεανική βία και Παραβατικοτητα-Προστατευουμε τα παιδιά μας”

AGGELOS DRITSAS

Ο Σπύρος Στείρης Γενικός Γραμματέας του Δήμου Άργους – Μυκηνών

admin

Σε ποια σημεία και ποιες ώρες θα γίνονται rapid tests στην Αργολίδα από 30/10 έως 3/11

diktio

Σύλληψη στο Άργος από την Πυροσβεστική για πρόκληση εμπρησμού

diktio