ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Οταν ανακαλύπτεις τα πάντα τώρα, όταν από την αφάνεια χρόνων τώρα, προσπαθείς να έρθεις στο προσκήνιο, πρέπει να ξέρεις και φυσικά να μπορείς, να διαχειρίζεσαι το χάσμα που έχεις δημιουργήσει. Χρέη του μακρινού παρελθόντος και μικροχρέη από το 2021 προσπαθούν κάποιοι να τα παρουσιάσουν ως χαμένα λεφτά των συμπολιτών μας.  Και αυτοί οι κάποιοι ξέρουν πολύ καλά πως τα πράγματα δεν είναι έτσι αλλά, μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούν αυτοί να βρεθούν για λίγο στο επίκεντρο των συζητήσεων.
Ξεκαθαρίζω πως από την δικιά μας θητεία και ιδιαίτερα όσο εγώ είμαι πρόεδρος του ΔΣ της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ χαμένο δεν έχει παει, δεν πάει και δεν θα πάει τίποτα.
Οσο καιρό βρίσκομαι στο τιμόνι αυτής της υπηρεσίας παλεύω για να αλλάξει πρόσωπο και θα αλλάξει κύριοι όσο, κι εάν την πολεμάτε όσο, και εάν την πληγώνετε!!!
Με νέα έργα που εξασφαλίζουν τον εκσυγχρονισμό της μέσω χρηματοδοτήσεων, αλλά και με μεγάλα έργα που αλλάζουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας, η Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ θα αποκτήσει το όνομα που πραγματικά της αξίζει, πράγμα που κάποιοι δεν το θέλουν αλλά πολύ περισσότερο το τρέμουν.
Έχουμε δρόμο μπροστά μας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Τελευταία αγωνιστική σήμερα (η ομάδα μας είχε ρεπό)στο πρωτάθλημα η ομάδα μας

AGGELOS DRITSAS

Ερμιονίδα: Συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα

AGGELOS DRITSAS

Μια ακόμα συνάντηση εργασίας για την Ο.Χ.Ε. Επιδαύρου Ερμιονίδας Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

ΠΑΝΟΣ ΣΧΟΙΝΩΧΟΡΗΤΗΣ : Η πρόσληψη και η ορκωμοσία μου

AGGELOS DRITSAS

Γιώργος Μπελίτσης : Ευχαριστήριο στον Δήμαρχο μας Ιωάννη Μαλτέζο

AGGELOS DRITSAS

Η Τελετή Αποκαλυπτηρίων του Μνημείου του πεσόντος Αεροπόρου Σμηναγού Μιχαήλ Παπαμιχαήλ στην Ερμιόνη

AGGELOS DRITSAS

”Νέα Πελοπόννησος”: Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στην Κόρινθο την Παρασκευή 29/9

AGGELOS DRITSAS

SUMMER ATHLETICS ,οι μικροί αθλητές του συλλόγου μας

AGGELOS DRITSAS

Με αισθήματα βαθιάς συγκίνησης και ιστορικής ευθύνης, στεκόμαστε σήμερα εδώ

AGGELOS DRITSAS

Windows 11: Η Microsoft προσθέτει επιτέλους μια δυνατότητα cloud που ζητούσαν οι χρήστες

AGGELOS DRITSAS

Ερμιονίδα: Βρέθηκε απαγχονισμένος γνωστός επιχειρηματίας!

AGGELOS DRITSAS

Σε διαβούλευση το νέο εργατικό νομοσχέδιο – Αλλαγές σε ΕΡΓΑΝΗ, προσλήψεις, ψηφιακή κάρτα κ.ά.

AGGELOS DRITSAS