ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Από το 1975 έως σήμερα, τα μέλη του Προοδευτικού Συλλόγου Λυγουριού “Ο Καββαδίας” γράφουν τη σύγχρονη ιστορία του τόπου μας και κρατούν το Λυγουριό, ζωντανό κύτταρο πολιτισμού!

Ελάτε και φέτος τις Απόκριες, να περάσουμε ξέγνοιαστα, με γέλια και πειράγματα, με γλέντι και χορό, αφήνοντας στην άκρη ότι μας ταλαιπωρεί και μας προβληματίζει!

Ο παλμός των αποκριάτικων εκδηλώσεων θα χτυπήσει και πάλι στο Λυγουριό! “Ο Καββαδίας” σε συνεργασία με την Κοινότητα Ασκληπιείου του Δήμου Επιδαύρου σας προσκαλούν να γίνετε μέρος της πολύχρωμης γιορτής! Τα λαμπερά παιδικά χαμόγελα των μικρών, η ξέφρενη διάθεση των μεγάλων, η αποκριάτικη παράδοση και το κέφι, συνθέτουν ένα διασκεδαστικό γαϊτανάκι που θα ξετυλιχθεί στις γειτονιές του τόπου μας.

Η αρχή γίνεται την Τσικνοπέμπτη με το Τροκ@νι Run που θα καταλήξει στην κεντρική πλατεία, όπου θα γίνει το παραδοσιακό τσίκνισμα με σουβλάκια, χορό και άφθονο κρασί. Ακολουθεί το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού που λατρεύουν τα παιδιά και η καθιερωμένη χοροεσπερίδα. Φυσικά την Καθαροδευτέρα διεξάγεται με τη σύμπραξη τοπικών φορέων το “Παραδοσιακό Λυγουριάτικο Καρναβάλι” με τα αλευρομουτζουρώματα και την σκωπτική σάτιρα.

Μικροί και μεγάλοι φορέστε μάσκες, στολές, μπόλικη διάθεση και ελάτε να διασκεδάσουμε μαζί! Να γίνουμε ξανά παιδιά, να μεταδώσουμε τον παλμό της Αποκριάς και να δημιουργήσουμε αναμνήσεις που θα μας συντροφεύουν για πολλά χρόνια ακόμα.

Σας περιμένουμε!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Τ.ΛΑΜΠΡΟΥ: ΟΙ ΔΕΚΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ

AGGELOS DRITSAS

Συντάξεις Νοεμβρίου: Πότε θα γίνει η πληρωμή τους λόγω 28ης Οκτωβρίου

AGGELOS DRITSAS

Βανδαλισμοί και κλοπές..στο κοιμητήριο Κρανιδίου;;!!

AGGELOS DRITSAS

Μνημείο στο Νιχώρι Τραχειάς για τους 18 εκτελεσθέντες από τους Γερμανούς – Τρισάγιο στη μνήμη τους

AGGELOS DRITSAS

Συναισθηματικά Φορτισμένη Φωτογραφεία 1958 Ιδρυτής ο Πατέρας μου . ΓεώργαςΔημήτριος

AGGELOS DRITSAS

Μεγάλο παραδοσιακό γλέντι στα Φίχτια Αργολίδας για την Πρωτομαγιά LIVE BINTEO

AGGELOS DRITSAS

ΓΚΟΛ να μπει μεχρι να βγει ο ηλιος απο την ΔΥΣΗ…..Τούρκικο ποδόσφαιρο ρε φίλε!

AGGELOS DRITSAS

Διακοπή ρεύματος της ΔΕΗ άφησε το Ανυφί χωρίς νερό

AGGELOS DRITSAS

1η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Άργους Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Επιστρέφει από τις ΗΠΑ μινωική λάρνακα-προϊόν λαθρανασκαφής

AGGELOS DRITSAS

Φοβήθηκαν μετά τη γυναικοκτονία των Αγίων Αναργύρων και τηλεφωνούν στην ΕΛ.ΑΣ. για να καταγγείλουν

AGGELOS DRITSAS

Τι συζήτησαν ο Δήμαρχος Ερμιονίδας με την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

AGGELOS DRITSAS