ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Το αναφερόμενο έργο με ισχύ 2 εκατομμυρίων κιλοβάτ υλοποιείται από την κινεζική κοινοπραξία the China National Nuclear Corporation

Η κατασκευή του μεγάλου υπεράκτιου φωτοβολταϊκού έργου (PV) άρχισε την Κυριακή στην πόλη Λιανιουνγκάνγκ της επαρχίας Τσιανγκσού που βρίσκεται στην ανατολική Κίνα, σύμφωνα με την επιστημονική και τεχνολογική εφημερίδα The Science and Technology Daily.

Το αναφερόμενο έργο με ισχύ 2 εκατομμυρίων κιλοβάτ υλοποιείται από την κινεζική κοινοπραξία the China National Nuclear Corporation (CNNC), μία από τις μεγαλύτερες κινεζικές εταιρίες στον τομέα της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από πυρηνικούς αντιδραστήρες, συνδυάζοντας τις φωτοβολταϊκές διατάξεις με την πυρηνική ενέργεια.

Ο συνδυασμός αυτός μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά τις αρνητικές επιπτώσεις στο θαλάσσιο οικοσύστημα, αλλά και να παράγει περισσότερη καθαρή ενέργεια για τις γειτονικές πόλεις.

Το έργο, με τις υποδομές παραγωγής ενέργειας που διαθέτει, αναμένεται ότι θα συνδεθεί με το δίκτυο μεταφοράς ενέργειας της Κίνας φέτος τον Σεπτέμβριο, ενώ η ενεργειακή διασυνδεσιμότητα του σε πλήρη μορφή θα ολοκληρωθεί το 2025.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Δύο γυναίκες που αποδεικνύουν έμπρακτα τη στήριξή τους στον Σύλλογο ΑΜΕΑ Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Ευαγγελίστρια : Η Υποδοχή Ιερών Λειψάνων για τα εγκαίνια του Ιερού Ναού του Οσίου Παϊσίου BINTEO DRONE

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Κόκοτας: Τα νεότερα για την υγεία του

AGGELOS DRITSAS

18 θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο στο Ναύπλιου

AGGELOS DRITSAS

Πρωτιά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκάκι για μαθητή και μέλος του Συλλόγου Τυφλών Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

«Ήρωες για μία μέρα», εικαστική έκθεση στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Ο Σωκράτης Δωρής στο τιμόνι της ΔΕΥΑΝ ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Ακόμα ένα πετυχημένο μίνι Τουρνουά της Γυμναστικής Ένωσης Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Προφυλακιστέοι οι 2 ρομά για το τροχαίο στη Νέα Κίο

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Το Group King lion’s θα αναστατώσει το Καρναβάλι – Δηλώσεις συμμετοχής

AGGELOS DRITSAS

Οικογενειακή τραγωδία : Πατέρας βρήκε νεκρό το γιο του!

AGGELOS DRITSAS