ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Το αναφερόμενο έργο με ισχύ 2 εκατομμυρίων κιλοβάτ υλοποιείται από την κινεζική κοινοπραξία the China National Nuclear Corporation

Η κατασκευή του μεγάλου υπεράκτιου φωτοβολταϊκού έργου (PV) άρχισε την Κυριακή στην πόλη Λιανιουνγκάνγκ της επαρχίας Τσιανγκσού που βρίσκεται στην ανατολική Κίνα, σύμφωνα με την επιστημονική και τεχνολογική εφημερίδα The Science and Technology Daily.

Το αναφερόμενο έργο με ισχύ 2 εκατομμυρίων κιλοβάτ υλοποιείται από την κινεζική κοινοπραξία the China National Nuclear Corporation (CNNC), μία από τις μεγαλύτερες κινεζικές εταιρίες στον τομέα της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από πυρηνικούς αντιδραστήρες, συνδυάζοντας τις φωτοβολταϊκές διατάξεις με την πυρηνική ενέργεια.

Ο συνδυασμός αυτός μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά τις αρνητικές επιπτώσεις στο θαλάσσιο οικοσύστημα, αλλά και να παράγει περισσότερη καθαρή ενέργεια για τις γειτονικές πόλεις.

Το έργο, με τις υποδομές παραγωγής ενέργειας που διαθέτει, αναμένεται ότι θα συνδεθεί με το δίκτυο μεταφοράς ενέργειας της Κίνας φέτος τον Σεπτέμβριο, ενώ η ενεργειακή διασυνδεσιμότητα του σε πλήρη μορφή θα ολοκληρωθεί το 2025.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Σήμερα ξαναγεννήθηκε μετά από 32 χρόνια η Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία με την επωνυμία ΠΑΕ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ.

AGGELOS DRITSAS

F.C ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΡΙΩΝ

AGGELOS DRITSAS

Απ’ το μπαλκόνι τ’ Αναπλιού (μέρος 4ο): Το πανηγύρι της Ευαγγελίστριας (Πρόνοιας) Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2025 και ώρα 18:30, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ασίνης

AGGELOS DRITSAS

Η ‘Γουρουνοπαρέα Ληστής’ με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ναυπλίου προσέφεραν 50 κιλά αγριογούρουνουστον Οίκο Ευγηρίας “Μαρίας Ράδου”

AGGELOS DRITSAS

Πέθανε ο Θόδωρος Κατσαδράμης

AGGELOS DRITSAS

Κλοπές και ναρκωτικά κυριαρχούν στο αστυνομικό δελτίο της Περ. Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Σε τραγική οικονομική κατάσταση βρίσκεται ο Δήμος Άργους Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Ξεκίνησε το μεγάλο έργο για την σύνδεση της Αργολίδας με τον αυτοκινητόδρομο

AGGELOS DRITSAS

Ευχαριστώ θερμά τον Πέτρο Τατούλη και όλους τους συναδέλφους μου

AGGELOS DRITSAS

Επιτέλους Δήμαρχος στο τιμόνι του Γηροκομείου Ναυπλίου BINTEO

AGGELOS DRITSAS

“Πράσινο φως” για νέο 5άστερο ξενοδοχείο στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS