ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ισχυρή κακοκαιρία αναμένεται να πλήξει τη χώρα τα επόμενα εικοσιτετράωρα, φέρνοντας μαζί έντονα φαινόμενα, ακόμη και χιόνια.
Ο Γιώργος Τσατραφύλλιας στη νέα ανάρτησή του στα social media, το πρωί της Τρίτης, προειδοποιεί για ραγδαία επιδείνωση του καιρού από την Πέμπτη, κάνοντας συγκεκριμένα λόγο για «κακοκαιρία τύπου Π».

Στη συνέχεια, εξηγεί πως η κακοκαιρία αυτή μέχρι την Παρασκευή θα έχει επεκταθεί σε όλη τη χώρα, φέρνοντας μαζί της ισχυρά φαινόμενα, όπως καταιγίδες, θυελλώδεις ανέμους, ακόμη και χιόνια.

Παράλληλα στην ανάρτησή του, επισημαίνει πως ο υδράργυρος θα σημειώσει περαιτέρω πτώση, μέχρι 8 βαθμούς.

«Ποδαρικό με ισχυρές καταιγίδες, θυελλώδεις ανέμους, πτώση της θερμοκρασίας ακόμα και χιόνια θα κάνει ο Οκτώβρης. Η επιδείνωση του καιρού θα ξεκινήσει την Πέμπτη 2/10 το πρωί από τα δυτικά και θα επεκταθεί σε όλη τη χώρα, μέχρι και την Παρασκευή 3/10», αναφέρει αρχικά στην ανάρτησή του ο Γιώργος Τσατραφύλλιας.

«Συγκεκριμένα αναμένονται: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές με τα φαινόμενα να είναι εντονότερα και να δίνουν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής στη δυτική ,τη βόρεια Ελλάδα και το ανατολικό Αιγαίο (καιρός τύπου Π). Θυελλώδεις βόρειοι και νότιοι άνεμοι στο Ιόνιο και το νότιο Αιγαίο αντίστοιχα. Πτώση της θερμοκρασία έως 8 βαθμούς στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα», συνεχίζει.

«Πασπάλισμα χιονιού δεν αποκλείεται την Παρασκευή το πρωί στα βουνά της βόρειας Ελλάδας. (ενδεικτικό υψόμετρο 1500 μέτρα ). Λίγο χιονάκι θα πέσει και στο χιονοδρομικό του Καϊμακτσαλάν!», καταλήγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Nονός κλέφτηκε με την κουμπάρα έναν μήνα πριν της βαφτίσει το παιδί

AGGELOS DRITSAS

Καλαμάτα Κ19- Παναργειακός Κ19 1-0 για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Super League 2 K19.

AGGELOS DRITSAS

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ: Η Χριστιάννα Γαρουνιάτη ορκίστηκε. 

AGGELOS DRITSAS

Αποκαταστάσεις ζημιών από τη ΔΕΥΑ Επιδαύρου

AGGELOS DRITSAS

Συμφωνία Δημιουργίας : Ο κ. Δούρος, μετά την πρόσκληση που του επιδόθηκε, αναγκάστηκε να κάνει αυτό που όφειλε να κάνει από καιρό

AGGELOS DRITSAS

Αύξηση αφορολόγητου ορίου με την είσοδο του 2024 – Ποιοι βγαίνουν κερδισμένοι

AGGELOS DRITSAS

Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή

AGGELOS DRITSAS

Το ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ Ναυπλίου διοργανώνει πασχαλινό Παζάρι

AGGELOS DRITSAS

Πυρκαγιά στην Κορινθία: Ολονύκτια μάχη με τις φλόγες για πυροσβέστες

AGGELOS DRITSAS

Ένα διαφορετικό καρναβάλι φέτος για το σχολείο μας

AGGELOS DRITSAS

Ημερίδα από τον Δήμο Επιδαύρου με θέμα : “Καλύτερη υγεία στην 3η και 4η ηλικία”

AGGELOS DRITSAS