ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΚΑΣΟΑ ΔΑΝΑΟΣ: Συστάθηκε Διαρκής Επιτροπή Συνεταιρισμών Αργολίδας

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην ΚΑΣΟΑ ΔΑΝΑΟΣ την 1η Νοεμβρίου 2023, αποφασίστηκε η σύσταση ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ απαρτιζόμενη από τα ΔΣ όλων των συνεταιρισμών της Αργολίδας.

Στόχος της επιτροπής, σε πρώτη φάση, είναι να παρακολουθεί συστηματικά τις εξελίξεις στην αγορά και να προωθεί λύσεις για το κοινό συμφέρον των παραγωγών, των εμπορικών και των χυμοποιητικών επιχειρήσεων, που αποτελούμε όλοι κρίσιμους κρίκους της παραγωγικής και εμπορικής δραστηριότητας του νομού.

Την Παρασκευή 3/11/2023 και ώρα 18:00 στην ΚΑΣΟΑ ΔΑΝΑΟΣ θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, στην οποία καλούνται να συμμετέχουν και όσοι τυχόν συνεταιρισμοί δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στις 1/1/2023 καθώς και παραγωγοί-μέλη συνεταιρισμών.

Στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ μετέχουν μέχρι στιγμής οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί (αλφαβητικά): Αγίας Τριάδος, Ανυφί, ΑΣΕΠΕ Πυργέλλας, Ατρέα, Δαλαμανάρας, ΕΑΣ Αργολίδας, Ήλιος, Ηραίου, Ήρας, ΚΑΣΟΑ ΔΑΝΑΟΣ, Κουρτακίου, Λάλουκα, Μέλισσα, Πήγασος.

Για την ιστορική καταγραφή η επιτροπή θα τηρεί πρακτικά και θα υπάρχει δημόσια ενημέρωση.

Παρακαλούνται όλοι να ενημερώσουν με όλα τα μέσα τα συμβούλια των Αγροτικών Συνεταιρισμών του νομού ώστε να συμμετάσχουν στην σύσκεψη της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ την Παρασκευή 3/11/2023 και ώρα 18:00 στην ΚΑΣΟΑ ΔΑΝΑΟΣ.

Για τον συντονισμό,

ΚΑΣΟΑ ΔΑΝΑΟΣ ΑΕΣ ΑΕ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΙΠΕΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Επίσκεψη της υποψήφιας Ευρωβουλευτού Ολυμπίας Τελιγιορίδου στο Δημαρχείο

AGGELOS DRITSAS

20 έως 22 Οκτωβρίου το Αναρριχητικό Φεστιβάλ Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Φωτιά στο Ξυλόκαστρο: Οι δύο αγνοούμενοι οι νεκροί που εντοπίστηκαν

AGGELOS DRITSAS

Χρόνια πολλά ,να έχουμε την ευλογία των Τριών ιεραρχών

AGGELOS DRITSAS

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ LIVE BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη Λυρκεία Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Γ. Γαβρήλος στην ΕΡΤ: Ο ΣΥΡΙΖΑ προχωρά στο συνέδριό του μαζί με την κοινωνία

AGGELOS DRITSAS

Συντάξεις Νοεμβρίου: Πότε θα γίνει η πληρωμή τους λόγω 28ης Οκτωβρίου

AGGELOS DRITSAS

Συναισθηματικά Φορτισμένη Φωτογραφεία 1958 Ιδρυτής ο Πατέρας μου . ΓεώργαςΔημήτριος

AGGELOS DRITSAS

 Αγιασμός τελέστηκε το πρωί της Τρίτης 8 Οκτωβρίου στο Καλλιτεχνικό Λύκειο Αργολίδας ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Ζωντανά από το ΣΕΦ | Συνεδρίαση Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής live

AGGELOS DRITSAS

ΔΡΕΠΑΝΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ :‘- Τρέξτε χωριανοί, τρέξτε! έρχεται ο Κασσελάκης με τον σύντροφό του

AGGELOS DRITSAS