ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Πραγματοποιήθηκε χτες, Δευτέρα 1η Ιανουαρίου 2024, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Ερμιονίδας και της Δημοτικής Κοινότητας Κρανιδίου στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημαρχείου Ερμιονίδας στο Κρανίδι.

Η καθιερωμένη τελετή ξεκίνησε με την ευλογία της βασιλόπιτας από τον Πανοσιολογιότατο Αρχιερατικό Επίτροπο Κρανιδίου, π. Χριστοφόρο Καραββία και ακολούθησε η κοπή της πίτας και οι χαιρετισμοί από τον Δήμαρχο Ερμιονίδας, κ. Ιωάννη Γεωργόπουλο και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κρανιδίου, κ. Γεώργιο Φασιλή.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης και σε κλίμα συγκίνησης επιδόθηκαν τιμητικές πλακέτες σε παλιούς Εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την πολυετή προσφορά τους στον χώρο της Εκπαίδευσης στα Σχολεία του Δήμου Ερμιονίδας.

Τους Εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης βράβευσε ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Ιωάννης Γεωργόπουλος.

Τους Εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης βράβευσε ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, κ. Δημήτριος Σίδερης.

Τιμήθηκαν επίσης, οι επιτυχόντες μαθητές του ΕΠΑΛ και ΓΕΛ Κρανιδίου που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Ιωάννης Γεωργόπουλος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κρανιδίου, κ. Γεώργιος Φασιλής, οι Αντιδήμαρχοι  κ.κ. Κωνσταντίνος Κόκκαλης, Γεώργιος Πιτσάς, Δαμιανός Κουτούβαλης, Ιωάννης Τσαμαδός, η κα Ελένη Βλάσση – Δημαράκη, η κα Βίκυ Πραχαλιά και η κα Μαρία Στάπα, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Αναστάσιος Γανώσης, ο Επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης, κ. Ιωάννης Μαργέτας, ο Επικεφαλής της ελάσσονος Αντιπολίτευσης, κ. Αναστάσιος Λάμπρου, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ερμιονίδας, καθώς και πλήθος δημοτών.

Την Παρουσίαση της εκδήλωσης επιμελήθηκαν η κα Χρυσούλα Τσιτσίρκου και η κα Άννα – Μαρία Λαμπίρη.

Η Εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πλούσια κεράσματα από τον Δήμο Ερμιονίδας και τις ανταλλαγές ευχών για μια Καλή και Ελπιδοφόρα Νέα Χρονιά!

Καλή Πρόοδο στα παιδιά!

Καλή & Δημιουργική Χρονιά σε όλον τον Κόσμο!

Γραφείο Δημάρχου

Ολόκληρη η ομιλία του Δημάρχου Ερμιονίδας, κ. Ιωάννη Γεωργόπουλου: Ομιλία Πρωτοχρονιάς 2024 (1)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Η Δημοτική Χορωδία Ναυπλίου στη 2η Εαρινή Χορωδιακή Συνάντηση Δήμου Λαμιέων

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Μαθητές συμμετείχαν στον 84ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό “ΘΑΛΗΣ”

AGGELOS DRITSAS

“Καταιγίδα” νέων ανατιμήσεων έρχεται σε δεκάδες προϊόντα

AGGELOS DRITSAS

5 χρόνια λειτουργίας γιορτάζει το Dojang Argos Taekwondo Club με 5 μοναδικές δράσεις!

AGGELOS DRITSAS

Σοκαριστικό βίντεο από το τροχαίο στη Ν. Κίο

AGGELOS DRITSAS

Παράταση προγραμματικής περιόδου και διεύρυνση επιλέξιμων έργων στο «Αντώνης Τρίτσης»

AGGELOS DRITSAS

Δήμαρχος Άργους Μυκηνών: Όσο υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη οι Δήμοι θα στέκονται δίπλα τους

AGGELOS DRITSAS

Ε.Ο.Δ. Παράρτημα Αργολίδας: Έναρξη Σχολείου Βασικών Γνώσεων 2025-2026 – Ανοιχτές οι εγγραφές

AGGELOS DRITSAS

57 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣΤΟΥΣ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

AGGELOS DRITSAS

θιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024 στοΔήμαρχο Άργους – Μυκηνών, Γιάννη Μαλτέζο,

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΝΤΕΟ: Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΤΩΧΟΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Ορκίζεται ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης

AGGELOS DRITSAS