ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Πραγματοποιήθηκε χτες, Δευτέρα 1η Ιανουαρίου 2024, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Ερμιονίδας και της Δημοτικής Κοινότητας Κρανιδίου στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημαρχείου Ερμιονίδας στο Κρανίδι.

Η καθιερωμένη τελετή ξεκίνησε με την ευλογία της βασιλόπιτας από τον Πανοσιολογιότατο Αρχιερατικό Επίτροπο Κρανιδίου, π. Χριστοφόρο Καραββία και ακολούθησε η κοπή της πίτας και οι χαιρετισμοί από τον Δήμαρχο Ερμιονίδας, κ. Ιωάννη Γεωργόπουλο και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κρανιδίου, κ. Γεώργιο Φασιλή.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης και σε κλίμα συγκίνησης επιδόθηκαν τιμητικές πλακέτες σε παλιούς Εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την πολυετή προσφορά τους στον χώρο της Εκπαίδευσης στα Σχολεία του Δήμου Ερμιονίδας.

Τους Εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης βράβευσε ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Ιωάννης Γεωργόπουλος.

Τους Εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης βράβευσε ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, κ. Δημήτριος Σίδερης.

Τιμήθηκαν επίσης, οι επιτυχόντες μαθητές του ΕΠΑΛ και ΓΕΛ Κρανιδίου που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Ιωάννης Γεωργόπουλος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κρανιδίου, κ. Γεώργιος Φασιλής, οι Αντιδήμαρχοι  κ.κ. Κωνσταντίνος Κόκκαλης, Γεώργιος Πιτσάς, Δαμιανός Κουτούβαλης, Ιωάννης Τσαμαδός, η κα Ελένη Βλάσση – Δημαράκη, η κα Βίκυ Πραχαλιά και η κα Μαρία Στάπα, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Αναστάσιος Γανώσης, ο Επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης, κ. Ιωάννης Μαργέτας, ο Επικεφαλής της ελάσσονος Αντιπολίτευσης, κ. Αναστάσιος Λάμπρου, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ερμιονίδας, καθώς και πλήθος δημοτών.

Την Παρουσίαση της εκδήλωσης επιμελήθηκαν η κα Χρυσούλα Τσιτσίρκου και η κα Άννα – Μαρία Λαμπίρη.

Η Εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πλούσια κεράσματα από τον Δήμο Ερμιονίδας και τις ανταλλαγές ευχών για μια Καλή και Ελπιδοφόρα Νέα Χρονιά!

Καλή Πρόοδο στα παιδιά!

Καλή & Δημιουργική Χρονιά σε όλον τον Κόσμο!

Γραφείο Δημάρχου

Ολόκληρη η ομιλία του Δημάρχου Ερμιονίδας, κ. Ιωάννη Γεωργόπουλου: Ομιλία Πρωτοχρονιάς 2024 (1)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Από το κατάστημα EXPERT στο Άργος ζητείται βοηθός λογιστηρίου

AGGELOS DRITSAS

ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ : Η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Αναστασία – Σάσσα Αργυροπούλου – Αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης, Καθαριότητας & Κλιματικής Προστασίας

AGGELOS DRITSAS

Πέθανε η γνωστή ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου σε ηλικία 76 ετών

AGGELOS DRITSAS

Nέες ταυτότητες: Μέχρι πότε μπορείτε να υποβάλλετε αιτήσεις και πότε παύει η ισχύς των παλαιών

AGGELOS DRITSAS

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2024 : Τι συμβαίνει με το πράσινο στο πάρκο Κολοκοτρώνη ? Το έχει παραλάβει η νέα Δημοτική Αρχή ? ΝΑΙ η ΟΧΙ ?

AGGELOS DRITSAS

“Το επιτελικό κράτος συνεχίζει τις σπατάλες, πληρώνει Χρέη των ΔημοτικώνΕπιχειρήσεων Ύδρευσης”

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Προχωρούν οι διαδικασίες για την μεταφορά νερού από τον Ανάβαλο στην Ασίνη

AGGELOS DRITSAS

Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

AGGELOS DRITSAS

o Δ.Πτωχός δίνει νέες αρμοδιότητες στους Χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες

AGGELOS DRITSAS

Καλό ταξίδι φίλε και συναδελφε Γρηγόρη

AGGELOS DRITSAS

Φούρνοι Αργολίδας: Ζητείται νεαρό άτομο για δημιουργική απασχόληση δύο νηπίων 15 μηνών

AGGELOS DRITSAS