ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Ο Χρήστος Γιαλιάς είναι ο επιχειρηματίας που βρέθηκε δολοφονημένος και απανθρακωμένος σε αυτοκίνητο στη Μάνδρα, το βράδυ της Τετάρτης.

Το θύμα ήταν ιδιοκτήτης εταιρειών που δραστηριοποιούνταν στην εμπορία κρεάτων. Παράλληλα, διετέλεσε ιδιοκτήτης και παράγοντας ποδοσφαιρικών ομάδων όπως ο ΑΟ Τρίκαλα, ο Πανελευσινιακός και ο Μανδραϊκός.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, οι δράστες επέβαιναν σε μοτοσικλέτα κι ο συνεπιβάτης φαίνεται ότι ήταν εκείνος που «γάζωσε» τον 59χρονο οδηγό, από τη δεξιά πλευρά. Ο επιχειρηματίας δέχθηκε τουλάχιστον 15 πυροβολισμούς καθώς έχουν βρεθεί 15 τουλάχιστον κάλυκες από καλάσνικοφ.

Στη συνέχεια οι δράστες κατέβηκαν από τη μοτοσικλέτα, πέταξαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου του θύματος το καλάσνικοφ ενώ έβαλαν φωτιά στο όχημα με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί ο 59χρονος που ήταν έμπορος κρεάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, έχει βρεθεί καμένη μια μηχανή, στην περιοχή της Πάχης Μεγάρων και οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει την έρευνα εξετάζουν αν συνδέεται αυτή μοτοσικλέτα με τη στυγερή δολοφονία.

Στο σημείο της δολοφονίας βρίσκονται κλιμάκια της Ασφάλειας που συγκεντρώνουν ευρήματα ενώ το αυτοκίνητο αναμένεται να μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για διερεύνηση.

Ο επιχειρηματίας, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, διέθετε προσωπική ασφάλεια, την οποία δεν την είχε μαζί του σήμερα και πιθανότατα αυτό το γνώριζαν οι δολοφόνοι του.

Ειδικότερα, περίπου στις 18:45 το απόγευμα ενημερώθηκε το κέντρο Άμεσης Δράσης για πυροβολισμούς στην οδό Αγίας Αικατερίνης, όταν όμως έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο αντίκρισαν ένα αμάξι να είναι παραδομένο στο φλόγες.

Μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς από δυνάμεις της Πυροσβεστικής εντοπίστηκε μέσα στο όχημα η σορός ενός άνδρα καθώς και ένα καμένο καλάσνικοφ, που εκτιμάται πως ήταν των δραστών και το πέταξαν μέσα στο φλεγόμενο αυτοκίνητο για να καλύψουν τα ίχνη τους. Επιπλέον γύρω από το αυτοκίνητο υπήρχαν διάσπαρτοι κάλυκες.

Παράλληλα λίγο πιο κάτω εντοπίστηκε ακόμα ένα καμμένο όχημα που πιθανολογείται πως ήταν των δραστών.

Σε εξέλιξη είναι η έρευνα της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών της επίθεσης.

Το 2018 είχε δολοφονηθεί η πρώην σύζυγός του

Το 2018 είχε δολοφονηθεί η πρώην σύζυγός του, στα σκαλιά του σπιτιού της στη Μάνδρα. Ο Χρ. Γιαλιάς βρέθηκε από την πρώτη στιγμή τότε στο σημείο της δολοφονίας καθώς, αν και έχει ξαναπαντρευτεί, διατηρούσε εξαιρετικές σχέσεις με την πρώην σύζυγό του.

«Θα ψάξει η αστυνομία… Όλα… Έχω εμπιστοσύνη εκεί, θα την βγάλει την υπόθεση, δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν ξέρουμε και εμείς τι είναι, γιατί άμα ήξερα δε θα είχα κάνει κάτι;» είχε δηλώσει ο Χρ. Γιαλιάς για τη δολοφονία της πρώην συζύγου του. 

Σημειώνεται ότι κατά την Αστυνομία το κίνητρο για τη δολοφονία της γυναίκας ήταν η ληστεία και δράστες αλλοδαποί που πίστευαν ότι θα είχε πάνω της χρήματα: Της είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της ενώ επέστρεφε από το καζίνο. Στην τσάντα της ωστόσο υπήρχε μόνο ένα ρολόι. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Αργολίδα: Μαθητές συμμετείχαν στον 84ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό “ΘΑΛΗΣ”

diktio

Απεργία δημοσιογράφων αύριο 16/4: Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

AGGELOS DRITSAS

Ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας για το θανατηφόρο τροχαίο στο Άργος

diktio

Τάσος Χρόνης: Η Δήμαινα είναι ένα καθαρά αγροτικό χωριό με αρκετούς νέους ανθρώπους να έχουν επιλέξει να ζήσουν εδώ μαζί με τις οικογένειές τους!

diktio

ΑΡΓΟΛΙΔΑ «2η Γιορτή Μανταρινιού», στο Δρέπανο ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΣΤΑΖ AFTODIOIKISI.TV

admin

Τάσος Λάμπρου: Με την φωνή του Λαού οι νέοι “δικαστικοί χάρτες” ήδη καταρρέουν

Βασιλακόπουλος για κοροναϊό: Ο αριθμός των θανάτων είναι μεγάλος

admin

Επιτέλους τιμήθηκε στο Ναύπλιο ο Θοδωρής Γκονης

AGGELOS DRITSAS

ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΕΞΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ!!!! Επαναλαμβάνω. 260.000 ευρώ όλα με απευθείας αναθέσεις.

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Ξεκινάει την λειτουργία του Παιδιατρικό Τμήμα στο Νοσοκομείο Άργους

diktio

Το σύνολο πνευστών και κρουστών California Repercussions από το San Francisco

AGGELOS DRITSAS

Δημοτικό σχολείο Δημαινας

admin