ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Σε νέα διεύθυνση, στην οδό Σιδηράς Μεραρχίας 17 & Δερβενακίων, άνοιξε το νέο κατάστημα της ΔΕΗ στο Ναύπλιο, με στόχο να παρέχει μία μοναδική εμπειρία στην εποχή του νέου εξηλεκτρισμού. 

Το νέο κατάστημα ΔΕΗ στο Ναύπλιο σχεδιάστηκε με μοντέρνο σχεδιασμό, ολοκληρωμένες υπηρεσίες ενέργειας, γρήγορη εξυπηρέτηση και διευρυμένο ωράριο, έχοντας τον πελάτη, τις ανάγκες και την εμπειρία του στο επίκεντρο.

Στον ειδικό χώρο τεχνολογίας, στο νέο κατάστημα ΔΕΗ στο Ναύπλιο, οι πελάτες και οι επισκέπτες μπορούν να βρουν έξυπνες συσκευές και λύσεις smart living για να αυτοματοποιήσουν και να βελτιστοποιήσουν την ποιότητα ζωής τους στο σπίτι. Συνολικά, τα νέα, πλήρως ανασχεδιασμένα καταστήματα και Pop-Up σημεία της ΔΕΗ φτάνουν τα 35 με τον μετασχηματισμό του δικτύου καταστημάτων σε όλη τη χώρα, να προχωρά δυναμικά. Ο αρχιτεκτονικός και λειτουργικός σχεδιασμός των νέων καταστημάτων γίνεται σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες τάσεις, με ανοιχτούς, φιλόξενους χώρους και εντυπωσιακό φωτισμό.

Τα καταστήματα ΔΕΗ στη νέα εποχή

Το καθημερινό ωράριο των νέων και ανακαινισμένων καταστημάτων ΔΕΗ ισχύει από τις 07:30 έως τις 20:00, ενώ η πληρωμή λογαριασμών γίνεται μέσω του myΔΕΗ 24/7 και είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο.

Επιπλέον, κάποια από τα νέα καταστήματα διευρύνουν τη λειτουργία τους και ανοίγουν για το κοινό και το Σάββατο, από τις 08:30 έως τις 15:00. Τα ανασχεδιασμένα καταστήματα προσφέρουν στους επισκέπτες τους άμεση και εύκολη εξυπηρέτηση σε τρεις ζώνες:
– Τη ζώνη γρήγορης εξυπηρέτησης,
– Τη ζώνη εξυπηρέτησης από εξειδικευμένους συμβούλους ενέργειας,
– Τη ζώνη ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης myΔΕΗ ServicePoint,
όπου οι πελάτες μπορούν να εγγραφούν, να διαχειριστούν και να εξοφλήσουν τα προγράμματα και τους λογαριασμούς τους, αλλά και να υποβάλλουν αιτήματα και να εξυπηρετηθούν ηλεκτρονικά ή να προγραμματίσουν το ραντεβού τους σε ημέρα και ώρα της επιλογής τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

AΡΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ: Σοβαρό τροχαίο με τραυματισμό (ΦΩΤΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΙΝΤΕΟ )

AGGELOS DRITSAS

Υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων

AGGELOS DRITSAS

Ξεφάντωμα στο Ναύπλιο και τα χωριά στο αποκορύφωμα της αποκριάς (πρόγραμμα)

AGGELOS DRITSAS

Κοπή πίτας 2024!!

AGGELOS DRITSAS

Το Δημαρχείο του Άργους επισκέφθηκε σήμερα το πρωί η Υφυπουργός Τουρισμού κ. Άννα Καραμανλή

AGGELOS DRITSAS

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Σοκ με νέο περιστατικό ενδοσχολικής βίας σε σχολείο

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Μαθητές συμμετείχαν στον 84ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό “ΘΑΛΗΣ”

AGGELOS DRITSAS

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ((ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ ))

AGGELOS DRITSAS

Σάλος από τις σούζες αστυνομικών με υπηρεσιακές μηχανές

AGGELOS DRITSAS

Μαρινέλλα: Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση μετά την κατάρρευση επί σκηνής ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Ένα τραγούδι στη μνήμη του Άλκη Καμπανού ανήμερα των γενεθλίων του

AGGELOS DRITSAS

Πρωτοφανής η συμμετοχή του κόσμου στο Ναύπλιο με αφορμή το μεγαλειώδες συλλαλητήριο για τα 2 χρόνια από την τραγωδία των Τεμπών.

AGGELOS DRITSAS