ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΥΓΕΙΑ

Με εγκεφαλίτιδα και όχι μηνιγγίτιδα, ο 9χρονος που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Παίδων

Αισιοδοξία για τον 9χρονο που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Παίδων. Δεν διαγνώστηκε μηνιγγίτιδα αλλά εγκεφαλίτιδα εξήγησε η μητέρα του.

Ο 9χρονος από την Ηλεία που τις τελευταίες μέρες νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία διεγνώσθη με εγκεφαλίτιδα και όχι μηνιγγίτιδα, όπως αποκάλυψε μητέρα του στον ALPPHA, η οποία τόνισε ότι η υγεία του παρουσιάζει σημαντική βελτίωση.

Σ΄ύμφωνα με το κεντρικό δελτίου ειδήσεων του ALPHA, ο 9χρονος συνεχίζει να βρίσκεται  στη ΜΕΘ σε σταθερή κατάσταση, αλλά όπως τόνισε η μητέρα του, τις επόμενες ώρες οι θεράποντες ιατροί αναμένεται να το ξυπνήσουν και να το μεταφέρουν σε κλίνη, όπου θα παρακολουθείται.

Είναι από υψηλό πυρετό που πέρασε στα ξαφνικά, χωρίς να το γνωρίζουμε”

«Το παιδί μου δεν έχει μηνιγγίτιδα, αλλά εγκεφαλίτιδα. Είναι από υψηλό πυρετό που πέρασε στα ξαφνικά, χωρίς να το γνωρίζουμε. Το παιδί μου είναι πολύ καλά και σήμερα θα το ξυπνήσουν και αύριο μπαίνει σε δωμάτιο. Είναι κάτι που θεραπεύεται, έτσι όπως μου είπαν οι γιατροί. Δεν είναι κάτι, μου λέει, ότι δεν είναι κάτι σοβαρό αυτό. Η καρδιά του λειτουργεί κανονικά, οπότε δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι», υπογράμμισε η μητέρα του 9χρονου, μιλώντας στον ALPHA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

28χρονος επιτέθηκε στη 48χρονη μητέρα του μέσα στο σπίτι τους

AGGELOS DRITSAS

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΛΤΕΖΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΗΕΡ

AGGELOS DRITSAS

Νέα έφοδος της ΕΛ.ΑΣ σε καταυλισμούς Ρομά στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ναυπλιέων εξέδωσε άδεια διακοπής & εκτροπής κυκλοφορίας

AGGELOS DRITSAS

Γ. Γαβρήλος για το εργασιακό νομοσχέδιο: Φτωχοποίηση του κόσμου της εργασίας και κατάλυση εργασιακών δικαιωμάτων

AGGELOS DRITSAS

Νυχτερινός Αγώνας αλιείας με φελλό στο Ναύπλιο ΦΩΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Η Apple θα φέρει τελικά το RCS στο iPhone αργότερα φέτος

AGGELOS DRITSAS

Το Μητρώο των Αγροτών θα αναλάβουν τα Επιμελητήρια;

AGGELOS DRITSAS

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εορταστικές εκδηλώσεις του 30 ημερου από την “Ενωση καταλυμάτων Ανατολικής Κυνουρίας”

AGGELOS DRITSAS

1η ΤΟΜΥ Ναυπλίου: «Να κάνουμε την Ψυχική Υγεία Παγκόσμια Προτεραιότητα για Όλους»

AGGELOS DRITSAS

Πρόσκληση σύγκλησης τακτικής συνεδρίασης Δημ. Συμβουλίου.

AGGELOS DRITSAS

Χαρούμενο, δημιουργικό και καλότυχο το 2024

AGGELOS DRITSAS