ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με επιτυχία η ενημερωτική δράση της 1ης ΤΟΜΥ Ναυπλίου για τον Μητρικό Θηλασμό

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, η 1η ΤΟΜΥ Ναυπλίου πραγματοποίησε δράση με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού με θέμα «Προαγωγή του Μητρικού θηλασμού».

Την Τρίτη 07/11/2023, στο Πάρκο Κολοκοτρώνη στο Ναύπλιο, η Διεπιστημονική ομάδα της ΤΟΜΥ Ναυπλίου ενημέρωσε τους πολίτες που παρευρέθηκαν στην δράση σχετικά με τα οφέλη του Μητρικού Θηλασμού και δόθηκαν οδηγίες σε νέους γονείς.

Επιπλέον, διανεμήθηκαν έντυπα ενημερωτικά φυλλάδια από το Εθνικό Πρόγραμμα «ΑΛΚΥΟΝΗ» ‘Επιλέγω Θηλασμό’ και ‘Οδηγίες για το οικογενειακό και άμεσο υποστηρικτικό περιβάλλον’.

Το μήνυμα της φετινής Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού είναι: «Ενθαρρύνουμε τον Θηλασμό. Κάνουμε την διαφορά για τους εργαζόμενους γονείς».

Ευχαριστούμε θερμά τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στη δράση μας. Επίσης εκφράζουμε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μας για την παραχώρηση του χώρου από το Δήμο Ναυπλιέων, ο οποίος στέκεται πάντα αρωγός και υποστηρικτής τέτοιων δράσεων.

Ο Συντονιστής της ΤΟΜΥ Ναυπλίου
1η Κέντρου
Μπόμπος Γεώργιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

«Εθνική Στρατηγική για την Περιφερειακή και Τοπική Ανάπτυξη

AGGELOS DRITSAS

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Χάκερ ζητούν χρήματα μέσω Facebook 

AGGELOS DRITSAS

Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Δημοπράτηση της ΒΙΙ φάσης του διαγωνισμού για το έργο «Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Συντήρηση και Λειτουργία Φράγματος Μιναγιώτικου»

AGGELOS DRITSAS

Kλείνει το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Ναύπλιο – Εναλλακτικά σημεία εξυπηρέτησης

AGGELOS DRITSAS

Την έπεισε ότι δικαιούται… επιστροφή από τη ΔΕΗ, της «άρπαξε» 3.000 ευρω!

AGGELOS DRITSAS

Αιτήσεις στο Ναύπλιο για την θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου

AGGELOS DRITSAS

«Στου κύκλου τα πατήματα, της μνήμης παιχνιδίσματα.»

AGGELOS DRITSAS

18 θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο στο Ναύπλιου

AGGELOS DRITSAS

Μια ακόμα συνάντηση εργασίας για την Ο.Χ.Ε. Επιδαύρου Ερμιονίδας Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Θερμή αποδοχή του μηνύματος του Δημήτρη Ορφανού στο Όττομπρουν

AGGELOS DRITSAS

«Μαϊμού» γιατροί άρπαξαν 30.000€ από ηλικιωμένη

AGGELOS DRITSAS