ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με επιτυχία η ενημερωτική δράση της 1ης ΤΟΜΥ Ναυπλίου για τον Μητρικό Θηλασμό

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, η 1η ΤΟΜΥ Ναυπλίου πραγματοποίησε δράση με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού με θέμα «Προαγωγή του Μητρικού θηλασμού».

Την Τρίτη 07/11/2023, στο Πάρκο Κολοκοτρώνη στο Ναύπλιο, η Διεπιστημονική ομάδα της ΤΟΜΥ Ναυπλίου ενημέρωσε τους πολίτες που παρευρέθηκαν στην δράση σχετικά με τα οφέλη του Μητρικού Θηλασμού και δόθηκαν οδηγίες σε νέους γονείς.

Επιπλέον, διανεμήθηκαν έντυπα ενημερωτικά φυλλάδια από το Εθνικό Πρόγραμμα «ΑΛΚΥΟΝΗ» ‘Επιλέγω Θηλασμό’ και ‘Οδηγίες για το οικογενειακό και άμεσο υποστηρικτικό περιβάλλον’.

Το μήνυμα της φετινής Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού είναι: «Ενθαρρύνουμε τον Θηλασμό. Κάνουμε την διαφορά για τους εργαζόμενους γονείς».

Ευχαριστούμε θερμά τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στη δράση μας. Επίσης εκφράζουμε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μας για την παραχώρηση του χώρου από το Δήμο Ναυπλιέων, ο οποίος στέκεται πάντα αρωγός και υποστηρικτής τέτοιων δράσεων.

Ο Συντονιστής της ΤΟΜΥ Ναυπλίου
1η Κέντρου
Μπόμπος Γεώργιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ένα τεράστιο πεύκο κατέρρευσε αργά το βράδυ στο ΚΕΜΧ Ναυπλίου δίπλα στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας.

AGGELOS DRITSAS

Κακοκαιρία : Βρίσκεται πάνω από την Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΓΙΝΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΕΝΔΗΕΡ

AGGELOS DRITSAS

Πόσες φορές δεν στάθηκα μπροστά στην εικόνα

AGGELOS DRITSAS

Διασωληνωμένος ο Δημήτρης Κόκοτας – Το ιατρικό ανακοινωθέν

AGGELOS DRITSAS

Συναυλία με ιστορικά τραγούδια εποχής για την 130η επέτειο του ΔΑΝΑΟΥ

AGGELOS DRITSAS

Φωτιά νοτιοδυτικά της Ύδρας – Επιχειρεί το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο

AGGELOS DRITSAS

Η ομορφιά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου..

AGGELOS DRITSAS

Οικογενειακή Περιπατητική Διαδρομή στον 8ο Δρόμο Κάστρου Άργους

AGGELOS DRITSAS

Το ΤEE συμπληρώνει 100 χρόνια και στο πλαίσιο του εορτασμού ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα.

AGGELOS DRITSAS

Ξήλωσαν παράνομο αποστακτήριο στην Κρήτη

AGGELOS DRITSAS

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΕΙΩΝ Ο ΔΑΝΑΟΣ

AGGELOS DRITSAS