ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Αλεξάκου -Γκλιάτη Σταματίνα Με την Δύναμη της Προσφοράς σε πρώτο πρόσωπο για ένα Δήμο με ανάπτυξη και κοινωνική ευαισθησία.

Αγαπητοί μου συμπολίτες ! Στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές είμαι υποψήφια Δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ Η ενασχόληση μου με την τοπική αυτοδιοίκηση ξεκίνησε το έτος 1995 όταν συμμετείχα ενεργά σε εξαιρετικές εκδηλώσεις πολιτισμού και κοινωνικής προσφοράς στον τότε Δήμο Άργους . Είμαι έγγαμη, μητέρα μιας κόρης ιατρού γενικής χειρουργού στο Υγεία . Ο σύζυγος μου διατηρεί επιχείρηση 36 έτη στην πλατεία Δημοκρατίας .

Η αείμνηστη πεθερά μου Ερήμου Παρασκευή δασκάλα , μας εμφύσησε από πολύ νωρίς την έννοια της πραγματικής προσφοράς στον συνάνθρωπο και την σπουδαιότητα του να δίνεις . Ο Ερυθρός Σταυρός ήταν το πολύτιμο σημείο αναφοράς της και παραμένει και για εμάς . Είμαι μέλος τοπικών Σωματείων και συλλόγων Πανελλήνιας εμβλέλειας !

Τα τελευταία χρόνια προσέφερα εθελοντικά τις υπηρεσίες μου , με μεγάλη χαρά σε συλλόγους και φορείς δημιουργώντας σημαντικές εκδηλώσεις στα πλαίσια εορτών και αθλητικών και πολιτιστικών γεγονότων, ενδεικτικά :make -a – wish ,Όραμα Ελπίδας , hairforhelp για τον τόπο μου με ειλικρίνεια, συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης προς τους συμπολίτες μου.

Ο τόπος μας έχει μοναδικές δυνατότητες τουριστικής και πολιτιστικής ανάπτυξης, με την πλούσια πολιτισμική παρακαταθήκη του αλλά και με έναν τόσο ισχυρό πρωτογενή τομέα. Η Μητέρα Τερέζα έλεγε : Μπορώ να κάνω πράγματα που εσύ δεν μπορείς . Μπορείς να κάνεις αυτά που δεν μπορώ εγώ .Μαζί μπορούμε να κάνουμε υπέροχα πράγματα !

Ζητώ την στήριξη σας για να αγωνιστούμε μαζί και Μαζί να βάλουμε την δύναμη της προσφοράς στο επίκεντρο ! Επιθυμώ να αποτελέσω την ηχηρή φωνή σας στο Δημ. Συμβούλιο Δήμου Άργους Μυκηνών. Εμπιστευτείτε με ! Με τιμή Αλεξάκου -Γκλιάτη Σταματίνα Κεντρικό ψηφοδέλτιο +Αλεξάκου -Γκλιάτη Σταματίνα Με ψηφίζεται από όλον τον Δήμο Άργους Μυκηνών .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Καλό του ταξίδι. 103 χρονών ας αξιωθούμε να πάρουμε τα χρόνια του.

admin

Μεγάλη ανησυχία για το άνοιγμα των σχολείων λόγω της έξαρσης των ιώσεων

admin

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΡΕΠΆΝΟΥ

AGGELOS DRITSAS

Προ των πυλών κακοκαιρία με έντονα φαινόμενα – Οι περιοχές υψηλού κινδύνου

AGGELOS DRITSAS

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου  Tα {{ Μεγάλα Έργα }} … !!

AGGELOS DRITSAS

Πανελλαδική επιδείνωση καιρού με πολύ κρύο – Τι λέει για χιόνια

admin

Πονοκέφαλος στους Δήμους της Αργολίδας: Σε επιπλέον 600χλμ οδικού δικτύου η αποκομιδή απορριμμάτων

diktio

F.C ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΡΙΩΝ

admin

ΕΝΔΗΕΡ: ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

diktio

Τελετή ορκωμοσίας του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Επιδαύρου Τάσου Χρόνη ΒΙΝΤΕΟ

diktio

Δείξαμε την κατεύθυνση, Ενωμένοι.

admin

Η 15η Φεβρουαρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου

admin