ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

Σύμφωνα με την πρόγνωσή του δεν αποκλείεται να σημειωθούν πλημμύρες, ενώ τόνισε ότι τα φαινόμενα μπορεί να συνοδεύονται από χαλάζι, έντονους κεραυνούς, ανεμοστρόβιλους – υδροστρόβιλους και θυελλώδεις ανέμους και γενικά έντονα καιρικά φαινόμενα τα οποία αναμένονται στη χώρα μας μέσα στην Παρασκευή, λόγω βαρομετρικού χαμηλού που θα έρθει από την Ιταλία.

Oι περιοχές με υψηλή επικινδυνότητα 

Οι περιοχές που εμφανίζουν υψηλές πιθανότητες να έρθουν αντιμέτωπες έστω και σε τοπικό επίπεδο με έντονα – επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα είναι τα δυτικά – κεντρικά – βόρεια γεωγραφικά διαμερίσματα, όπως επίσης και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Σε αυτά τα τμήματα που μόλις επισημάναμε βάζουμε έναν παράγοντα κινδύνου ακόμη πιο αυξημένο σε θαλάσσιες – παραθαλάσσιες εκτάσεις. Εκεί, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μανουσάκη ” δίνουμε μια παραπάνω βαρύτητα διότι οι θάλασσές μας εμφανίζονται πιο θερμές από το κανονικό της εποχής γεγονός που μπορεί να τροφοδοτήσει με ενέργεια και θερμότητα παραπάνω το εν λόγω κύμα κακοκαιρίας”

Η ανάρτηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

Βαρομετρικό χαμηλό αναμένεται να σχηματιστεί κοντά στον κόλπο της Γένοβα και καθώς αυτό θα κινηθεί ανατολικά θα επηρεάσει αύριο Πέμπτη την Ιταλία ενώ μέσα στην Παρασκευή θα σαρώσει τη χώρα μας και από τα δυτικά προς τα ανατολικά δίνοντας τοπικά έντονα και επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.

Στο γραφικό που ακολουθεί σημειώνουμε με το πορτοκαλί βέλος την πορεία που αναμένεται να ακολουθήσει αυτό το σύστημα χαμηλών βαρομετρικών πιέσεων το οποίο στους χάρτες μας συμβολίζεται με το γράμμα “Χ”.

Το χρονικό διάστημα που εκτιμούμε ότι θα απασχολήσει τη χώρα μας τοποθετείται από το μεσημέρι περίπου της Παρασκευής και μέχρι περίπου αργά το απόγευμα του Σαββάτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Γενική Συνέλευση και εκλογές για το Σωματείο “Ένωση Βιοκαλλιεργητών Αργολίδας”

diktio

ΚΔΑΠ Επίδαυρος: Ενθουσίασε τα παιδιά η θεατρική παράσταση “Χριστούγεννα S.O.S.”

diktio

Πυρκαγιά σε όχημα στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου – Επιδαύρου

diktio

Απάντηση σε Ανδριανό για το Υποθηκοφυλακείο Μάσσητος στο Κρανίδι

AGGELOS DRITSAS

Ανταλλαγή απόψεων με τον Στέφανο Κασσελάκη ! Με Κωνσταντίνα Νικολάκου

AGGELOS DRITSAS

4 συλλήψεις σε Άργος και Ναύπλιο για κατοχή κάνναβης

diktio

ΘΕΟΧΑΡΗΣ: «Καμπάνες» για όσους δεν συνδεθούν με POS

admin

Κεφαλάρι Άργους…Φῶς ἐκ φωτός, ἔλαμψε τῷ κόσμῳ, Χριστὸς ὁ Θεὸς ἡμῶν, ΒΙΝΤΕΟ

admin

Συζήτηση για την «ανάδειξη πεζοπορικών διαδρομών» στο Βουλευτικό (εικόνες – βίντεο)

admin

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΙΝΤΕΟ

admin

Ηλικιωμένη εντοπίστηκε νεκρή κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς σε σπίτι στην Ιστιαία

admin

Παρουσία της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη ο Αγιασμός της Τουριστικής Σχολής Άργους

diktio