ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Με τις Μπάντες» το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας στην ΕΡΤ (βίντεο)

Η ΕΡΤ αποχαιρέτησε το καλοκαίρι «Με τις Μπάντες», με μια μεγάλη συναυλία που ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου στον Κήπο του Ραδιομεγάρου και ενθουσίασε επί τρεις ώρες το κοινό που είχε τη χαρά να την απολαύσει.

Περισσότερα από 20 συγκροτήματα απ’ όλη την Ελλάδα συμμετέχουν στο πρωτοποριακό project του ERTflix.

Ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Προγράμματος της ΕΡΤ Κωνσταντίνος Μπουρούσης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ ανέφερε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σήμερα γίνεται για πρώτη φορά αυτό. Εγώ θα το έλεγα φεστιβάλ και όχι συναυλία, όπου 21 συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα, από τη Λάρισα, την Αργολίδα, την Κεφαλονιά, την Άρτα και άλλες περιοχές έρχονται να παρουσιάσουν για πρώτη φορά τη δουλειά τους εδώ στη σκηνή της ΕΡΤ. 

Είναι όλοι μέχρι 18 ετών, δηλαδή μαθητές δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου. Θα δούμε και μαθητές δημοτικού στη σκηνή να παρουσιάζουν όλα τα είδη της μουσικής».

Τα συγκροτήματα αυτά μπήκαν στα studio της ΕΡΤ και ηχογράφησαν για πρώτη φορά επαγγελματικά ένα τραγούδι τους, ενώ παράλληλα γύρισαν το πρώτο τους video clip εκπροσωπώντας διαφορετικά είδη, από rock και pop μέχρι hip hop αλλά και παραδοσιακά και jazz. 

Τη συναυλία θα παρουσίασε ο Ζερόμ Καλούτα, ενώ special guest ήταν ο Stk.

Συμμετείχαν αλφαβητικά:

Alter Ego, Aurum, Black Velvet, Dark Roses, DEMONICA, French Fries, Garlic Bongs, Green Sound, Omikron Quartet, Painkillers, Red Wire, Rock Explorers, Singularity, Supervoid, The Deterrents, The P.A.G.S., Tradαγμα, Ηλεκtrons, Μ.Ε, Πεντοζαλισμένοι, Συνάφεια, Ταξιδευτές της Παράδοσης (Μουσικό Σχολείο Αργολίδας) κ.ά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Πανελλήνια Συνάντηση Vespa 29/8-1/9/2024 ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

“Να κοιτάνε οι μαθητές στο τέλος τους δασκάλους με εκτίμηση είναι σημαντικό,Σ.Α.Ε.Κ Άργους

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Αυξήθηκαν φέτος τον Ιούλιο οι επισκέπτες σε Επίδαυρο και Μυκήνες

AGGELOS DRITSAS

Συνεδριάζει με 31 θέματα η Περιφερειακή Επιτροπή Περ. Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

 Γιάννης Γαλανόπουλος: Είχαμε και στο Ναύπλιο αλλά….

AGGELOS DRITSAS

Τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Άργους – Μυκηνών ταξιδεύουν στην Αθήνα στο Embassy Theater,

AGGELOS DRITSAS

Ακόμα ένα πετυχημένο μίνι Τουρνουά της Γυμναστικής Ένωσης Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Με πρωτοβουλία του Πολεμικού Ναυτικού σε συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή,

AGGELOS DRITSAS

Oσκαρ: Νέα κατηγορία για το καλύτερο κάστινγκ από το 2026

AGGELOS DRITSAS

10 + 1 λόγοι για να επισκεφθείτε την Δημοτική Βιβλιοθήκη Κρανιδίου

AGGELOS DRITSAS

Μήνυμα ελπίδας, αισιοδοξίας και ευαισθητοποίησης στο Ναύπλιο για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Πυρκαγιά στην περιοχή της Νέας Τίρυνθας

AGGELOS DRITSAS