ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Μια Κυριακή γεμάτη από αποκριάτικες εκδηλώσεις ήταν η χθεσινή ημέρα, αφού πέρα της μεγάλης Καρναβαλικής παρέλασης της Νέας Κίου και άλλες τοπικές κοινότητες του Δήμου Άργους – Μυκηνών γιόρτασαν και γλέντησαν σε αποκριάτικους ρυθμούς..

📍Μαλαντρένι

Για ακόμη μια χρονιά αναβίωσε ο ‘’Βλάχικος Γάμος’’ από τον Προοδευτικό Μορφωτικό Σύλλογο Μαλαντρενίου, με τη νύφη και τον γαμπρό να ανοίγουν τον χορό, με την συμμετοχή βέβαια και των κατοίκων του χωριού, σε μια γιορτή αστείρευτου γέλιου και χαράς.

📍Κεφαλάρι

Με σουβλάκια, γκόγκες και γίδα βραστή υποδέχθηκαν κατοίκους και επισκέπτες στην κεντρική πλατεία του Κεφαλαρίου, σε μια αποκριάτικη εκδήλωση που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει.. χάρη στην άρτια συνδιοργάνωση του Δήμου Άργους – Μυκηνών, της Δημοτικής Κοινότητας Κεφαλαρίου και του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Με πολύ χορό και παιχνίδια για τα μικρά παιδιά, βραβεύοντας την καλύτερη μεταμφίεση, ενώ μικροί και μεγάλοι προετοιμάστηκαν για τον χαρταετό της Καθαράς Δευτέρας από το εργαστήρι που είχε στηθεί στο σημείο.

📍Κιβέρι

Σε ξέφρενους αποκριάτικους ρυθμούς και η τοπική κοινοτήτων Κιβερίου, όπου με την συμμετοχή όλων των Συλλόγων της περιοχής, την τοπική Κοινότητα και τον Δήμο Άργους – Μυκηνών, πραγματοποιήθηκε μεγάλο αποκριάτικο γλέντι στην πλατεία του χωριού, με φωτιές, πολύ χορό και δωρεάν σουβλάκια και κρασί!

👉Στις εορταστικές εκδηλώσεις των κοινοτήτων παρευρέθη ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος μαζί με συνεργάτες του, όπου τόνισε την σημασία τέτοιων δράσεων σε κάθε χωριό, με την ενεργό συμμετοχή των φορέων της περιοχής, ευχαριστώντας τους και τονίζοντας παράλληλα ότι ο Δήμος θα στέκεται πάντα αρωγός σε προσπάθειες που έχουν να κάνουν με την ανάδειξη πολιτιστικών δραστηριοτήτων σε όλες τις κοινότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Έκτακτη ενημέρωση για τη φωτιά στην Ερμιόνη.

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Άργους Μυκηνών Νέο διευρυμένο ωράριο για το Πολυκέντρο Ανακύκλωσης

AGGELOS DRITSAS

Γιορτή Τουλίπας 2024!Σας περιμένουμε όλους!!

AGGELOS DRITSAS

ΑΑΔΕ: Σαρωτικοί έλεγχοι για απόκτηση POS και διασύνδεση με ταμειακές μηχανές – Χαμηλά ποσοστά παραβατικότητας

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Σημαντικές εκδηλώσεις από τον Σύλλογο Αργείων “Ο Δαναός”

AGGELOS DRITSAS

«Καλή Ανάσταση και καλή αναβίωση του εθίμου του Ιούδα !!!

AGGELOS DRITSAS

Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άργους Μυκηνών: Οι 35 Δημοτικοί Σύμβουλοι που εκλέγονται

AGGELOS DRITSAS

Ένας βιολιστής με…πιπίλα! ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Προσυνεδριακή Συνάντηση | Ηράκλειο | ΚΕΔΕ LIVE BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Ένας Δεσμός Αγάπης στο Άργος – 182η εθελοντική αιμοδοσία

AGGELOS DRITSAS

Καλή χρονιά σε όλους και καλή επιτυχία στους στόχους σας!

AGGELOS DRITSAS

Σαν σήμερα, στις 27 Μαΐου 2005, εκοιμήθη εν Κυρίω ο μακαριστός π. Ελευθέριος Τσίρος

AGGELOS DRITSAS