ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

🥉3η Θέση του διαγωνισμού: Τμήμα: Α1 Σχολείο: ΛΥΚΕΙΟ ΕΡΜΙΟΝΗΣ Υλικά που ανακυκλώθηκαν: 169.319 τεμάχια Έπαθλο: Ένα (1) Smartwatch για όλους τους μαθητές του σχολικού τμήματος.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του Α1 Λυκείου, στην εκπαιδευτικό τους Δήμητρα Μπατζάνη Φασιλή και σε όσους στήριξαν την προσπάθειά τους. Συγχαρητήρια και στα υπόλοιπα Σχολεία του Δήμου μας, (ΕΠΑΛ, 2ο Δημοτικό Σχολείο Κρανιδίου, 2ο Νηπιαγωγείο Ερμιόνης, Νηπιαγωγείο Διδύμων), που συμμετείχαν στον μεγάλο εκπαιδευτικό διαγωνισμό της ανακύκλωσης που διοργάνωσε η TEXAN σε συνεργασία με τον ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Είναι σημαντικό να καλλιεργούμε την περιβαλλοντική συνείδηση και να ενεργοποιούμε τους μαθητές να συμβάλουν στην προστασία του περιβάλλοντος με τη μείωση των απορριμμάτων. Ευελπιστώ όλο και περισσότεροι να ευαισθητοποιηθούμε και να υιοθετήσουμε καθημερινές συνήθειες που θα σέβονται το περιβάλλον και θα βελτιώνουν τη ζωή μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

39 άτομα συνέλαβε η Αστυνομία στη Πελοπόννησο – Τα 10 στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Προοδευτικού Συλλόγου Λυγουριού «Ο Καββαδίας»

AGGELOS DRITSAS

Πονοκέφαλος στους Δήμους της Αργολίδας: Σε επιπλέον 600χλμ οδικού δικτύου η αποκομιδή απορριμμάτων

AGGELOS DRITSAS

Το προαύλιο του σχολείου πλημμύρισε με χρώματα!!!!!!

AGGELOS DRITSAS

ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ &ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

AGGELOS DRITSAS

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

AGGELOS DRITSAS

Με τον Πέτρο Τατούλη και το Σχέδιο της Νέας Πελοποννήσου αξιοποιούμε στοχευμένα τα ανταποδοτικά οφέλη

AGGELOS DRITSAS

Δυο ανήλικους και τους γονείς τους συνέλαβε η αστυνομία στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Συνεχίζονται οι Καθαρισμοί Ρεμάτων στην Π.Ε. Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Γιάννης Γεωργόπουλος: Τιμήσαμε και φέτος την εορτή του Αγίου Πνεύματος στο ομώνυμο εκκλησάκι στα Δίδυμα.

AGGELOS DRITSAS

Παραδοσιακό ζωντανό ολοήμερο γλέντι στις Μυκήνες με τρεις ξεχωριστές ορχήστρες

AGGELOS DRITSAS

Ομιλία του Δημήτρη Καμπόσου στη Νέα Κίο

AGGELOS DRITSAS