ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Τους 10 κορυφαίους προορισμούς για ταξίδια περιπέτειας από τουρίστες της Βόρειας Αμερικής το 2024 αποκάλυψε η Exodus Travels, με την Ελλάδα να καταλαμβάνει την 9η θέση στη λίστα.

Με βάση τη ζήτηση των καταναλωτών η Exodus προτρέπει τους ταξιδιώτες να ανακαλύψουν τα αρχαία θαύματα της Αθήνας, τα ειδυλλιακά νησιά της Σαντορίνης και της Μυκόνου και την πλούσια ιστορία που έχει επηρεάσει τον δυτικό πολιτισμό. «Η ομορφιά εδώ είναι βέβαιο ότι θα συναρπάσει κάθε ταξιδιώτη», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το εννιαήμερο ταξίδι με επίκεντρο τον πολιτισμό «Highlights of Ancient Greece» επισκέπτεται μερικούς από τους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους στον κόσμο, όπως η Ακρόπολη, οι Μυκήνες και η Επίδαυρος. 

Μεταφέρει επίσης τους επισκέπτες στη μεσαιωνική καστροπολιτεία του Μυστρά. στην Ολυμπία, όπου έγιναν οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες. στο πέτρινο δάσος των Μετεώρων, και πολλά άλλα.

Το Exodus αναφέρει ότι τα ταξίδια περιπέτειας συνεχίζουν να αυξάνονται καθώς περισσότεροι άνθρωποι ανακαλύπτουν τις χαρές και τις ανταμοιβές που συνοδεύουν ενεργές διακοπές, περιτριγυρισμένοι από άτομα με ομοϊδεάτες και την ασφάλεια μιας μικρής ομάδας, με επικεφαλής ειδικούς οδηγούς που είναι σε θέση να ζωντανέψουν έναν προορισμό με τις γνώσεις και τις γνώσεις τους.

Οι 10 κορυφαίοι προορισμοί του Exodus Adventure Travels με βάση τη ζήτηση των καταναλωτών έχουν ως εξής :

Ιταλία
Κόστα Ρίκα
Γαλλία
Πορτογαλία
Κροατία
Μαρόκο
Ισπανία
Βιετνάμ
Ελλάδα
Ινδία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ο Δήμος Ερμιονίδας υπέβαλλε προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ: Έφυγε πριν λίγες ώρες από την ζωή, ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Τι αναφέρει η Αστυνομία για το επεισόδιο και τις συλλήψεις ανηλίκων για οπαδική βία

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Κρίγγος: Ανοίξαμε την Αιγαίου Πελάγους!!! – Άλλη μια παλιά πληγή που έρχεται από το μακρινό 1978

AGGELOS DRITSAS

Όλη η Αλήθεια αποκαλύφθηκε για την οικονομική κατάσταση του Δήμου Ναυπλιέων που κληρονομήθηκε

AGGELOS DRITSAS

Συντάξεις Νοεμβρίου: Πότε θα καταβληθούν τα ποσά στους δικαιούχους

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Στο τμήμα πέρασαν την πρωτοχρονιά δυο άνδρες – Συνελήφθησαν με ηρωίνη

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Συνελήφθη από την ΔΙ.ΑΣ. Αργολίδας 51χρονος με κάνναβη

AGGELOS DRITSAS

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΖΑΡΙΜΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Run Greece Nauplio . Εγγραφές μέχρι 8μμ.

AGGELOS DRITSAS

Φοιτητικές εκλογές: Άνοιξαν οι κάλπες – Πώς θα ψηφίσουν οι φοιτητές

AGGELOS DRITSAS

Γιόρτασαν τα Χριστούγεννα στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS