ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

”Νέα Πελοπόννησος”: Ο Πέτρος Τατούλης και η ομάδα του επισκεφτήκανε τη Μεσσήνη

Βρεθήκαμε με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους στη Μεσσήνη στην Υποδοχή και Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της «Βουλκανιώτισσας» , στο Πεταλίδι , στους Χράνους, στον Άγιο Ανδρέα-Λογγά, στη Νέα Κορώνη, στο Χαροκόπιο, στο Βασιλίτσι και στην Κορώνη.

Είμαστε εδώ δίπλα σας πιο ισχυροί και ανανεωμένοι από ποτέ. Η «Νέα Πελοπόννησος» της επόμενης ημέρας είναι πιο δυνατή και κοντά στους Πελοποννήσιους συμπολίτες της.

Για την ανάσχεση της συρρίκνωσης της υπαίθρου και της καθοδικής πορείας της αγροτικής παραγωγής χρηματοδοτούμε άμεσα την εξωστρέφεια αγροτών και κτηνοτρόφων με 20.000 ευρώ ανά παραγωγική μονάδα.

Κομβική θέση στις πρώτες κινήσεις μας κατέχει η ενίσχυση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας και η δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για ιδιωτικές επενδύσεις σε τοπικό επίπεδο.

Δεσμευόμαστε για την άμεση αύξηση από 19 σε 70 εκ. ευρώ, της πρόβλεψης του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος 2021 – 2027 για τη χρηματοδότηση επενδύσεων μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας στην Πελοπόννησο και εξασφαλίζουμε τη συνδυαστική χρήση πολλαπλών μέσων χρηματο-οικονομικής τεχνικής των Διαρθρωτικών Ταμείων της ΕΕ και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, τα οποία με ταυτόχρονη μόχλευση ιδιωτικών κεφαλαίων μπορούν να δημιουργήσουν εκτιμώμενες επενδύσεις 500 εκατομμυρίων ευρώ, δημιουργώντας πληθώρα νέων θέσεων εργασίας σε όλη την Πελοπόννησο.

#neapeloponnisos#anexartiti#tatoulis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Περνάει από Ναύπλιο και Επίδαυρο το 11ο Tour du Péloponnèse με συμμετέχοντες από 20 χώρες!

AGGELOS DRITSAS

«Ελεύθερη σκέψη»: Η Δημόσια Βιβλιοθήκη Ναυπλίου παρουσιάζει την πρώτη εκδοτικής της προσπάθεια

AGGELOS DRITSAS

Άργος- 1η γιορτή γκόγκας | Με αρκετό κόσμο και πολύ κέφι

AGGELOS DRITSAS

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ: Σύγκλησης μεικτής τακτικής συνεδρίασης Δημ. Συμβουλίου.ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ – ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ & ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

AGGELOS DRITSAS

Η Δημοτική Χορωδία Ναυπλίου στη 2η Εαρινή Χορωδιακή Συνάντηση Δήμου Λαμιέων

AGGELOS DRITSAS

Σημαντική νίκη ο ΑΟ Ερμιονίδας στην έδρα του Διαγόρα Βέλου

AGGELOS DRITSAS

Ελπίδα Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο

AGGELOS DRITSAS

Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς στην Αργολίδα τη Δευτέρα 28/8

AGGELOS DRITSAS

Θεατρική Παράσταση «Άγιος Νεκτάριος: Από τη Γη στον Ουρανό» ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Ένας Δεσμός Αγάπης στο Ναύπλιο – 181η εθελοντική αιμοδοσία

AGGELOS DRITSAS