ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Σε εξέλιξη επιχείρηση από Λιμενικό και Frontex

To πρωί Κυριακής 28/4 στο Λιμενικό Σώμα, εντόπισαν μετανάστες σε ημιβυθισμένη λέμβο στη θαλάσσια περιοχή δυτικά του Καρλοβάσου στη Σάμο.

Πιο συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ενώ μέχρι στιγμής έχουν διασωθεί 25 άτομα.

Από την πρώτη στιγμή, υπήρχαν αναφορές ότι την ώρα του ναυαγίου υπήρχαν άτομα κολύμπησαν προς την στεριά, επομένως το άτομο που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και κατέληξε ήταν ανάμεσα σε αυτούς.

Τα άτομα που διασώθηκαν είναι καλά στην υγεία τους και έχουν μεταφερθεί στον λιμένα Βαθέος. Ωστόσο, οι έρευνες για τυχόν αγνοούμενος συνεχίζονται, υπό τον συντονισμό του ΕΚΣΕΔ, από ένα ελικόπτερο της δύναμης Frontex, ένα ναυαγοσωστικό κι ένα περιπολικό όχημα του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ : Βανδαλισμός στο νεκροταφείο .. Πες μου ……..Πόσο πολύ άρρωστο μπορεί να είναι το μυαλό σου .

AGGELOS DRITSAS

Η Σ.Α.Ε.Κ Άργους θα παραμείνει ανοιχτή από αύριο και για όλο τον Ιούλιο

AGGELOS DRITSAS

Προήχθη στον βαθμό του Αρχιπυράρχου ο Διοικητής ΔΙΠΥΝ Αργολίδας Αναστάσιος Παπάς

AGGELOS DRITSAS

Σύλληψη στο Άργος από την Πυροσβεστική για πρόκληση εμπρησμού

AGGELOS DRITSAS

Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης: «Η Μύρτις αναγεννάται στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Αργολίδας»

AGGELOS DRITSAS

Ολόκληρη η ομιλία του υποψ. Προέδρου για το Επιμελητήριο Αργολίδας Θοδωρή Βασιλόπουλου (βίντεο)

AGGELOS DRITSAS

Σύλληψη ανηλίκου στο Ναύπλιο με μαχαίρι – Χειροπέδες και στη μητέρα του

AGGELOS DRITSAS

Έχει πάει η καταγγελία σύννεφο με τις παραλίες

AGGELOS DRITSAS

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Σε 1.770 εκλογικά τμήματα η μάχη της 2ης Κυριακής

AGGELOS DRITSAS

Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας: Συλλυπητήρια για την απώλεια του Γεωργίου Παγώνη

AGGELOS DRITSAS

Από την εκδήλωση για τις Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις «ΟΧΕ Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS