ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Η αφρικανική σκόνη που επηρεάζει την Ελλάδα είναι ένα σχετικά συχνό φαινόμενο, ιδιαίτερα όταν οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σωματιδίων σκόνης από την έρημο Σαχάρα.

Η συχνότητα και η ένταση των φαινομένων αφρικανικής σκόνης στην Ελλάδα μπορεί να ποικίλλει από έτος σε έτος, από 7 έως 20 επεισόδια (μέσος όρος 13 επεισόδια/έτος), ανάλογα με τις ατμοσφαιρικές συνθήκες και την ποσότητα της σκόνης που μεταφέρεται από τη Σαχάρα.

Αυτό το φυσικό γεγονός μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων της χώρας μας, κυρίως μέσω της υποβάθμισης της ποιότητας του αέρα, αναφέρει η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία (ΕΠΕ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων: «Με Μουσική και μ’ Όνειρο» ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ

AGGELOS DRITSAS

Γιορτή του πατέρα σήμερα, Κυριακή 15 Ιουνίου 2025 ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Διακοπή υδροδότησης σε περιοχές του Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Και το όνομα αυτού Άγγελος Κωνσταντίνος.

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Ναυπλιέων: Ρυθμίσεις Κυκλοφορίας

AGGELOS DRITSAS

Το να με τιμά η νεότερη γενιά των εμπόρων της Πόλης σου 14 χρόνια μετά την αποχώρηση μου

AGGELOS DRITSAS

Η Παναγία ας μας δίνει δύναμη και ελπίδα.

AGGELOS DRITSAS

Ελληνική Παράδοση

AGGELOS DRITSAS

Αγία Τριάδα Ναυπλίου: Τρόφιμα και απορρυπαντικά συγκεντρώνει ο Σύλλογος καρκινοπαθών Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Με 5 θέματα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Άργους Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Σοκάρει η κατάθεση της ηθοποιού για τον βιασμό από τον σκηνοθέτη: «Άρχισα να ουρλιάζω, δε σταματούσε»

AGGELOS DRITSAS