ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ:ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Σε νέα βάση και με νέα πρόσωπα το πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς

Σε νέα βάση τίθεται το πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς στο Ναύπλιο, ένα θέμα το οποίο έχει απασχολήσει έντονα και για πολλά χρόνια την πόλη, αφού τα προβλήματα είναι πολλά και συνεχή.

Το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο Ναυπλιέων αποφάσισε να οριστεί η δημοτική σύμβουλος Σοφία Ξύδη, τακτικό μέλος της πενταμελούς επιτροπής παρακολούθησης του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς, με αναπληρώτρια την δημοτική σύμβολο Ντίνα Καραγιάννη.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία, συγκροτείται, με απόφαση του δημάρχου, πενταμελής Επιτροπή Παρακολούθησης του επιχειρησιακού προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς και πρόληψης δημιουργίας νέων αδέσποτων ζώων.

Στην Επιτροπή μετέχουν: Δύο μέλη που ορίζονται από φιλοζωικά σωματεία και φιλοζωικές οργανώσεις μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που είναι εγγεγραμμένα στο ΥποΜητρώο Φιλοζωικών Σωματείων και Οργανώσεων και δραστηριοποιούνται στον δήμο.

Ένας κτηνίατρος που ορίζεται από τον οικείο δήμο και ο οποίος είναι, κατά προτίμηση, ο υπεύθυνος του προγράμματος διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς και, ελλείψει αυτού, άλλος ιδιώτης κτηνίατρος.

Ένας επαγγελματίας εκπαιδευτής, μέλος νομίμως αναγνωρισμένου επαγγελματικού σωματείου εκπαιδευτών σκύλων και, ελλείψει αυτού, εκπαιδευμένος υπάλληλος του οικείου δήμου.

Ένας εκπρόσωπος που ορίζεται από τον οικείο δήμο, με τον αναπληρωτή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Στο Άργος ο πρόεδρος της Νίκης Δημήτρης Νατσιός ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ 

AGGELOS DRITSAS

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΥΦΙΟΥ “Ο ΜΑΗ ΝΙΚΟΛΑΣ”

AGGELOS DRITSAS

Χαιρετισμός του Γιάννη Γεωργόπουλου στην κοπή της πίτας του Λαογραφικού κέντρου. ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Επιδαύρου: Έπεσαν υπογραφές για την αναβάθμιση του κόμβου στο Λυγουριό

AGGELOS DRITSAS

Γιάννης Ανδριανός Παρέμβαση στη Βουλή για τη φημολογία λειτουργίας τζαμιού στην Αγία Τριάδα Ναυπλίου.

AGGELOS DRITSAS

ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ

AGGELOS DRITSAS

Ποδόσφαιρο Αργολίδας: Τα αποτελέσματα των αγώνων της Α1 κατηγορίας

AGGELOS DRITSAS

Πρόστιμο 100.000 ευρώ και λουκέτο σε beach bar σε παραλία

AGGELOS DRITSAS

Με εκβιασμούς και ανακρίβειες, δεν πρόκειται να σταματήσει η ολοκλήρωση ενός έργου πνοής για τον τόπο μας BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Στο «ΦΩΣ» ο τεχνικός διευθυντής εκπαίδευσης των σχολών προπονητών της ΕΠΟ Κώστας Τσάνας.

AGGELOS DRITSAS

Εθελοντική Ομάδα Διδύμων

AGGELOS DRITSAS

Θεία λειτουργία στο εκκλησάκι του Αγ. Ιωάννη του Ρώσου στο Γηροκομείο Άργους

AGGELOS DRITSAS