ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ:ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Σε νέα βάση και με νέα πρόσωπα το πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς

Σε νέα βάση τίθεται το πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς στο Ναύπλιο, ένα θέμα το οποίο έχει απασχολήσει έντονα και για πολλά χρόνια την πόλη, αφού τα προβλήματα είναι πολλά και συνεχή.

Το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο Ναυπλιέων αποφάσισε να οριστεί η δημοτική σύμβουλος Σοφία Ξύδη, τακτικό μέλος της πενταμελούς επιτροπής παρακολούθησης του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς, με αναπληρώτρια την δημοτική σύμβολο Ντίνα Καραγιάννη.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία, συγκροτείται, με απόφαση του δημάρχου, πενταμελής Επιτροπή Παρακολούθησης του επιχειρησιακού προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς και πρόληψης δημιουργίας νέων αδέσποτων ζώων.

Στην Επιτροπή μετέχουν: Δύο μέλη που ορίζονται από φιλοζωικά σωματεία και φιλοζωικές οργανώσεις μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που είναι εγγεγραμμένα στο ΥποΜητρώο Φιλοζωικών Σωματείων και Οργανώσεων και δραστηριοποιούνται στον δήμο.

Ένας κτηνίατρος που ορίζεται από τον οικείο δήμο και ο οποίος είναι, κατά προτίμηση, ο υπεύθυνος του προγράμματος διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς και, ελλείψει αυτού, άλλος ιδιώτης κτηνίατρος.

Ένας επαγγελματίας εκπαιδευτής, μέλος νομίμως αναγνωρισμένου επαγγελματικού σωματείου εκπαιδευτών σκύλων και, ελλείψει αυτού, εκπαιδευμένος υπάλληλος του οικείου δήμου.

Ένας εκπρόσωπος που ορίζεται από τον οικείο δήμο, με τον αναπληρωτή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΚΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ( ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ )

AGGELOS DRITSAS

Εστιατόριο στο Ναύπλιο ζητάει σερβιτόρο ή σερβιτόρα

AGGELOS DRITSAS

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Εχει γίνει διακοπή νερού μέχρι την αποκατάσταση αυτών.

AGGELOS DRITSAS

Κάτοικοι στο Πόρτο Χέλι ζητούν να κηρυχθεί άκυρος ο διαγωνισμός για το φιλέτο των 627 στρεμμάτων

AGGELOS DRITSAS

Ο Δημήτρης Κασσάνος από το Άργος θα είναι υποψήφιος με την “Αλλαγή Πορείας”

AGGELOS DRITSAS

Τιμή και χαρά μας να συνεργαζόμαστε με τα μέλη του Πολιτιστικού Ομίλου Φιχτίων

AGGELOS DRITSAS

Για κάποιους ήταν σκουπίδια……

AGGELOS DRITSAS

Απάνθρωποι θανάτωσαν 4 αδέσποτα γατάκια στις Σπέτσες – Σε εξέλιξη Αστυνομικές ερευνες

AGGELOS DRITSAS

Καιρός: Έρχεται εβδομάδα «κόλαση» με θερμοκρασίες έως 44°C – Προβλέψεις για παρατεταμένο καύσωνα

AGGELOS DRITSAS

Το 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου στη μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων στην Παλαιόχουνη

AGGELOS DRITSAS

ΠΑΣΟΚ: προσυνεδριακή δράση με επίσκεψη κλιμακίου στο Άργος. ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

4η σερί νίκη για τον Διομήδη Άργους

AGGELOS DRITSAS