ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ναύπλιο: 50 Σωματεία συμμετείχαν στο 15ο Παλαμήδειο πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών

Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε για 15η χρονιά και αδειοδοτήθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Γουσού Κουνγκ Φού, την Πανελλήνια ομοσπονδία Κικ Μπόξινγκ, και ήταν σε συνδιοργάνωση με τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. του δήμου Ναυπλιέων.

Το Παλαμήδειο πρωτάθλημα μέσα από μεθοδική δουλειά και προγραμματισμό έχει εξελιχτεί σε μια από τις μεγαλύτερες περιφερειακές αθλητικές εκδηλώσεις, με οφέλη όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά και για την τοπική οικονομία.

Στο πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκαν όλες οι ηλικιακές κατηγορίες στα αγωνίσματα, Tao Lu, point fighting, qingda, τεχνικές αυτοάμυνας και kick Light.

Συμμετείχαν πάνω από 50 ελληνικά σωματεία ( Μυτιλήνη, Πάτρα, Κρήτη, Πύργος, Αττική, Τρίπολη, Κως, Αθήνα, κτλ)

Επί της ευκαιρίας ο σύλλογος μας παρέδωσε το έπαθλο της τρίτης θέσης που είχε κατακτήσει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κίνας, στον Πρόεδρο της Ελληνικής ομοσπονδίας Γουσου Κουνκγ φού κ. Παπαχρήστο Χρήστο. Αυτός με την σειρά του βράβευσε με αναμνηστικές πλακέτες τον κύριο Λαμπάδα και την κυρία Κοκκινάκη για την πολυετή διάδοση του κουνγκ φού.

Να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς των αγώνων, καθώς και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας που είχαν αναλάβει την υγειονομική κάλυψη. Επίσης να ευχαριστήσουμε τις τοπικές επιχειρήσεις που στήριξαν αυτήν την προσπάθεια.Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κύριο Γιώργο Τσιώλη ( όμορφο Ταβερνάκι ) που από το πρώτο Παλαμήδειο, είναι μαζί μας.

Τέλος, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις εθελόντριες και εθελοντές που εδώ και δεκαπέντε χρόνια ανιδιοτελώς βοηθούν την διοργάνωση και ένα πολύ μεγάλο μέρος της επιτυχίας οφείλεται σε αυτούς.

Ετοιμαζόμαστε για το επόμενο Παλαμήδειο με πιθανή ημερομηνία 2 & 3 Νοεμβρίου 2024. Πολύ σύντομα θα το ανακοινώσουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Let’s do it Greece: Εθελοντικός καθαρισμός του Λόφου Ασπίδος από τον Δήμο Άργους – Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Με διαμαρτυρία για την Καραθώνα υποδέχονται τον Μητσοτάκη στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Παγκόσμια ημέρα ΑμεΑ: Δράση του ΚΔΑΠ ΜΕΑ “Παίγμα” με το 2ο Λύκειο Άργους

AGGELOS DRITSAS

Για βοριάδες 8 Μποφόρ προειδοποιεί το Λιμεναρχείο Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Είμαστε εδώ για να βροντοφωναξουμε σταματήστε την διάλυση του ΕΣΥ

AGGELOS DRITSAS

Ειρήνη Νικολοπούλου: ”Αντίο Βαρδή Χαιρετίσματα στην Μαριάννα . ”

AGGELOS DRITSAS

Εκπαίδευση σε θέματα Υγείας και Ασφάλειας στα μέλη του Συλλόγου Σχολικών Καθαριστριών Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

«Μαμά δεν θέλω να έρθει ο παππούς» – Τι λέει η μητέρα της ανήλικης

AGGELOS DRITSAS

Πάσχα 2025 -Πότε ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Eμποροπανήγυρη της 25ης Μαρτίου στο Ναύπλιο – Τι εισηγήθηκε η Δημοτική Επιτροπή

AGGELOS DRITSAS

Επιμελητηρίο Αργολίδας στην 88η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

AGGELOS DRITSAS

 Ο Ανδρέας Νικολακόπουλος νέος υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη

AGGELOS DRITSAS