ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νεκρός από τραύμα στον λαιμό 28χρονος

Ένας άνδρας έπεσε νεκρός μετά από τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό, κατά τη διάρκεια συμπλοκής, το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν από τις 11 το βράδυ, αστυνομικοί εντόπισαν στη συμβολή των οδών Χανίων και Πατησίων έναν άνδρα αιμόφυρτο με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το θύμα, έναν 28χρονο από την Αλβανία, και το μετέφερε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και κατέληξε.

Νεαρής ηλικίας οι φερόμενοι δράστες

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ωστόσο περίπου μια ώρα αργότερα εμφανίστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης δύο αδέρφια, 17 και 19 ετών, που ισχυρίστηκαν ότι ήταν οι δράστες της φονικής επίθεσης.Συγκεκριμένα ο 17χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι αυτός ήταν που τραυμάτισε θανάσιμα τον 28χρονο ενώ ο 19χρονος ότι ήταν συνεργός.

Τα δύο αδέρφια, που είναι Αλβανοί με ελληνική υπηκοότητα, ισχυρίστηκαν στους αστυνομικούς ότι το θύμα τους κακοποιούσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

𝝥𝝦𝝤𝝩𝝖𝝨𝝚𝝞𝝨 𝝘𝝞𝝖 𝝚𝝦𝝘𝝖 𝝨𝝩𝝤𝝪𝝨 𝝙𝝜𝝡𝝤𝝪𝝨 𝝢𝝖𝝪𝝥𝝠𝝞𝝚𝝮𝝢, 𝝚𝝦𝝡𝝞𝝤𝝢𝝞𝝙𝝖𝝨 𝝡𝝚𝝨𝝮 𝝩𝝮𝝢 𝝤𝝬𝝚

AGGELOS DRITSAS

Όταν η επιστήμη “σήκωσε” τα χέρια. Ο Άγιος Βησσαρίωνας γεννήθηκε στο Πεταλίδι Μεσσηνίας

AGGELOS DRITSAS

3ο Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Επιδαύρου 2024.

AGGELOS DRITSAS

Καλημέρα!!! Νέο Ξεκίνημα με όρεξη για δουλειά και προσφορά για ένα καλύτερο αύριο για τον Δήμο μας!!!!

AGGELOS DRITSAS

Ολοκληρώθηκε το 1ο τουρνουά Padel στην Αργολίδα (απονομές)

AGGELOS DRITSAS

 Σύλλογος Πολιτισμού Αργολίδας Μέθεξις

AGGELOS DRITSAS

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη εχθές στα πλαίσια του Πόρτο Χελιωτικου καρναβαλιού ο Χρώματοπολεμος

AGGELOS DRITSAS

Νέα Επίδαυρος: Το πρόγραμμα εορτασμού της 202ης επετείου της Α΄ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων

AGGELOS DRITSAS

Πουλούσε «μαϊμούδες» στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

11η σερί νίκη για τον ΑΟ Ερμιονίδας: 77-74 τον Οίακα Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Ο Ιωάννης Καποδίστριας πλέον δεν ανήκει στην συλλογή μου αλλά στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Άργους ” Καποδιστριακό “.

AGGELOS DRITSAS

Άγιος Βασίλειος Άργος

AGGELOS DRITSAS