ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ένα μωρό ενός έτους έχασε τη ζωή του στην Κω, με τις Aρχές να ερευνούν το ενδεχόμενο να έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, το βράδυ του Σαββάτου η μητέρα του βρέφους διαπίστωσε ότι η ανήλικη κόρη της έχει χάσει τις αισθήσεις της. Στη συνέχεια προσπάθησε να τη συνεφέρει και την ίδια ώρα φώναζε για βοήθεια.

Από τις φωνές της κινητοποιήθηκαν οι ένοικοι της πολυκατοικίας που έσπευσαν να τη βοηθήσουν. Η μητέρα κάλεσε το ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να φτάνουν στο σημείο λίγο αργότερα. Οι διασώστες διαπίστωσαν ότι το μωρό δεν αναπνέει και το μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Κω, όπου οι γιατροί προσπάθησαν να το επαναφέρουν, χωρίς αποτέλεσμα.

Οι γιατροί παρατήρησαν ότι το βρέφος έφερε εκδορές, εκχυμώσεις σε διάφορα μέρη του σώματος και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης. Η αστυνομία έχει λάβει δέκα καταθέσεις από τους γιατρούς αλλά και από τους γείτονες.

Οι γονείς της μικρής προφορικά ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι τα τραύματα που έφερε το βρέφος προέρχονταν είτε από χτυπήματα που δέχθηκε από τον αδερφό της, ηλικίας 2 ετών, είτε από κάποια ατυχήματα, ενώ σχετικά με την πιθανολογούμενη σεξουαλική κακοποίηση δήλωσαν άγνοια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα θα πραγματοποιηθεί αυτοψία στο σπίτι της μητέρας, ενώ ο πατέρας του παιδιού (και οι δύο γονείς είναι Ρομά) φέρεται να έχει απασχολήσει τις Αρχές με κατηγορίες για πορνογραφία.

Η σορός του παιδιού θα μεταφερθεί στη Ρόδο για ιατροδικαστική εξέταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Δώρο Πάσχα 2024: Πότε μπαίνει – Τι ισχύει με ΟΑΕΔ, συνταξιούχους, ιδιωτικό τομέα

AGGELOS DRITSAS

Η Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Άργους – Μυκηνών κα Πένυ Κουραβέλου

AGGELOS DRITSAS

Ο Σπύρος Στείρης Γενικός Γραμματέας του Δήμου Άργους – Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Εκδικάστηκε στο Ναύπλιο η ένσταση για το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ερμιονίδα

AGGELOS DRITSAS

1ο INTERNATIONAL TAEKWONDO SUMMER CAMP 2025 στο Ναύπλιο ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Ξεκινά σήμερα, Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 στη Τρίπολη η έκθεση «Πελοπόννησος Expo» στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης

AGGELOS DRITSAS

Απολαυστικοί διάλογοι μεταξύ Μάκαρη Καράπαυλου ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Πυρκαγιά στην περιοχή των κοκκινάδων

AGGELOS DRITSAS

Πρόβλημα η προσυλλεκτική κηλίδωση μανταρινιών, αλλαγή Κανονισμού ΕΛΓΑ ζητά η Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Μάκαρης: Απόψε, το Ναύπλιο μπορεί να ονειρευτεί ξανά!

AGGELOS DRITSAS

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου άνοιξε την «Ομπρέλα Πρόληψης» για όλους

AGGELOS DRITSAS