ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νεκρό βρέφος 6 μηνών-Το χτύπησε η μητέρα του μέχρι θανάτου

Σκηνές που παραπέμπουν σε αρχαία τραγωδία εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι στο νοσοκομείο Βέροιας όπου οι παππούδες ενός παιδιού μετέφεραν νεκρό ένα βρέφος 6 μηνών που το είχε σκοτώσει η μητέρα του.
Η 37χρονη γυναίκα, συνελήφθη από τις Αρχές.
Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που βρίσκονταν εκεί, ο παππούς και η γιαγιά πήγαν στο νοσοκομείο σε κατάσταση αλλοφροσύνης, με το αγοράκι, παιδί της κόρης τους, στην αγκαλιά τους.
Το βρέφος, ήταν εμφανώς κακοποιημένο. Ήδη, από την άφιξή του στο νοσοκομείο δεν είχε σφυγμό, ενώ δεν εκδήλωσε καμία αντίδραση. Σύμφωνα με πληροφορίες, στραγγάλισε το παιδί της, το οποίο έφερε σοβαρά τραύματα.
Ο παππούς και η γιαγιά έλεγαν ότι η κόρη τους είχε έντονα ψυχολογικά προβλήματα και πάσχει από βαριά κατάθλιψη, ενώ κατά πληροφορίες, είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.
Η γυναίκα 37 ετών, κάτοικος Μακροχωρίου και μητέρα άλλων δυο ανήλικων παιδιών συνελήφθη και κρατείται.Η 37χρονη μητέρα φαίνεται να στραγγάλισε το μωρό

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ο παππούς και η γιαγιά όρμηξαν πάνω της πανικόβλητοι, φωνάζοντας «τι έκανες;», με την μητέρα να απαντά «δεν το έκανα εγώ. Το έκανε ο έξω από εδώ».

Η 37χρονη φέρεται να είχε νοσηλευτεί με σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα στο παρελθόν, ενώ δεν είχε επαφές με τον πατέρα τού έξι μηνών βρέφους.

Σύμφωνα με τους γιατρούς που είδαν το μωρό, υπήρχαν πάνω του αίματα, αλλά δεν ανήκαν στο ίδιο.

Η μητέρα φέρεται να χτύπησε το βρέφος με λύσσα μέσα στο διαμέρισμα, μπροστά στα μάτια των άλλων δύο ανήλικων παιδιών της.

Τα δύο παιδιά έφυγαν από το διαμέρισμα και πήγαν στο σπίτι της αδερφής της 37χρονης μητέρας, καλώντας σε βοήθεια, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να σπεύσουν στο σπίτι και οι παππούδες του μωρού.

Το βρέφος απομακρύνθηκε από τα χέρια της 37χρονης με τη βοήθεια ενός γείτονα, αφού δεν το έδινε το παιδί σε κανέναν άλλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΡΓΟΛΙΔΑ : Έφυγε από τη ζωή ο Χρηστος Βασιλειου  (Tsitsos)

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημητρίου Ορφανού με τον Γ.Γ του Υπουργείου

AGGELOS DRITSAS

Στην Αργολίδα για το θέμα του βιολογικού ο Mανώλης Γραφάκος

AGGELOS DRITSAS

Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό στο δρόμο Τρίπολης – Άστρους 

AGGELOS DRITSAS

Το θαύμα της διάσωσης 379 ανθρώπων που βγήκαν ζωντανοί από το φλεγόμενο αεροπλάνο

AGGELOS DRITSAS

Το Ναύπλιο θα επισκεφθεί ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος

AGGELOS DRITSAS

Εισαγγελική έρευνα για την αλλοδαπή εταιρεία του Στ. Κασσελάκη

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ : Χωρίς αισθήσεις ανασύρθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 14 Ιουλίου ένας άνδρας από παραλία της Αργολίδας.

AGGELOS DRITSAS

Σε Άργος και Ναύπλιο οι αγώνες του Αναπτυξιακού Προγράμματος Μπάσκετ

AGGELOS DRITSAS

 Γιώργος Μπελίτσης : «Στην μέση στα Καλάβρυτα» ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Επιχείρηση της Αστυνομίας με 10 συλλήψεις στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Δημοπρατείται το νέο Κλειστό Γυμναστήριο στο Κρανίδι – Έργο 1,7 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

AGGELOS DRITSAS