ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νεκρό βρέφος 6 μηνών-Το χτύπησε η μητέρα του μέχρι θανάτου

Σκηνές που παραπέμπουν σε αρχαία τραγωδία εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι στο νοσοκομείο Βέροιας όπου οι παππούδες ενός παιδιού μετέφεραν νεκρό ένα βρέφος 6 μηνών που το είχε σκοτώσει η μητέρα του.
Η 37χρονη γυναίκα, συνελήφθη από τις Αρχές.
Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που βρίσκονταν εκεί, ο παππούς και η γιαγιά πήγαν στο νοσοκομείο σε κατάσταση αλλοφροσύνης, με το αγοράκι, παιδί της κόρης τους, στην αγκαλιά τους.
Το βρέφος, ήταν εμφανώς κακοποιημένο. Ήδη, από την άφιξή του στο νοσοκομείο δεν είχε σφυγμό, ενώ δεν εκδήλωσε καμία αντίδραση. Σύμφωνα με πληροφορίες, στραγγάλισε το παιδί της, το οποίο έφερε σοβαρά τραύματα.
Ο παππούς και η γιαγιά έλεγαν ότι η κόρη τους είχε έντονα ψυχολογικά προβλήματα και πάσχει από βαριά κατάθλιψη, ενώ κατά πληροφορίες, είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.
Η γυναίκα 37 ετών, κάτοικος Μακροχωρίου και μητέρα άλλων δυο ανήλικων παιδιών συνελήφθη και κρατείται.Η 37χρονη μητέρα φαίνεται να στραγγάλισε το μωρό

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ο παππούς και η γιαγιά όρμηξαν πάνω της πανικόβλητοι, φωνάζοντας «τι έκανες;», με την μητέρα να απαντά «δεν το έκανα εγώ. Το έκανε ο έξω από εδώ».

Η 37χρονη φέρεται να είχε νοσηλευτεί με σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα στο παρελθόν, ενώ δεν είχε επαφές με τον πατέρα τού έξι μηνών βρέφους.

Σύμφωνα με τους γιατρούς που είδαν το μωρό, υπήρχαν πάνω του αίματα, αλλά δεν ανήκαν στο ίδιο.

Η μητέρα φέρεται να χτύπησε το βρέφος με λύσσα μέσα στο διαμέρισμα, μπροστά στα μάτια των άλλων δύο ανήλικων παιδιών της.

Τα δύο παιδιά έφυγαν από το διαμέρισμα και πήγαν στο σπίτι της αδερφής της 37χρονης μητέρας, καλώντας σε βοήθεια, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να σπεύσουν στο σπίτι και οι παππούδες του μωρού.

Το βρέφος απομακρύνθηκε από τα χέρια της 37χρονης με τη βοήθεια ενός γείτονα, αφού δεν το έδινε το παιδί σε κανέναν άλλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Πολύ… σκληρή για να ηττηθεί η Ερμιονίδα – Κράτησε το 0-0 με την ΑΕΡ Αφάντου

AGGELOS DRITSAS

Παρουσίαση ποιητικής συλλογής του Ανδρέα Βεργιόπουλου

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Η έγκριση του προϋπολογισμού στο Δημοτικό Συμβούλιο

AGGELOS DRITSAS

Νέοι χώροι στάθμευσης τα Σάββατα στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τεχνικό σεμινάριο

AGGELOS DRITSAS

Η Αλλαγή Πορείας συνεχίζει τις περιοδείες δυναμικά!

AGGELOS DRITSAS

Δεν μπορώ να είμαι κομμάτι ενός Συλλόγου ..

AGGELOS DRITSAS

Σεισμός 4,3 Ρίχτερ ανοιχτά της Κύθνου – Αισθητός στην Αττική

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Λάμπρου: Με την φωνή του Λαού οι νέοι “δικαστικοί χάρτες” ήδη καταρρέουν

AGGELOS DRITSAS

Μεγάλη Παρασκευή στο Τολό & Περιφορά του Επιταφίου μέσα από τη θάλασσα.

AGGELOS DRITSAS

Πέτρος Τατούλης: Σήμερα είναι η γιορτή της Δημοκρατίας – Μαζί προχωράμε μπροστά!

AGGELOS DRITSAS

Σύσκεψη για την «Γιορτή του Μανταρινιού» στο Δρέπανο – Έμπρακτη στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS